Hoe Blake Lively en Ryan Reynolds de unieke namen van hun dochters kozen

Inhoudsopgave:

Hoe Blake Lively en Ryan Reynolds de unieke namen van hun dochters kozen
Hoe Blake Lively en Ryan Reynolds de unieke namen van hun dochters kozen
Anonim

Samen met het uitbouwen van twee succesvolle Hollywood-filmcarrières, zijn Ryan Reynolds en Blake Lively de drukke ouders van drie kinderen. Ze begonnen hun gezin met James, een dochter geboren in 2014, gevolgd door Inez, een andere dochter geboren in 2016. Hoewel Ryan doodsbang was dat de derde baby van het paar een jongen zou zijn, beviel Blake uiteindelijk van een ander meisje: Betty, geboren in 2019.

Beide acteurs hebben zich in de loop der jaren opengesteld over het ouderschap en praten af en toe met de media over hun kinderen. Blake sloeg de paparazzi in 2021 op beroemde wijze neer nadat ze haar kinderen hadden gestalkt en foto's van hun gezichten op sociale media hadden geplaatst, om de pers eraan te herinneren dat ze niet zal toestaan dat haar kinderen worden uitgebuit. Blake en Ryan hebben ook gesproken over de inspiratie achter de unieke namen van hun dochters. Lees verder om erachter te komen hoe ze James, Inez en Betty voor hun kinderen hebben gekozen.

Waarom noemden Ryan en Blake hun eerste dochter James?

Na hun huwelijk in 2012 verwelkomden Blake Lively en Ryan Reynolds in december 2014 hun eerste kind: James. Omdat James traditioneel bekend staat als een mannelijke naam, waren fans meteen nieuwsgierig naar het besluit van het paar om de naam aan hun dochter te geven.

Volgens Life and Style koos het paar voor de naam James omdat het een manier was om Ryans vader, James, te eren. Hoewel James Reynolds zijn kleindochter, die naar hem vernoemd was, ontmoette, stierf hij helaas in 2015.

“Het voelde goed”, legde Ryan uit in een interview in 2018.

De inspiratie om hun dochter naar James te noemen, komt misschien voort uit het feit dat Ryan een complexe relatie met zijn vader had. Life and Style meldt dat de twee niet altijd close waren, maar Blake hielp hem om zijn relatie met zijn vader te herstellen voordat hij stierf aan de ziekte van Parkinson.

"Alle familierelaties brengen enkele complicaties met zich mee", zei Ryan in zijn interview in 2018. “Voor beter of slechter, alle wegen leiden hierheen. Aan het eind van de dag is het gemakkelijker om je te concentreren op de goede dingen dan op de slechte. Mijn vader stierf kort na de geboorte van mijn dochter, maar hij kreeg haar te zien, wat me blij maakt.”

Wat betreft het kiezen van een unieke babynaam, onthulde Ryan in een interview in 2016 dat de naam James vrij normaal is: In het spectrum van rare babynamen van beroemdheden, heb ik het gevoel dat we niet echt nieuwe wegen inslaan hier. Ik bedoel, ik noemde haar niet Summer Squash Meadowlark, of zoiets.'

Waarom noemden Ryan en Blake hun tweede dochter Inez?

Twee jaar nadat ze James hadden verwelkomd, kregen Blake en Ryan nog een dochter: Inez. Het paar heeft de naam van hun nieuwe baby niet officieel bevestigd, totdat verschillende publicaties meldden dat haar naam Inez was (ze hebben het verkeerd gespeld als Ines) toen de baby drie maanden oud was.

Deze keer heeft geen van beide ouders uitgelegd waarom ze voor de naam zijn gegaan. Zelf meldt dat de naam "heilig" of "kuis" betekent en een variatie is op de naam Agnes, die afkomstig is uit het Grieks.

De publicatie wijst er ook op dat de naam verschillende spellingen kan hebben in verschillende talen. In het Frans en Spaans wordt het bijvoorbeeld gespeld als respectievelijk Inès of Inés.

Life and Style citeert een interview uit 2018 waarin Blake de spelling van de naam van haar tweede dochter bevestigde: Ik had een nieuwe baby, Inez, met een 'z', hoewel iedereen zegt dat het met een 's' is. Ik weet niet waarom, vertel het alsjeblieft aan Wikipedia.”

Waarom noemden Ryan en Blake hun derde dochter Betty?

Blake en Ryan verwelkomden hun derde dochter in oktober 2019. Ze bevestigden haar naam echter pas toen Taylor Swift, de beste vrienden van het stel, het onthulde in haar 2020-nummer Betty.

In het nummer verwijst Taylor ook naar James en Inez als een ode aan haar goede vrienden in de regels "Betty, ik zal geen aannames maken" en "Je hoorde de geruchten van Inez" en "Ze zei 'James, stap in, laten we rijden'”.

De Gossip Girl-actrice wierp een beetje licht op de inspiratie achter de naam wanneer ze het had over haar lijn van niet-alcoholische mixers, Betty Buzz. Het blijkt dat de naam Betty een eerbetoon is aan haar overleden vader.

"Mijn vaders naam was Ernest Brown Jr. maar hij stond bekend als Ernie Lively", legde Blake uit (via Us Weekly). "Hij gaf zijn achternaam op toen hij met mijn moeder trouwde, [ Elaine Lively], en elk succes dat hij of ik hebben gehad, is geweest in een naam die niet van hem is.

“Dus toen ik hard aan het werk was om dit bedrijf op te bouwen, wilde ik dat elk succes een naam had die betekenisvol voor hem was. Betty was de naam van zijn moeder en van zijn zus. Ernie zou ook niet de beste naam zijn voor een mixer.”

Helaas stierf Ernie Lively in juni 2021 aan hartcomplicaties.

Aanbevolen: