Billie Eilish heeft geen problemen met de Grammy's, ze heeft drie knikjes gekregen

Inhoudsopgave:

Billie Eilish heeft geen problemen met de Grammy's, ze heeft drie knikjes gekregen
Billie Eilish heeft geen problemen met de Grammy's, ze heeft drie knikjes gekregen
Anonim

De Grammy's worden momenteel serieus onderzocht. Het begon allemaal met The Weeknd die beschuldigingen van corruptie aan de oppervlakte bracht, en niet lang daarna stemde Justin Bieber in om te zeggen dat hoewel hij dankbaar was voor zijn nominaties, hij van streek was omdat hij geen krediet kreeg in de juiste muziekgenres.

De beschuldigingen van ongepaste beoordelingen achter de schermen bij de Grammy's worden op een snelle en furieuze manier gesmeten. Meestal als er drama is rond een prijsuitreiking, gebeurt dit tijdens de show en volgt de terugslag snel. In 2020 lijkt echter niets 'normaal' te zijn, en dit jaar liggen de Grammy's nog voor ze beginnen onder vuur.

Hoewel velen het niet eens zijn met de nominaties en de algehele structuur van de Grammy's, is er één artiest die aangenaam onder de indruk lijkt te zijn van hoe de zaken voor haar verlopen. Billie Eilish zit rustig aan de zijlijn van het Grammy-oproer en ontwijkt het drama in de hoop dat ze er niet in wordt meegesleurd. Ze heeft een paar nominaties op haar naam staan.

Billie Eilish heeft drie Grammy-knikken

Billie Eilish's Everything I Wanted is genomineerd voor Record of the Year, Song of the Year en Best Pop Solo Performance. In tegenstelling tot The Weeknd lijkt ze behoorlijk erkend te zijn voor haar bijdragen aan de muziekscene in 2020, en staat ze klaar om wat hardware te verzamelen tijdens de 63e jaarlijkse Grammy's in 2021. Parallellen trekken tussen het verschil tussen haar nominaties en die van andere artiesten, het lijkt erop dat Justin Bieber's ten onrechte in het popgenre werden gecategoriseerd terwijl het R&B-knikjes hadden moeten zijn, terwijl dat van Eilish prima lijkt te zijn.

Fan Love

Het is niet alleen haar persoonlijke album dat wordt gevierd, het is ook haar covernummer voor de James Bond-film, No Time To Die. Deze single is genomineerd voor Best Song Written For Visual Media. Eilish deelde haar dankbaarheid op haar sociale mediakanalen door te zeggen; bedankt @recordingacademy voor het erkennen van 'alles wat ik wilde' en 'Geen tijd om te sterven' ? zo dankbaar.

Fans reageerden met heel veel fanliefde en zeiden; "BABY UR GAAT NOG EEN PLANK NODIG VOOR HEN GRAMMIES," en; "??? gefeliciteerd Billie !!!!," evenals "2021 is jouw jaar!"

Eilish heeft onlangs 2 American Music Awards gewonnen, en met de recente nominaties en erkenning die ze ontving voor de komende Grammy's in 2021, lijkt het erop dat ze niet snel zal vertragen.

Andere artiesten hebben op dit moment misschien problemen met de Grammy's, maar Billie Eilish zit mooi, klaar om dit een van haar meest succesvolle awardshows tot nu toe te maken.

Aanbevolen: