Fans van Ryan Reynolds denken dat hij er 'oud' uitziet op nieuwe foto's met Blake Lively

Inhoudsopgave:

Fans van Ryan Reynolds denken dat hij er 'oud' uitziet op nieuwe foto's met Blake Lively
Fans van Ryan Reynolds denken dat hij er 'oud' uitziet op nieuwe foto's met Blake Lively
Anonim

Instagram-gebruikers deelden dat Ryan Reynolds er "oud" uitzag op deze foto's.

Iedereens favoriete beroemdhedenpaar Blake Lively en Ryan Reynolds waren maandag allemaal gekoppeld tijdens een romantische wandeling in New York City. De acteurs waren nonchalant gekleed tijdens een wandeling door de buurt.

De Gossip Girl-actrice droeg een chique geruite jurk onder een bijpassend vest en laarzen, terwijl haar man een beige getailleerd overhemd met korte mouwen droeg. Blake glimlachte liefjes naar de camera toen de paparazzi naderden om het paar te fotograferen, in tegenstelling tot haar man die in gedachten verzonken leek te zijn.

Fans zeggen dat Ryan Reynolds er 'oud' uitziet

De Deadpool-acteur trouwde in 2012, een jaar nadat ze elkaar ontmoetten op de filmsets van Ryans meest controversiële film, Green Lantern. Hij was eerder vijf jaar getrouwd met MCU icoon en bekroonde actrice Scarlett Johansson.

Blake is 11 jaar jonger dan hij, maar het leeftijdsverschil is voor het stel altijd een getal geweest! Op de nieuw vrijgegeven foto's merkten fans echter op dat de 44-jarige acteur er ouder uitzag dan normaal.

“Verdomme, hij ziet er oud uit!!!” een gebruiker schreef in de reacties.

"en ze ziet er zo jong uit!!" zei een ander, verwijzend naar Blake Lively.

“Wauw! Ryan ziet er zo oud uit..” voegde een ander toe.

"Ze is zo natuurlijk prachtig!!" gutste een gebruiker.

Blake Lively lanceerde onlangs haar nieuwe merk Betty Buzz, een lijn van verfrissende, caloriearme niet-alcoholische mixers. Fans dachten dat de actrice een slimme zet had gedaan, aangezien haar man Ryan mede-eigenaar is van een Gin-merk.

Sinds de aankoop van een belang in Aviation Gin in 2018, is de acteur het gezicht van het bedrijf en zit hij als mede-eigenaar in het bestuur als merkambassadeur en creatief directeur. Sinds hij bij het bedrijf kwam, heeft Reynolds altijd creatieve manieren gebruikt om het merk te promoten!

In maart trakteerde de acteur fans op een cocktail-tutorial met een Green Lantern-thema, terwijl hij voor het eerst sinds de release van tien jaar geleden naar zijn eigen superheldenfilm keek.

Hoewel Blake's Betty Buzz verkrijgbaar is in vijf heerlijke smaken: Tonic Water, Sparkling Grapefruit, Meyer Lemon Club Soda, Sparkling Lemon Lime en Ginger Beer, staat Ryan's merk bekend om zijn unieke smaakprofiel in vergelijking met andere Amerikaanse droge gins.

Het lijkt erop dat er nu een merk voor Gin en Tonic in de familie is!

Aanbevolen: