Is Blake Lively jaloers op de vriendschap van Ryan Reynolds en Sandra Bullock?

Inhoudsopgave:

Is Blake Lively jaloers op de vriendschap van Ryan Reynolds en Sandra Bullock?
Is Blake Lively jaloers op de vriendschap van Ryan Reynolds en Sandra Bullock?
Anonim

Hollywood-sterren Sandra Bullock en Ryan Reynolds zijn absoluut een van die duo's met onmiskenbare chemie op het scherm. De twee acteurs spelen geliefden zo goed, dat ze ook privé aan elkaar zijn gekoppeld.

Vandaag bekijken we hoe de vrouw van Ryan Reynolds, actrice Blake Lively, denkt over zijn relatie met Sandra Bullock. Is de Gossip Girl-ster jaloers op de connectie van Reynolds en Bullock of steunt ze de beroemde actrice? Blijf scrollen om erachter te komen!

Hebben Ryan Reynolds en Sandra Bullock een date gehad?

Volgens Who's Dated Who werden Ryan Reynolds en Sandra Bullock in 2011 aan elkaar gelinkt. Zoals fans weten, speelden de twee liefdesbelangen in de rom-com The Proposal uit 2009 - en ze zeiden altijd alleen maar aardige dingen over elkaar.

The Proposal heeft zeker een paar scènes waarvoor de twee acteurs van dichtbij en persoonlijk moesten komen, en Sandra Bullock gaf toe dat dat helemaal niet gemakkelijk was. "Ryan en ik kennen elkaar al sinds we prepuberaal waren. We gaan heel ver, heel ver terug. We moesten die dag de naaktscène doen en Anne Fletcher, onze regisseur die gewoon ongelooflijk is, ze is geweldig. Dus we hadden een gesloten set, wat betekent dat niemand daar mag zijn, alleen haar en make-up komen binnen om te pluizen en te verbergen, "onthulde Bullock. "Ryan en ik hebben deze vleeskleurige dingen aan onze geslachtsdelen geplakt, mijn haar zit strategisch over de tepels, en Ryan is klein - helemaal niet klein! Het is gewoon wat er is, en ik weet het niet omdat ik het niet zag het, ik heb niet gekeken! Toen ze zeiden knippen, konden we niet echt bewegen. Hij lag op zijn rug met zijn knieën omhoog, en ik lig op de grond, gewoon op zijn knieën rustend, wachtend, en je wilt niet kijken en we konden ons niet echt bewegen. Dan hoor ik Anne Fletcher vanuit de duisternis zeggen: 'Ryan, we kunnen je ballenzak zien!' Ik heb zoiets van, 'Oh God!' omdat je naar beneden wilt kijken, maar ik heb zoiets van: 'Kijk niet naar beneden. Kijk niet naar beneden.' … Iedereen in het donker draaide zich om om te zien of ze een monitor konden vinden. Ik dacht: 'Anne, er is een manier om die informatie te presenteren…'"

Hoewel de twee aan elkaar zijn gekoppeld, heeft geen van beiden ooit bevestigd dat ze meer dan vrienden zijn. "Ik denk dat er een collectieve zucht zal zijn onder vrouwen in de Verenigde Staten als ik zeg dat hij niet mijn minnaar is. Hij is gewoon een geweldige vriend die ik al tien jaar heb. Ik snap zijn liefde niet in het donker", onthulde Sandra Bullock op de Today Show.

Ryan Reynolds heeft onthuld dat hij en Bullock graag samen in een ander project zouden spelen. "We hebben erover gesproken. We hadden zo'n geweldige chemie [in die film] - dat was gebaseerd op 10 jaar vriendschap. We kenden elkaar al heel lang toen we daaraan begonnen. Als het het juiste [project] is, we zullen het doen omdat het is als werken met familie. Het is een geweldige ervaring, "zei Reynolds.

Hoe denkt Blake Lively over de vriendschap van Ryan Reynolds en Sandra Bullock?

Volgens de National Enquirer is Reynolds' vrouw Blake Lively helemaal niet blij met zijn vriendschap met Bullock. "Hij staat erom bekend een enorme zwak voor Sandra te hebben en licht op wanneer ze in gesprek komt. Het is duidelijk dat ze een speciaal plekje in zijn hart heeft", aldus de bron. 'En Blake is er niet blij mee. Ze denkt niet dat er iets aan de hand is, maar ze is bang dat de vonken weer overvliegen. Ze weet hoezeer Ryan zich tot Sandy aangetrokken voelt. Het is duidelijk te zien aan de manier waarop hij over haar kruipt.'

Als gast in The Tonight Show gaf Blake Lively toe dat het helemaal niet gemakkelijk is om haar man in intieme scènes met andere vrouwen te zien. Ik zat in het vliegtuig met mijn baby, James. Het is tegenwoordig een soort marteling omdat ik in een vliegtuig zit, en overal waar ik kijk, op elk scherm staat mijn man in een seksmontage tijdens de feestdagen met een andere vrouw, omdat iedereen dat wil. kijk naar Deadpool in het vliegtuig. Iedereen, 'zei Blake. Het is veilig om te zeggen dat de actrice het niet leuk zou vinden om naar The Proposal te kijken.

Het lijkt er echter op dat Blake Lively het niet erg vindt om Sandra Bullock te steunen, zolang haar man maar niet bij het project betrokken is. Ryan Reynolds speelde bijna samen met Sandra Bullock in de actie-avonturenfilm The Lost City uit 2022, maar uiteindelijk castten de filmmakers Channing Tatum. Ryan Reynolds promootte de film uiteindelijk op zijn Instagram-profiel, en hij en zijn vrouw Blake Lively keken er zelfs samen naar tijdens een leuke date night.

Aanbevolen: