Hoe Courteney Cox zich voelt over haar dochter Coco die een 'vriend'-personage verplettert

Inhoudsopgave:

Hoe Courteney Cox zich voelt over haar dochter Coco die een 'vriend'-personage verplettert
Hoe Courteney Cox zich voelt over haar dochter Coco die een 'vriend'-personage verplettert
Anonim

Van buitenaf lijkt het vaak alsof beroemdheden het helemaal hebben gemaakt. Sterren kunnen tenslotte genieten van alle attributen van roem en dat wil nog maar niet zeggen over al het geld dat ze gewoonlijk voor hun werk krijgen.

In werkelijkheid zijn er echter veel ronduit vreselijke aspecten van roem. Het lijkt bijvoorbeeld buitengewoon duidelijk dat het een hele uitdaging is om een beroemde ouder te zijn, gezien het feit dat zoveel sterren in de loop der jaren gedocumenteerde vetes met hun kinderen hebben gehad. Aan de positieve kant, sommige sterren zijn er schijnbaar in geslaagd om de kunst van het ouderschap onder de knie te krijgen, terwijl ze beroemd zijn gezien de relatie die ze lijken te hebben met hun kinderen.

Gelukkig heeft Courteney Cox zo'n hechte relatie met haar dochter Coco dat het paar erom bekend staat samen korte video's te maken. In 2021 namen Courteney en Coco bijvoorbeeld een video op waarin de 17-jarige dochter van de beroemde acteur vertelde over haar romantische interesse in een fictief Friends personage. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op: wat vindt Courteney van Coco's gevoelens voor een beroemd Friends-personage?

Relevant Relevant

Wanneer de meeste sitcoms eindigen, blijven de grootste fans van de serie het dicht bij hun hart houden, maar de rest van de wereld gaat er snel voorbij. Aan de andere kant van het spectrum is er iets aan de show Friends waardoor het bijna drie decennia na de première van de serie relevant bleef.

Omdat zoveel mensen nog steeds veel om Friends geven, worden de sterren van de show regelmatig gevraagd naar de geliefde sitcom. Hoewel de zes kernacteurs een aantal behoorlijk fascinerende dingen te zeggen hebben over Friends, zijn er maar zo vaak dat ze dezelfde vragen keer op keer kunnen aanpakken. Als gevolg hiervan leek het waarschijnlijk dat de Friends Reunion in 2021 zo was ontworpen dat de sterren van de show het bespreken van de show permanent konden laten rusten. Het blijkt echter behoorlijk fascinerend te zijn om de dochter van Courteney Cox, zelfs maar kort, tot Friends te horen spreken, zodat het lijkt alsof de bron nooit opdroogt.

Een indrukwekkend Twitter-account

Aangezien het belangrijkste punt van films en tv-shows het vermaken van de massa is, moet het vanzelfsprekend zijn dat beroemde acteurs de neiging hebben om als interessante personages te worden gecast. Als gevolg hiervan hebben hun fans de neiging om aan te nemen dat de artiest in kwestie ook fascinerend is, maar dat is gewoon niet vaak het geval. In plaats daarvan zijn sommige acteurs saaie mensen en dat wordt snel duidelijk als je ze op sociale media probeert te volgen.

In tegenstelling tot haar minder interessante leeftijdsgenoten, is Courteney Cox geweldig op sociale media. Als je Cox bijvoorbeeld op Instagram volgt, kun je genieten van een breed scala aan interessante afbeeldingen en video's die de geliefde acteur regelmatig plaatst. Cox plaatst bijvoorbeeld graag eenvoudige stap-voor-stap video's van haar ma altijden bereiden. Bovendien post ze, hoewel Cox een beroemde acteur is, regelmatig video's van zichzelf terwijl ze muziek speelt. Hoewel sommige Friends-fans zich misschien niet aangetrokken voelen tot het idee dat Cox muziek speelt, treedt ze vaak samen met haar beroemde vrienden op in haar video's.

Een vriendelijke video

In Hollywood zijn er enkele beroemde moeders en dochters waarvan bekend is dat ze goede relaties hebben. Helaas negeren de roddelbladen vaak verhalen over beroemdheden die gezond zijn. Positief is dat sociale media een ster als Courteney Cox in staat hebben gesteld om te onthullen wat voor soort relatie ze heeft met haar dochter Coco.

In juli 2021 uploadde Courteney Cox een video van twee en een halve minuut waarin zij en haar 17-jarige dochter probeerden te bewijzen wie de ander beter kent. Na het aanpakken van voorspelbare onderwerpen als huisdieren en favoriete etenswaren, kondigt Courteney aan dat ze een bonusronde ingaan. Het blijkt dat de "bonusronde" erop neerkomt dat Courteney aan Coco vraagt "heb je liever een date met de jonge Joey of de jonge Chandler?". Courteney voorspelt verder dat Coco met de jonge Joey zou uitgaan, wat haar dochter snel bevestigt.

Aangezien Matthew Perry en Matt LeBlanc op het moment van schrijven allebei begin vijftig zijn, is het ongemakkelijk om te denken aan de 17-jarige dochter van Courteney Cox die op een van hen verliefd is. Desondanks lijkt Courteney zeker een gevoel voor humor te hebben over het idee dat Coco de jonge versie van de personages gespeeld door haar voormalige co-sterren verplettert. Courteney kan tenslotte lachen als ze vermoedt dat Coco de jonge Joey zou verkiezen boven de jonge Chandler. Natuurlijk was de hele carrière van Courteney gebaseerd op het faken van haar emoties, dus je weet maar nooit. Dat gezegd hebbende, de situatie is zo gek dat het logisch is dat Courteney en Coco er plezier mee zouden hebben.

Aanbevolen: