Wat is er gebeurd in de vete tussen TLC's 'Unexpected' en MTV's 'Teen Mom'?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd in de vete tussen TLC's 'Unexpected' en MTV's 'Teen Mom'?
Wat is er gebeurd in de vete tussen TLC's 'Unexpected' en MTV's 'Teen Mom'?
Anonim

In de entertainmentindustrie is het vrij algemeen bekend dat films en tv-programma's worden gescript en bewerkt om ervoor te zorgen dat hun publiek terug blijft komen voor meer. Er is ook gespeculeerd over hoe scripted reality-tv-programma's zijn. Volgens de tienermoeder van Unexpected, Lexus Scheller, zijn er echter enkele reality-tv-programma's die meer "echt" zijn dan andere.

Shady opmerkingen gemaakt door 'Onverwachte' Star

Afbeelding
Afbeelding

Reality-tv kan bijzonder verslavend zijn voor bingewatchen, gezien het authenticiteitselement dat hoort bij het volgen van de levens van zijn sterren. TLC is enorm succesvol geweest in het creëren van realityshows die mensen laten zien die een heel bijzonder leven leiden en het aantal kijkers loopt in de miljoenen. Met de schijnbaar eindeloze hoeveelheid goede en slechte shows op het kanaal, is er voor elk wat wils.

Toen Unexpected voor het eerst werd uitgezonden op 12 november 2017, begonnen kijkers en critici de show meteen te vergelijken met MTV's Teen Mom. Lexus Scheller, een van de zwangere tieners in het eerste seizoen van de TLC-show, ontkrachtte deze vergelijking in een interview met US Weekly. Volgens de publicatie, toen Scheller werd gevraagd naar de vergelijking, antwoordde ze: "Onze show is heel anders … er is niet zoveel drama. Ik denk dat het reëler is. Onze problemen zijn realistischer dan [ze zijn op] Teen Mom en shows zo. Ik heb het gevoel dat onze verhalen beter zijn. Ja!"

Wie is Lexus Scheller?

Afbeelding
Afbeelding

Schellers verhaal was interessant en vermakelijk voor fans om te volgen toen het internet zoveel mogelijk feiten over haar begon op te graven. In seizoen 1 volgde de show de 16-jarige Scheller van Monticello, ID, en haar toenmalige vriend, de 18-jarige Shayden Massey, op hun reis door zwangerschap en ouderschap met hun dochter, Scarlett Brooke.

Naarmate het seizoen vorderde, raakte het paar meerdere ruige plekken en leek het constant op de rand van een breuk te staan. Naast de problemen binnen de relatie, stond Scheller op gespannen voet met haar moeder, Kelsey, die zelf een tienermoeder was. Toen werd ze op 31-jarige leeftijd oma.

Toen haar werd gevraagd om uit te wijden over haar relatie met haar moeder, zei Scheller: "In het begin was ze niet ondersteunend, dus het was moeilijk. Het kostte haar een tijdje om daarna steun te krijgen … ik bedoel, ik' Ik ben blij dat zij het ook heeft meegemaakt." Al deze stressfactoren hebben Scheller ongetwijfeld in een ongemakkelijke situatie gebracht, en het leidde er uiteindelijk toe dat haar relatie met Massey aan het einde van seizoen 1 werd beëindigd.

Wat gebeurde er na seizoen 1?

Lexus en Shayden met baby Scarlett
Lexus en Shayden met baby Scarlett

Sinds het einde van seizoen 1 op 1 januari 2018, heeft Scheller het nogal druk gehad. Haar moeder dreigde de voogdij over baby Scarlett te nemen (ze hebben zich sindsdien allebei verzoend), Massey beschuldigde Scheller ervan hem te bedriegen met zijn beste vriend terwijl hij in de gevangenis zat. Ze studeerde af van de middelbare school, kwam uit de kast als biseksueel en begon een relatie met haar nieuwe vriend, Isaiah Norwood. Het nieuwe stel verloofde zich in juni 2021 en verwelkomde hun dochter, Amethyst Nyx, in september van datzelfde jaar.

Massey had nog een eigen dochter genaamd Everleigh met een meisje genaamd Kaylee die overigens niet zijn huidige vriendin is? Klinkt nogal rommelig, maar dat is een artikel voor een andere dag. Op het moment van schrijven is baby Scarlett vereerd met 2 halfbroers en zussen en lijkt co-ouderschap tussen Scheller en Massey soepel te verlopen. Alleen de tijd zal leren of ze blijven samenwerken en opschieten in het belang van hun dochter.

Geen commentaar van MTV

16 en Pregnant, Teen Mom OG en Teen Mom 2 hebben nog niet gereageerd op de opmerkingen van Scheller, waardoor de waarheid aan de kijkers wordt overgelaten. Of de ene show nu echt authentieker is dan de andere, het is een algemeen aanvaard feit dat dit soort reality-tv-shows wereldwijd een grote verscheidenheid aan kijkers trekken. Een deel van de reden waarom deze shows het publiek zo aanspraken, is dat het een behoorlijk treinwrak kan zijn om te aanschouwen.

Dat is het geval met de algemeen gehate 18-jarige vader, Jason Korpi, die onlangs in het nieuws was omdat hij was gearresteerd en 11 aanklachten wegens nalatig rijgedrag kreeg. Een belangrijke reden waarom deze shows zo vermakelijk zijn om naar te kijken, is echter dat de levens van de jonge ouders zich volledig ontvouwen zodat de wereld ze kan zien.

Deze tieners beginnen aan de grootste en moeilijkste reis van hun leven, en het is ontroerend om te zien hoe ze zo kwetsbaar door hun eigen hoofdstukken navigeren. Het is niet te zeggen waar deze paden hen zullen brengen, maar er zijn miljoenen fans over de hele wereld die maar al te graag mee willen rijden.

Aanbevolen: