Wat is er gebeurd met de vete van Tom Cruise en Brooke Shields?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de vete van Tom Cruise en Brooke Shields?
Wat is er gebeurd met de vete van Tom Cruise en Brooke Shields?
Anonim

Tom Cruise heeft de reputatie vreemd te doen in interviews, vooral als het gaat om zijn controversiële levensstijl en meningen over psychiatrie. Hij had zijn hyper, op de bank springend moment op Oprah, een verhitte discussie met Matt Lauer en een reeks andere gespannen en vreemde interacties met de pers. Maar het is wat de acteur zegt dat hem meestal in de problemen brengt. Vóór de beruchte woordenwisseling met Lauer had de Mission Impossible-ster een kritische uitspraak gedaan over de keuzes van Brooke Shields om met haar postpartumdepressie om te gaan.

De actrice ging naar The New York Times om de kwestie aan de orde te stellen. Vanaf dat moment zouden de twee een vete hebben die nu vergeten is, maar die door de jaren heen niet duidelijk is gedefinieerd. Cruise, die onlangs zijn Golden Globes teruggaf te midden van beschuldigingen van corruptie, bood Shields een "PR-excuses" aan. De Blue Lagoon-ster was ook uitgenodigd op het huwelijk van de acteur met Katie Holmes in 2006. Maar was het allemaal een formaliteit ter ere van het verzoek van de bruid of hebben de twee Hollywood A-listers die strijdbijl echt begraven? Hier is alles wat we weten over hun relatie.

Hun relatie voorafgaand aan de vete

Cruise en Shields waren mede-sterren in het populaire romantische drama uit 1981, Endless Love. Het was het filmdebuut van de acteur, terwijl de 15-jarige actrice al een veelgeprezen hoofdrolspeler was. Voorafgaand aan de box office-hit speelde ze al een kinderprostituee in de controversiële film Pretty Baby uit 1978 en was ze met 14 jaar het jongste fotomodel dat ooit de cover van Vogue sierde.

Bovendien was Shields al te zien in grote Calvin Klein-advertenties en speelde hij in 1980 in de sensuele Blue Lagoon tegenover Playgirl-model, Christopher Atkins. Er is niets geschreven over of Cruise en Shields een hechte vriendschap ontwikkelden op de set van Endless Love. Maar voordat ze in het openbaar spuugden, hadden ze een goede verstandhouding. Daarom kwam het uit als een willekeurige aanval waarvan fans, de media en Shields zelf vonden dat het totaal niet klopte.

Een tijdlijn van hun vete

In 2005 maakte Cruise opmerkingen tegen Shields' gebruik van antidepressiva voor haar postpartumdepressie, die ze openlijk had besproken in haar memoires, Down Came the Rain (ook dat jaar gepubliceerd). De Jack Reacher-acteur vertelde Access Hollywood, "wanneer iemand zegt dat [medicatie] hen heeft geholpen, is het om ermee om te gaan, het heeft niets genezen. Er is geen wetenschap. Er is niets dat hen kan genezen."

Als lid van de Scientology Kerk is het de ster van Risky Business verboden om enige vorm van "geestverruimende" substantie te nemen. Daarom suggereerde hij dat vrouwen in plaats daarvan zouden moeten vertrouwen op "vitamines en lichaamsbeweging". Hij voegde eraan toe: "Ik geef om Brooke Shields omdat ik denk dat ze een ongelooflijk getalenteerde vrouw is, [maar] kijk eens waar haar carrière is gebleven." Ja, zo ver ging het.

In een opiniestuk getiteld "War of Words", antwoordde de actrice: "Tom moet vasthouden aan het redden van de wereld van buitenaardse wezens en vrouwen die postpartumdepressie ervaren laten beslissen welke behandelingsopties het beste voor hen zijn." Shields gaf toe dat ze dacht aan een overdosis pillen en uit het raam sprong tijdens de ergste tijden van haar postpartumdepressie. Een arts gaf haar een recept voor een antidepressivum nadat ze haar toestand had gekoppeld aan dalingen in de oestrogeen- en progesteronspiegels.

De ware aard van hun huidige relatie

In 2006 verontschuldigde Cruise zich bij Shields. Het was een jaar te laat, iedereen dacht dat het slechts een publiciteitsactie was, en hij was nog steeds niet van standpunt veranderd over antidepressiva. De Plotseling Susan-actrice deelde de details van de verontschuldiging aan Jenny McCarthy tijdens haar Sirius XM-show in 2016.

"Hij kwam naar mijn huis. Het was grappig, want toen hij me belde, zei hij: 'Ik wil graag even met je gaan zitten en praten.' Ik belde mijn publicist en zei: 'Oké, wat moet ik doen?' Ze zei: "Wat je ook doet, ga daar niet heen. Laat ze gewoon naar je toe komen, en het is op jouw voorwaarden. Je hebt geen camera's, je weet het niet, '" herinnerde ze zich. Ze zei dat de Edge of Tomorrow-acteur helemaal alleen naar haar huis kwam, waardoor ze voelde hoe oprecht hij was.

Datzelfde jaar nodigde Cruise's toenmalige bruid Katie Holmes Shields uit voor hun bruiloft in Italië. "Ze zei: 'Het zou gewoon niet goed voelen zonder jou daar'", vertelde Shields aan McCarthy. "En ik zei 'OK, ik zal iets ouds meenemen, zolang ik het niet ben!' En ze zei: 'zou je?'" De actrice bracht uiteindelijk een vintage emaille compact mee. "Ik had geen kwaad in mijn hart. Het was nog steeds een bruiloft", zei Shields over het bijwonen.

Aanbevolen: