25 Marvel en DC-speelgoed dat de films volledig verpest

Inhoudsopgave:

25 Marvel en DC-speelgoed dat de films volledig verpest
25 Marvel en DC-speelgoed dat de films volledig verpest
Anonim

Een van de moeilijkste dingen om tegenwoordig te vermijden, moeten filmspoilers zijn. Terwijl meer subtiele films en films uit het seizoen van de prijs hiertegen meestal veilig zijn, worden grote blockbuster-hits en vooral superheldenfilms vaak zo nauwkeurig onderzocht totdat ze worden uitgebracht, dat spoilers voor die films de neiging hebben om naar buiten te komen en belangrijke verhaallijnen en karakters weg te geven. onthullingen. Er zijn verschillende manieren waarop dit gebeurt. Of het nu gaat om voormalige werknemers van de filmstudio's die per ongeluk of doelbewust informatie naar websites lekken, of misschien filmtrailers die eerder dan gepland in première gaan of zelfs de films zelf die op internet lekken, de spoilers zijn in deze periode erg moeilijk te vermijden.

Toch is er een manier die verrassend genoeg steeds gemakkelijker wordt om spoilers te herkennen. Dat middel van spoiler moet afkomstig zijn van het speelgoed dat is uitgebracht voorafgaand aan de release van een film. Tegenwoordig werken films zo vaak samen met bedrijven om de film te promoten door exclusieve verzamelobjecten en speelgoed uit te brengen waardoor consumenten zullen investeren in de aanstaande release van de film, alleen voor dat speelgoed om belangrijke elementen van de film weg te geven die anders een geheim. Of het nu de onthulling is van een grote superheld die zijn debuut maakt, of een climax die fans anders niet hadden geraden, deze spoilers komen veel te vaak voor.

Dus vandaag gaan we 25 Marvel- en DC Comics-speelgoed verkennen die de films die ze vertegenwoordigden volledig hebben verpest. Koper let op.

25 Reuzenman

Afbeelding
Afbeelding

De verschijning van Scott Lang in Captain America: Civil War was geen geheim. Nadat een scène na de aftiteling in Ant-Man de terugkeer van de held plaagde in de veelgeprezen Cap-film, verwachtten fans volledig dat de held ter grootte van een mier zou terugkeren om te vechten in de burgeroorlog van superhelden.

De rol van Scott was echter veel groter dan verwacht, en de hele reeks speelgoed voor de film noemde hem 'Giant Man'. Dit verpestte het feit dat Scott op een bepaald moment in de film zijn gigantische man-persona en powerset tot leven zou zien komen.

Doe mee met de Avengers met een Endgame Advanced Tech Quantum Hoodie

24 Stille Deadpool

Afbeelding
Afbeelding

Voordat de hitfranchise van Deadpool-films van de grond kon komen, was Ryan Reynolds' kijk op het personage enigszins gedempt in de algemeen genegeerde film X-Men Origins: Wolverine. De film verkende het achtergrondverhaal van Logan en hoe hij zijn adamantiumklauwen en skelet kreeg, en eindigde met de Merc with a Mouth en experimenteerde op hem in een verontrustende mate.

In het laatste gevecht van de film werd onthuld dat hij een hersenloos monster was, met zijn mond nu verdwenen en adamantiumzwaarden die uit zijn armen staken. Dit was helemaal niet geliefd bij fans, en gelukkig kregen we de meer komische accurate versie in zijn eigen volgende franchise. Toch ontdekten fans deze stille versie al vroeg, aangezien trailers een wijze krakende Wade lieten zien, maar het speelgoed toonde de monsterlijke stomme Deadpool die het onderwerp van veel spot zou worden.

De 'echte' Deadpool zou zoiets dragen.

23 Lex Luthor, The Loser

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel de kwaliteit van Batman v Superman: Dawn of Justice nog steeds fel wordt besproken onder de fandom, waren er zeker enkele elementen van de film waarvan de meesten het erover eens zouden zijn dat ze verbeterd hadden kunnen worden. Jesse Eisenbergs duizendjarige, op macht beluste versie van Lex Luthor was zeker een van die dingen die verbeterd hadden kunnen worden. De wilskrachtige, zelfverzekerde en arrogante zakenmagnaat ontbrak in de film, in plaats van een gemengde versie van de stripboeken te laten zien en de Joker versmolten tot één persoon.

Desalniettemin had de fandom de rol van Luthor van tevoren volledig verpest, aangezien de speelgoedlijn voor de film een in de gevangenis gebonden Luthor zonder haar liet zien, wat de rol van Lex aan het einde van de film volledig verpestte. In trailers zien we een gratis Luthor met al zijn haar, dus dit speelgoed heeft de rol van de slechterik niet echt geholpen toen de film eenmaal was uitgebracht.

Wees de Caped Crusader in stijl met 'Bat in Black'.

22 De Visie

Afbeelding
Afbeelding

Een belangrijke plotwending in de MCU-film Avengers: Age of Ultron was de opname van een grote Avengers-held, The Vision. Tijdens de film besloot Ultron een beter, onverwoestbaar lichaam te bouwen om zijn programmering te huisvesten, waardoor hij bijna onmogelijk te vernietigen was. De Avengers slaagden er echter in om het lichaam van Ultron te stelen voordat hij het kon gebruiken, en in plaats daarvan, Tony Stark's oude bondgenoot en A. I. J. A. R. V. I. S. versmolten met het lichaam en de Mind Stone om The Vision te worden.

Dit was een welkome toevoeging omdat de film ook de Scarlet Witch introduceerde, een oude bondgenoot en romantische interesse in The Vision en een combinatie die enkele van Marvel's beste verhaallijnen creëerde. Maar fans wisten al dat dit eraan zat te komen, want speelgoed dat vóór de film werd uitgebracht, omvatte The Vision, dat was gemodelleerd om eruit te zien als Paul Bettany, de acteur achter J. A. R. V. I. S. in de eerste plaats.

Wreken Vision in the Endgame 'Whatever it Takes' Quantum Hoodie

21 Surtur

Afbeelding
Afbeelding

Marvel is blijven proberen om zijn films en hun geheimen steeds strakker te houden naarmate de tijd verstreek. Een film die veel geheimen zag, was niemand minder dan Thor: Ragnarok. De derde film in de Thor-franchise, de film beloofde al schurken als Hela en The Executioner, maar het was een lijn van Funko Pop-figuren die een verrassingsoptreden van een van de meer iconische Thor-vijanden, de kwaadaardige vuurdemonkoning Surtur, verpestte. De speelgoedlijn onthulde het uiterlijk van de schurk, waardoor een belangrijk plotpunt in de film werd verpest, maar de film voegde Surtur later toe aan hun laatste trailers en tv-spots.

Thor kan zijn nieuwe darm bedekken met een kersttrui

20 Aldrich Killian

Afbeelding
Afbeelding

Een van de grotere teleurstellingen in de MCU moest Iron Man 3 zijn. De franchise begon het geheel van de MCU, en toch voldeed de derde film in die serie niet aan de erfenis die Robert Downey Jr. in de eerste film begon.

Niet alleen was de langverwachte onthulling van de schurk van Ben Kingsley als The Mandarin een enorme teleurstelling (zoals werd onthuld dat Ben niets meer was dan een acteur die was ingehuurd om dit personage te vertolken voor de echte schurken van de film), maar dan dit De LEGO-speelgoedset voor de film onthulde een met het EXTREMIS-virus geïnfecteerde figuur die een opvallende gelijkenis vertoonde met Guy Pearce's Aldrich Killian, die de belangrijkste schurk van de film bleek te zijn.

19 Falcon's An Avenger

Afbeelding
Afbeelding

Een andere grote spoiler die het speelgoed losliet in afwachting van Avengers: Age of Ultron was de rol van Sam Wilson in de film. Totdat het speelgoed verscheen, was de enige aanwijzing die we hadden dat Sam in de film zat, in de context dat hij Bucky zocht namens Cap, een missie die begon aan het einde van de film The Winter Soldier. Maar in de speelgoedmarketing werd Falcon gecombineerd met niemand minder dan Hawkeye in een speelgoedset, wat de rol van Falcon als officiële Avenger onthulde, wat gebeurde in de laatste scène van de tweede Avenger-film.

18 Schokbreker

Afbeelding
Afbeelding

Het eerste uitstapje van de MCU naar het enorme universum van Spider-Man-films was meteen geliefd bij fans, aangezien Tom Holland zijn rol als Peter Parker en zijn webslingerende alter ego Spider-Man in de film Homecoming veiligstelde. In de promotie van de film wisten we al dat Michael Keaton de Vulture zou spelen, zij het een meer gemechaniseerde en realistische schurk dan zijn tegenhanger in het stripboek.

Er werd echter aangenomen dat hij de enige schurk was, terwijl een speelgoedlijn het uiterlijk van een tweede schurk, de Shocker, onthulde. Nu was de verschijning van de Shocker in de film heel anders dan het speelgoed en was niet zo prominent een grote schurk en meer een handhaver, maar toch was het een verrassende openbaring door de speelgoedlijn.

Vang schurken met de coolste Spider-Man-sweater in de stad.

17 Ego De levende planeet

Afbeelding
Afbeelding

Een van de belangrijkste marketingpunten van het succesvolle vervolg Guardians of the Galaxy, Vol. 2 was de verkenning van het erfgoed van Peter Quill, omdat van tevoren werd onthuld dat Ego the Living Planet zijn vader zou zijn, waardoor Peter de helft van een hemels wezen zou zijn. Niets van dit alles was een spoiler. Toch was het de onthulling dat Ego de belangrijkste antagonist van de film zou zijn die verwend werd door de speelgoedlijn, zij het op een onconventionele manier. De speelgoedbeschrijving vertelde iets over vader en zoon die heel verschillende benaderingen hebben om het universum te redden, wat aangeeft dat Quill een held is, terwijl Ego een schurk is.

16 Kaecilius… Wie?

Afbeelding
Afbeelding

Een van de meer verrassende spoilers die uit een speelgoedlijn komen, moet de onthulling zijn van de Doctor Strange-schurk van de MCU-film. Doctor Strange, de Sorcerer Supreme, heeft veel memorabele schurken in zijn opstelling, waaronder Dormammu en Baron Mordo, die beiden in de film verschenen. De hoofdschurk van de film bleek echter een heel klein personage te zijn, Kaecilius genaamd, gespeeld door de legendarische Hannibal-acteur Mads Mikkelsen.

De onthulling werd gedaan toen de speelgoedlijn de schurk liet zien, en fans bleven hun hoofd krabben om erachter te komen wie deze schurk was. In een nog verrassendere wending werd niet onthuld dat Baron Mordo toch de slechterik was, in plaats daarvan liet hij zijn afdaling in schurkenstaten alleen zien in de aftiteling van de film.

15 Oorlogsmachine… Een Wreker?

Afbeelding
Afbeelding

James Rhodes van Don Cheadle is al jaren een belangrijk onderdeel van de MCU. Toch was zijn superheldpersonage van War Machine een verrassende openbaring in de speelgoedlijn.

Zie je, tot nu toe hadden de trailers Cheadle alleen getoond in een feestscène voor de Avengers, niet in een van de actie van de film. Veel fans gingen ervan uit dat als hij zijn pak aan zou trekken, het zou zijn als Iron Patriot, het harnas dat hij droeg tijdens Iron Man 3. Toch was het War Machine die opdook en die tegen het einde van de film een Avenger werd. Dit speelgoed toonde de verrassende verschijning van War Machine voordat er ook maar een aanwijzing was van de terugkeer van de held.

14 Ares, de god van de oorlog

Afbeelding
Afbeelding

Een grote spoiler voor de langverwachte film Wonder Woman moest de onthulling zijn van een grote schurk uit de stripreeks van de held. Terwijl de promotietrailers meer gericht waren op de oorsprong van Wonder Woman en haar rol in WOI, evenals haar relatie met Steve Trevor en haar ontdekking van haar eigen krachten, onthulde de speelgoedopstelling dat niemand minder dan Ares, de Griekse God of War, zou worden optreden in de film. Gelukkig werd alleen zijn verschijning in de film verwend, en niet wie uiteindelijk zou worden onthuld als de god van de oorlog in de laatste scènes van de film van de film.

13 Parallax

Afbeelding
Afbeelding

Een van de meest gehate en gênante superheldenfilms aller tijden moet Green Lantern zijn. Ze hadden alle mogelijkheden van de wereld om er een werkelijk prachtige film van te maken. Een geweldige hoofdrolspeler in Ryan Reynolds, samen met een rijke mythologie en verhaal dat een gedenkwaardige film had kunnen creëren. Maar tussen slechte schrijfkeuzes en goedkope plotlijnen voldeed de film niet aan de verwachtingen.

Toch was het de belangrijkste schurk van de film, Parallax, die de fans het meest teleurstelde. De onthulling van de schurk werd gedaan in een reeks speelgoedlijnen en schokte fans nog meer toen werd onthuld dat hij in de laatste strijd van de film zou zijn, waardoor de film nog minder verrassingen in petto heeft dan ooit tevoren.

12 Het lot van Heimdall

Afbeelding
Afbeelding

Een van de langstlopende ondersteunende personages in de Thor- en MCU-films moet wel Idris Elba's Heimdall zijn. De verdediger van de Bifrost-brug en een van Thors langste bondgenoten, hij is een held op zich en is nooit ver verwijderd geweest van zijn vertrouwde zwaard Hofund, ook bekend als The Bifrost Sword. Maar in een reeks speelgoedonthullingen leerden fans te snel dat Heimdall zijn lot zou ontmoeten in Avengers: Infinity War, toen een stuk speelgoed toonde dat Thor het beruchte zwaard zelf vasthield, niet zijn vriend. Het was inderdaad een trieste openbaring.

11 IJzeren spin

Afbeelding
Afbeelding

De verschijning van Spider-Man in Infinity War was geen verrassing. Niet alleen beloofde de film dat alle helden tegenover Thanos en zijn leger zouden staan, maar trailers toonden Spider-Man met een nieuw goud gevoerd pak in de film. Maar het uiterlijk van het pak was niet het enige dat belangrijk was, aangezien de speelgoedlijn onthulde dat het pak ook vier mechanische spinpoten bevatte.

Dit was de bevestiging dat fans hadden verwend dat het beruchte Iron Spider-pak, dat Peter aan het einde van Spider-Man: Homecoming afwees, zou worden gedragen tijdens Peters gevecht tegen Thanos.

10 Ontbrekende Hulk

Afbeelding
Afbeelding

Het is nu bekend na de gebeurtenissen van Infinity War dat Bruce Banner niet in de Hulk kon transformeren om Thanos te verslaan in het laatste gevecht. Beginnend in Thor: Ragnarok, was het personage niet in harmonie met zijn superheld- alter ego, maar fans waren zich niet bewust van de omvang totdat dit speelgoed onthulde dat Bruce gedwongen werd de strijd aan te gaan in Tony's Hulkbuster-pantser. Dit was een grote openbaring, wat aangeeft dat de Hulk geen belangrijke factor zou zijn in de plot van de film, maar in plaats daarvan een interne karakterstrijd voor Banner zou zijn.

9 Thor's Eye

Afbeelding
Afbeelding

In Thor: Ragnarok kwam een van de grootste schokken voor fans toen hij zijn oog verloor in de strijd tegen zijn zus Hela. Het was een dikke knipoog naar zijn vader Odin, die ook een oog miste tijdens een gevecht. Toch kwam het als een schok toen fans een Thor met twee ogen zagen in de speelgoedlijn van Infinity War. Dit gaf aan dat Thor op de een of andere manier zijn oog terug zou krijgen en al een van de plotlijnen terug zou nemen die in het vorige avontuur van Thor waren vastgesteld.

8 Killmonger's Suit

Afbeelding
Afbeelding

Een van de beste MCU-films van de afgelopen jaren moet de voor een Oscar genomineerde film Black Panther zijn. Het verhaal van de titulaire held over zijn thuisland Wakanda, de machtigste en technologisch meest geavanceerde beschaving op aarde, en zijn strijd om een koning te zijn, een natie te regeren en verloren familiegeheimen bloot te leggen die zijn wereld dreigen te verscheuren, werd ongelooflijk goed ontvangen, vooral de uitvoering van een van de beste schurken van de MCU, Michael B. Jordan's Killmonger. Toch waren fans geschokt toen de laatste blik van de schurk zou zijn, met een Black Panther-pak versierd met gouden randen om aan te geven dat hij een soortgelijk pak als T'Challa zou dragen. Het was een vroege indicatie van waar de plot van de film het personage zou brengen.

7 Stormbreaker

Afbeelding
Afbeelding

Een van de grootste plotpunten in Infinity War was de zoektocht van Thor samen met Groot en Rocket Raccoon om een wapen te vinden dat krachtig genoeg was om Thanos te vernietigen. Het nam het grootste deel van zijn tijd in de film in beslag en uiteindelijk kreeg hij het wapen Stormbreaker, dat een gevest had dat bestond uit een deel van Groot zelf. Maar vóór de release van de film werd onthuld dat een elektronische bijl met dezelfde naam deel uitmaakte van de speelgoedlijn van de film, waardoor een belangrijk plotpunt in de film volledig werd verpest.

6 Thor's Team-Up

Afbeelding
Afbeelding

Over Thor gesproken in Infinity War, de rol van zowel Groot als Rocket was ook een grote spoiler voor fans. Inmiddels weten we dat Thor door de Guardians werd ontdekt in het wrak van zijn schip en samen met Groot en Rocket op zoektocht ging om een wapen te vinden. Maar voordat de film in première ging en de unieke vriendschap liet zien die het trio vormde in de zoektocht naar Stormbreaker, toonde een reeks speelgoed tieners Groot, Thor en Rocket in een schip allemaal naast elkaar, waardoor de plotpunten voor Thor en de twee werden weggegeven. Beschermers van het universum.

Aanbevolen: