Ryan Reynolds getrolld door Blake Lively voor het aankondigen van 'Sabbatical' van acteren

Inhoudsopgave:

Ryan Reynolds getrolld door Blake Lively voor het aankondigen van 'Sabbatical' van acteren
Ryan Reynolds getrolld door Blake Lively voor het aankondigen van 'Sabbatical' van acteren
Anonim

Het stel - dat elkaar ontmoette tijdens het filmen van de film Green Lantern, is negen jaar getrouwd en staat bekend om hun hilarische interacties op sociale media. Reynolds heeft onlangs de opnames afgerond van Spirited, een muzikale film met kerstthema met Will Ferrell en Octavia Spencer, een moderne hervertelling van Charles Dickens' novelle A Christmas Carol uit 1843.

De acteur plaatste een reeks stills achter de schermen van het Apple TV+-project en kondigde terloops aan dat hij een "sabbatical" zou nemen van acteren. Terwijl het nieuws positieve reacties van fans opleverde, deelde zijn vrouw haar eigen commentaar, de acteur trollend voor zijn aankondiging.

Reynolds deed het niet eerst

De acteur schreef een lang bijschrift naast foto's van zichzelf op de set, met zijn co-ster Will Ferrell en andere castleden. Ryan voegde ook een foto toe waarop hij er gelikt uitzag in zijn kostuum voor de film!

"Dat is een wrap voor mij op Spirited", schreef de acteur op Instagram, en voegde eraan toe: "Ik weet niet zeker of ik bereid zou zijn geweest om ja te zeggen tegen een film die zo uitdagend was, zelfs drie jaar geleden. Zingen, dansen en spelen in de zandbak met Will Ferrell maakte een heleboel dromen waar. En dit is mijn tweede film met de geweldige @octaviaspencer."

Reynolds speelde samen met Octavia Spencer in de film The Nines uit 2007. Ryan ging toen verder met het nieuws: "Perfecte tijd voor een kleine sabbatical van het maken van films", eraan toevoegend dat hij het werken met zijn getalenteerde cast en crew zou missen.

Toen zijn vrouw de post zag, bespotte ze haar man omdat hij niet de eerste ster was die een sabbatical nam, "Michael Caine deed het eerst", schreef Blake.

Na een recent interview werd de Engelse acteur Michael Caine verkeerd geïnterpreteerd als zijnde gestopt met acteren, wat leidde tot een explosie op sociale media van fans die zich de talenten van de acteur herinnerden. Caine onthulde later dat het gewoon niet waar was en dat hij nooit zou stoppen met het maken van films.

Reynolds bevorderde zijn debat door een screenshot van "sabbatical" te delen op zijn Instagram-verhaal. Daarin staat: "Een sabbatical kan van twee maanden tot een jaar duren. Over het algemeen is zes maanden de standaardduur voor een betaalde sabbatical. Het geeft je voldoende tijd en flexibiliteit om dingen te doen zoals reizen, studeren of een groot zijproject."

De acteur schrapte de laatste zin, beginnend met het woord 'reizen', en verving het in plaats daarvan door 'Ouder'. Ryan deelt drie dochters met de Gossip Girl-actrice - James (6), Inez (5) en Betty (2).

Aanbevolen: