Lady Gaga deelt fanart en vraagt wie het heeft gedaan zonder te beseffen dat de naam er al is

Lady Gaga deelt fanart en vraagt wie het heeft gedaan zonder te beseffen dat de naam er al is
Lady Gaga deelt fanart en vraagt wie het heeft gedaan zonder te beseffen dat de naam er al is
Anonim

Lady Gaga had een geweldige zondagavond door veel te winnen bij de 2020 MTV Video Music Awards. Ze deed het niet alleen toen ze optrad met een masker om de veiligheid van anderen te garanderen, maar haar outfitspel was zoals gewoonlijk goed bij het bijwonen van de jaarlijkse muziekprijsshow van MTV. Gaga won vijf prijzen, waaronder Song of the Year, Artist of the Year, Best Cinematography, Best Collaboration en de MTV Tricon Award. Ze prees haar fans en geliefden voor het behalen van haar de meeste gewonnen prijzen en maakte de VMA's van dit jaar zeker memorabel. Een van de eerbetoon aan haar is de ongelooflijke fanart van Gaga op basis van haar Instagram-foto na het winnen. Lady Gaga was ontroerd en wilde weten wie de prachtige fanart maakte, maar het antwoord was er al die tijd.

De kunst in kwestie is gemaakt door @v_cahue op Instagram, een fantastische artiest die ook fanart maakte van andere popzangers als ze Pokémon als hun partners hebben, waaronder Lana Del Rey, Marina Diamandis en zelfs dragqueens zoals als Crystal Methyd. Tegen de tijd dat Gaga de kunst op Instagram met het bijschrift deelde, waren de commentatoren er snel bij om te helpen met reacties variërend van oprecht gelach tot het bewonderen van de fanart zoals zij is.

Gaga reageerde zelfs op de topcommentaar die haar vraag beantwoordde.

@byalanaldana antwoordde, "de @ is er letterlijk ???." De opmerking kreeg zesduizend likes om Gaga te helpen de opmerking te zien, en ze reageerde met "??‍♀️??." Het bracht fans aan het lachen en het was ook verrassend om haar antwoord te zien. Luchtige grappen kwamen rond en noemden Gaga blind, maar het was allemaal leuk.

We kunnen Gaga niet kwalijk nemen dat ze enthousiast was over haar speciale avond en de fanart, terwijl ze zich niet bewust was van het watermerk van de artiest. Waar het om gaat is dat de v_cahue hun geweldige kunst heeft opgemerkt door een van de grootste popsterren ter wereld en dat zij en anderen er absoluut dol op zijn. Het laat zelfs zien dat Gaga haar kleine monsters echt waardeert en alleen al het opmerken en delen van de illustraties is genoeg om haar loyaliteit en liefde voor hen te bewijzen.

Aanbevolen: