Getrouwd op het eerste gezicht': wijst Myrla meer geld verdienen dan Gil op problemen?

Inhoudsopgave:

Getrouwd op het eerste gezicht': wijst Myrla meer geld verdienen dan Gil op problemen?
Getrouwd op het eerste gezicht': wijst Myrla meer geld verdienen dan Gil op problemen?
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Married At First Sight' van 8 september 2021 worden hieronder besproken! De koppels in dit seizoen van Married At First Sight zijn zeker een interessant stel! Terwijl fans meteen verliefd werden op een paar selecte koppels, voornamelijk Zack en Michaela, en Bao en Johnny, lijkt het alsof de tafels aan het omdraaien zijn omdat ze nu aan het wroeten zijn voor Myrla en Gil, het laatste paar waarvan je zou denken dat fans dat zouden doen. wees lief.

Vorige week zorgde het explosieve gevecht van Zack en Michaela ervoor dat fans dachten dat er problemen op stapel stonden, en nu gebeurt hetzelfde voor Myrla en Gil. Ondanks een moeizame start, hebben de twee eindelijk een gemeenschappelijke basis gevonden, en kijkers zijn er dol op. Hoewel de vonken vliegen, waren ze gedoofd zodra Myrla onthulde dat ze niet alleen meer verdient dan Gil, maar ook meer heeft gespaard!

Aangezien de relatie-experts rekening houden met specifieke factoren die de koppels compatibel zouden maken, lijkt het alsof politiek en financiën twee gebieden zijn waar ze zich niet zo veel op focussen. Kan Myrla meer munten verdienen dan Gil een probleem zijn? Laten we erin duiken!

Myrla verdient meer dan Gil

Myrla en Gil waren gemakkelijk een van de weinige koppels die fans aanvankelijk niet konden uitstaan! Na een tumultueuze start en een rotsachtige huwelijksreis, waar Myrla in het hotel verbleef om te 'werken', is het stel eindelijk op de been en delen ze een paar mooie momenten.

Nou, dat veranderde allemaal in de aflevering van vanavond toen het onderwerp financiën ter sprake kwam. Aangezien de experts bedoeld zijn om twee mensen met dezelfde interesses, eigenschappen en achtergronden te matchen, lijkt het alsof ze Myrla en Gil de plank misslaan als het om hun financiën gaat. Hoewel het geen verrassing is dat Myrla geniet van de grotere dingen in het leven, gevolgd door extravagante uitgaven, blijkt dat ze het zich prima kan veroorloven!

Tijdens de aflevering van vanavond onthulde ze dat ze niet alleen meer geld verdient dan Gil, maar dat ze ook meer geld heeft gespaard! Aangezien Gil altijd op Myrla's zaak was als het erop aankwam dat ze "te veel" of "extra" was, vooral als het op haar uitgaven aankwam, eet Gil nu een enorm stuk nederige taart.

Gil begon een beetje uit te halen, en fans waren er zeker van dat het er allemaal op neerkwam dat Myrla's financiën in veel betere staat waren dan de zijne. "Alle passief-agressieve opmerkingen van Gil jegens Myrla waren gewoon zijn onzekerheden, omdat Myrla meer geld verdient dan hij", schreef een fan op Twitter, en ze hebben gelijk!

Fans bleven erop wijzen dat het verschil in financiën eigenlijk op problemen zou kunnen wijzen, omdat Gils ego het misschien niet aankan. Aangezien mannen notoir worden beschouwd als de kostwinners in relaties, dat wil zeggen, als je die oude regels volgt, dan kan dit zeker een zware pil zijn voor Gil om te slikken, en met zijn acties die enigszins vijandig zijn, is dat hoogstwaarschijnlijk ook!

Kijkers zeiden later dat dit een breuk tussen de twee zou kunnen veroorzaken, maar anderen waren er snel bij om ze uit te roepen en zeiden dat een vrouw die meer verdient dan een man in een relatie zoiets niet zou moeten doen!

Fans houden nu van Myrla en Gil samen

Met een ommekeer in de relatie tussen Myrla en Gil, nemen de zaken ook een wending met Zack en Michaela, en Bao en Johnny. Terwijl de fanfavorieten langzaam maar zeker grip verliezen onder de fans, maken Myrla en Gil alles goed!

Hoewel kijkers Myrla in eerste instantie niet konden uitstaan, haar bestempeld als veeleisend, en overdreven, lijkt het alsof de rollen zijn omgedraaid en fans samen heel erg genieten van het duo! Hoewel hun gesprek over hun financiën als een verrassing kwam voor zowel Gil als fans thuis, heeft het het paar misschien dichter bij elkaar gebracht.

"Gil en Myrla zijn schattig samen, " een fan was er snel bij om te delen op Twitter, en ze hebben geen ongelijk! Nadat ze terug naar Houston zijn gevlogen en eindelijk een poging hebben gedaan om samen te gaan wonen, maken de twee het echt waar, ondanks dat niemand dacht dat het ooit zou kunnen gebeuren. Hoewel er nog genoeg tijd is om te gaan in het seizoen, en veel voor de koppels om over elkaar te leren, zijn fans optimistisch over Myrla en Gil, en om eerlijk te zijn, wij ook!

Aanbevolen: