Hoe de carrière van Robbie Wolfe een boost kreeg doordat Frank werd ontslagen uit 'American Pickers

Inhoudsopgave:

Hoe de carrière van Robbie Wolfe een boost kreeg doordat Frank werd ontslagen uit 'American Pickers
Hoe de carrière van Robbie Wolfe een boost kreeg doordat Frank werd ontslagen uit 'American Pickers
Anonim

American Pickers is een bekende reality-tv-serie op History Channel, waarin twee antieke plukkers in de Verenigde Staten van Amerika worden gevolgd. De show is sinds januari 2010 gemaakt door de gastheer Mike Wolfe. Tussen 2010 en 2021 was fan-favoriet Frank Fritz Mike's co-host van de serie voordat hij werd vervangen door Mike's broer Robbie Wolfe.

Sinds hij samen met zijn broer Mike een groot aantal American Pickers is geworden vanwege het ontslag van Frank, heeft Robbies carrière een boost gekregen. Nu de kijkcijfers van de show zijn gedaald sinds Robbie Frank heeft vervangen, willen fans van de serie weten hoe Robbie's carrière is veranderd.

Wat is er met Frank Fritz gebeurd?

Toen Frank Fritz verlof nam van American Pickers, waren velen verrast omdat hij problemen had waar fans zich niet van bewust waren. De laatste keer dat Frank op American Pickers verscheen, was in maart 2020 voordat hij de broodnodige vrije tijd nam om te herstellen van een slopende rugblessure. Frank moest een operatie ondergaan vanwege het tillen van de show. In een interview met The U. S. Sun verklaarde Frank: "Als je naar de show kijkt, kun je zien wie de man is die de hele tijd optilt, ik ben het altijd. Het deed al heel lang pijn. Ik heb het over maanden en maanden en maanden". Uiteindelijk heeft Frank Fritz er genoeg van om zijn rugpijn onopgemerkt te laten gaan en besloot hij het te halen om te kijken waar hij ontdekte dat hij 185 hechtingen en twee staafjes in zijn ruggengraat nodig zou hebben.

Hoewel hij zijn wens erkende om terug te keren naar de show wanneer dat mogelijk was, ondanks het feit dat hij een rugoperatie nodig had, werd in juli aangekondigd dat Frank is ontslagen. Dat is het moment waarop het nieuwe seizoen 23 van de castfoto's van American Pickers, evenals een clip van wat er in aflevering 1 gaat komen, werd uitgebracht, wat bewijst dat Frank is vervangen door de jongere broer van Mike Wolfe, Robbie Wolfe.

Fans reageerden aanvankelijk niet goed op het nieuws dat Frank Fritz werd ontslagen en vervangen door Mikes broer Robbie. Fans begrepen ook niet waarom Frank werd ontslagen, want wie zou iemand ontslaan die wat tijd nodig heeft om te herstellen van een rugblessure? Het is ook mogelijk dat Frank Fritz is ontslagen omdat hij in het interview met The U. S. Sun 'klaagde' dat hij altijd het tillen doet in plaats van Mike waardoor hij een rugoperatie moest ondergaan. Maar dat hoeft ook niet per se de enige reden te zijn.

Mike Wolfe Vs. Frank Fritz

Toen werd aangekondigd dat Frank Fritz zou worden vervangen door Mike Wolfe's jongere broer Robbie Wolfe. Mike ging naar Instagram om zijn gevoelens te delen met betrekking tot Frank's vertrek uit de show en zei: "Ik ken Frank al zo lang als ik me kan herinneren, hij is als een broer voor mij geweest." Hij zei ook hoe hij de herinneringen zal koesteren, samen met alle "hoogte- en dieptepunten, zegeningen en uitdagingen, maar het was ook de meest lonende.”

Frank Fritz, aan de andere kant, heeft andere woorden te zeggen over zijn vertrek uit American Pickers, en hoe hij zich heel erg op de tweede plaats voelde na Mike Wolfe. Frank zei in een interview dat de show "naar hem [Mike Wolfe] 1, 000 procent is gekanteld. Ik kan niet eens zo ver bukken om je te laten zien hoeveel.' Hij vergeleek zijn ervaring met het werken met Mike Wolfe met de rockband Aerosmith en zei: "Het is alsof je Aerosmith hebt en Steven Tyler, en hij is de frontman. Ik heb mijn plek gevonden, ik ben tweede en hij is nummer één in de show. Dat is geen probleem voor mij, misschien heeft hij wel een probleem.”

Terwijl Mike Wolfe zich misschien onschuldig gedraagt en een schijnbaar 'goede vriend' van Frank Fritz is, is de realiteit precies het tegenovergestelde. Volgens Frank wist Mike dat zijn rug pijn deed en dat hij moest worden nagekeken en dat hij een rugoperatie zou ondergaan. Toch nam Mike nooit contact op met zijn zogenaamde 'broer' Frank om te zien hoe het met hem ging na de operatie. Frank is er vrij zeker van dat Mike 'zijn broer Robbie erbij wil halen om mij te vervangen. Ik weet niet waarom hij zich zo tegen mij gedraagt. Mike Wolfe had de baan van Frank Fritz op de show kunnen redden als hij dat echt had gewild, maar deed dat niet en liet het netwerk hem vervangen door zijn broer Robbie Wolfe.

Hoe de carrière van Robbie Wolfe een boost kreeg door het vertrek van Frank Fritz

Als je bedenkt dat fans weigeren de serie te kijken sinds Robbie Wolfe in de show kwam ter vervanging van Frank Fritz, heeft Robbie's carrière een enorme boost gekregen. Robbie heeft gastoptredens gedaan op American Pickers gedurende de hele serie terwijl Frank nog steeds de co-host van de show was. Dit hielp Robbie's sociale media volgen en introduceerde zijn eigen interesse in het plukken van antiek, net zoals zijn oudere broer Mike. Toen Frank Fritz werd ontslagen, was dit de perfecte gelegenheid voor Robbie Wolfe om meer antiek te ontdekken die door het land reisde met zijn broer Mike Wolfe. Mike Wolfe wilde ook zijn broer deze kans geven door Frank's exit te laten gebeuren om Robbie op de show toe te laten.

Vóór American Pickers was Robbie Wolfe een muzikant totdat hij een passie voor landschapsarchitectuur en antiek vond en volgens Biography Tribune ongeveer $ 300.000 waard was. Hij is de eigenaar van zijn eigen hoveniersbedrijf genaamd R. J. Wolfe & Sons, een bedrijf dat hij voor zichzelf en zijn twee zonen Jeremy en Brandon heeft ontwikkeld en dat al meer dan 20 jaar bestaat. Robbie is van plan tijd te vinden om samen met zijn zonen door te gaan met zijn landschapsarchitectuur, terwijl hij samen met zijn oudere broer Mike Wolfe mede-eigenaar is van American Pickers en zijn andere passie voor antiek plukken deelt.

Robbie Wolfe heeft onlangs ook ongeveer $ 700.000 aan onroerend goed laten vallen sinds hij Frank Fritz heeft vervangen bij American Pickers. Tussen augustus 2017 en oktober 2021 heeft hij veel geld gekocht dat hij met de serie verdiende op eigendommen. In zijn woonplaats Davenport, Iowa kocht hij een commercieel onroerend goed met bijna 8, 576 vierkante voet (voor $ 200.000), kocht meer dan zes acres land (voor $ 80.000) en een toevoeging aan het onroerend goed (voor $ 45, 000). In augustus 2017 gaf Robbie $ 335.000 uit aan een echtelijke woning voor zijn vrouw Melanie en hemzelf. Het echtelijke huis is een huis van 3.722 vierkante meter met een open plattegrond, hoge plafonds, esdoorn vloeren, heeft vier slaapkamers en vier badkamers, en nog veel meer.

Het lijkt erop dat de ontslagen American Pickers en Frank Fritz Robbie echt hebben geholpen met zijn carrière. Anders zou hij, zonder de winst die hij ermee heeft gemaakt te laten zien, niet in staat zijn zoveel geld te laten vallen op het onroerend goed van de droom van hem en zijn vrouw.

Aanbevolen: