Wendy Williams veroorzaakt angst bij fans nadat bronnen zeggen dat ze 'erger is dan mensen beseffen

Inhoudsopgave:

Wendy Williams veroorzaakt angst bij fans nadat bronnen zeggen dat ze 'erger is dan mensen beseffen
Wendy Williams veroorzaakt angst bij fans nadat bronnen zeggen dat ze 'erger is dan mensen beseffen
Anonim

Geliefde talkshowkoningin Wendy Williams mentale en fysieke gezondheid zijn in twijfel getrokken.

Wendy Williams heeft een aantal zorgwekkende verschijningen gemaakt

Eerder deze maand probeerde Wendy Williams de angst van fans weg te nemen nadat haar talkshow was geannuleerd. "Co-hosts I'm famous", kondigde ze aan in een teaserclip voor haar nieuwe podcast. 'En ik kom terug. Vertrouw me.' Maar in plaats daarvan waren sociale media verrast door het uiterlijk en de niet-knipperende ogen van de 58-jarige. Volgens de DailyMail.com zijn de fysieke en mentale gezondheid van Williams veel zorgwekkender dan eerder bekend was.

De voormalige radiopresentator heeft openlijk gesproken over haar worsteling met lymfoedeem en de ziekte van Graves. Ze is ook open geweest over haar drugs- en alcoholverslaving. Maar na een uitgebreid interview op TMZ toen ze haar gezwollen benen en voeten voor de camera liet zien, een ander waarin ze beweerde dat ze getrouwd was met een New Yorkse politieagent; en een derde waar ze slapend werd gezien in de Louis Vuitton-winkel - de straten praten.

Wendy Williams He alth wordt beschuldigd van de instorting van haar huwelijk

Kevin Hunter Sharina Hunter Wendy Williams
Kevin Hunter Sharina Hunter Wendy Williams

Volgens een bron zijn veel van Williams' problemen "als een direct gevolg van onbehandelde alcoholverslaving" die verergerde tijdens haar periode in de afkickkliniek voor cocaïneverslaving in 2019. De moeder-van-een ging ook door een zware scheiding en scheiden van haar tweede echtgenoot, Kevin Hunter. Williams was bijna 25 jaar bij Hunter en trouwde voor 21 jaar toen ze in april 2019 de scheiding aanvroeg. Het kwam na de onthulling dat hij een kind kreeg met zijn minnares van 15 jaar, Sharina Hudson, met wie hij sindsdien verloofd is..

Wendy Williams heeft geen toegang meer tot haar persoonlijke bankrekening

wendy-williams-show
wendy-williams-show

Williams heeft ook een financiële crisis doorstaan nadat haar bank haar toegang tot haar geld beperkte. In maart 2022 diende Wells Fargo een verzoekschrift in om de rekening van Williams te laten bevriezen omdat de bank "sterke redenen heeft om aan te nemen dat [Williams] het slachtoffer is van ongepaste beïnvloeding en financiële uitbuiting."

In gerechtelijke documenten verklaarde Wells Fargo dat ze tot de conclusie waren gekomen nadat Williams' financieel adviseur van meer dan 15 jaar bezorgdheid had geuit. "[Onze] financieel adviseur is onlangs getuige geweest van veelbetekenende tekenen van uitbuiting, waaronder [Williams'] eigen geuite vrees, maar ook van andere onafhankelijke derden die indiener goed kennen en deze zorgen delen." Wells Fargo diende later een verzoekschrift in waarin de rechtbank een bewaker van de financiële belangen van Williams aanstelde.

Ondertussen vertelde Williams' manager Will Selby aan de DailyMail.com dat ze er hard aan werkt om fans een nieuwe en verbeterde show te bieden. "Kijk naar alles wat Wendy heeft verloren. Ze heeft haar moeder verloren, ze is haar show kwijt, ze heeft een scheiding achter de rug, ze heeft haar zoon verloren aan de universiteit. Ze heeft lymfoedeem, problemen met de schildklier en is 58 jaar oud," zei Selby. "Ze vertelt me dat ze de podcast elke dag wil doen. Ze is klaar om dit vandaag te doen en ik vecht haar af. Kan ze beter? Ja. Er moet nog meer worden gedaan om haar in de ruimte te plaatsen waar ze kan worden vertegenwoordigd Ik wil gewoon dat haar nalatenschap wordt gerespecteerd en intact blijft."

Aanbevolen: