Blake Lively en de trouwdag van Ryan Reynolds was bijna volledig verpest

Inhoudsopgave:

Blake Lively en de trouwdag van Ryan Reynolds was bijna volledig verpest
Blake Lively en de trouwdag van Ryan Reynolds was bijna volledig verpest
Anonim

Van buitenaf lijkt het erop dat de overgrote meerderheid van beroemdheden zonder zorgen de perfecte trouwdag zou moeten kunnen hebben. De meeste beroemde mensen hebben tenslotte het soort geld binnen handbereik waarmee sterren een fortuin kunnen uitgeven aan hun bruiloften om ervoor te zorgen dat alles volgens plan verloopt. Sommige sterren hebben zelfs zoveel geld uitgegeven aan hun trouwjurken dat hun jurk veel meer kostte dan de hele bruiloft van de meeste mensen.

Het spreekt vanzelf dat zelfs de best doordachte plannen vaak mis kunnen gaan. Bovendien zijn er enkele problemen die niet eenvoudig kunnen worden opgelost door er geld naar toe te gooien. Met die twee dingen in gedachten, zou het niet als een verrassing moeten komen dat er iets gebeurde op de trouwdag van Ryan Reynolds en Blake Lively dat bijna alles verpestte.

Bedoeld om te zijn

In de loop der jaren hebben veel filmsterren gesproken over de vreemde aard van de vriendschappen die ze opbouwen tijdens het werken aan een project. Filmsterren brengen immers meestal veel tijd samen door als ze meespelen in een film en in die tijd ontstaan er vriendschappen. Maar zodra beide acteurs verder gaan met hun volgende project, komt er vaak een abrupt einde aan de vriendschappen die ze bouwden op hun vorige film.

Nadat Blake Lively en Ryan Reynolds elkaar ontmoetten toen ze samen speelden in de film Green Lantern, dachten ze misschien dat ze alle contact zouden verbreken als de film klaar was. Lively en Reynolds waren tenslotte allebei met andere mensen aan het daten. Lively en Reynolds gingen zelfs op een dubbele date met de mensen waar ze op dat moment bij betrokken waren. Volgens Reynolds was die datum ongemakkelijk voor de mensen met wie hij en Lively aan het daten waren, omdat er "vuurwerk overkwam" tussen Blake en Ryan.

Als het gaat om de tijdlijn van de relatie tussen Ryan Reynolds en Blake Lively, is het behoorlijk fascinerend om te zien hoe snel de zaken voor de co-sterren destijds veranderden. Immers, zodra Lively en Reynolds elkaar halverwege 2010 ontmoetten, zouden ze later dat jaar allebei uit elkaar gaan met hun significante anderen. Van daaruit werd bevestigd dat Lively en Reynolds in 2011 een koppel waren geworden en in 2012 stapten ze in het huwelijksbootje.

Huwelijksgevaar

Sinds Ryan Reynolds en Blake Lively een koppel werden, leken ze zo dolgelukkig samen dat het lijkt alsof ze de relatiejackpot hebben gewonnen. Met dat in gedachten zou het logisch zijn om te denken dat de trouwdag van Reynolds en Lively absolute perfectie was. Helaas bleek dat om twee belangrijke redenen niet het geval te zijn. Ten eerste verontschuldigden Reynolds en Lively zich voor hun trouwlocatie nadat ze hoorden dat het een beschamend verleden had. Ten tweede gebeurde er die dag iets anders dat elke bruiloft zou kunnen verpesten.

Toen Ryan Reynolds en Blake Lively besloten te trouwen, deden ze er alles aan om hun privacy op hun gelukkige dag te waarborgen. Achteraf blijkt echter dat geheimhouding niet langer een prioriteit was, zoals blijkt uit het feit dat Lively tijdens een Vogue-interview in 2014 over haar huwelijk sprak.

Toen Blake Lively begon te praten over haar trouwdag, schilderde ze aanvankelijk een idyllisch beeld van de dag. Lively onthulde tenslotte dat ze kon genieten van de prachtige stem van Florence Welch toen ze optrad op de bruiloft terwijl Blake en haar gasten sterretjes vasthielden. Helaas ging het toen mis.

"Florence Welch zong bij de receptie, en ze brachten deze sterretjes tevoorschijn, en ik zie haar zingen. Ik kijk naar beneden en mijn trouwjurk heeft een grote brandvlek van een van de sterretjes. Precies op de voorkant! En het was gewoon zo hartverscheurend voor mij."

Nadat ze de catastrofe van haar trouwjurk had onthuld, vertelde Blake Lively hoe haar speciale band met haar man haar hielp om zich een stuk beter te voelen over de situatie. "Later hing mijn jurk op en zei Ryan: 'Is dat niet mooi?' Wat zei ik?' En hij wees naar de brandwond. Mijn hart stopte gewoon, omdat het zo'n gevoelig klein onderwerp was. En hij zei: "Je zult je altijd dat moment herinneren met het zingen van Florence en de sterretjes. Dat heb je voor altijd, precies daar, bewaard. ' Dat is nu mijn favoriete onderdeel van de jurk."

Hoewel Blake Lively's verhaal over het verbranden van haar trouwjurk op een mooie manier eindigt, had de situatie gemakkelijk een complete catastrofe kunnen zijn. Trouwjurken zijn immers meestal gemaakt van brandbare materialen en als de vonk die Lively's jurk verbrandde zich zou verspreiden, zou ze in levensgevaar kunnen zijn. Het wordt niet veel erger dan een bruiloft die eindigt met een lid van het gelukkige paar dat ernstige brandwonden oploopt of zijn leven verliest.

Aanbevolen: