Adele-fans zeggen dat ze er 'zo goed' uitziet op haar date-avond met Rich Paul

Inhoudsopgave:

Adele-fans zeggen dat ze er 'zo goed' uitziet op haar date-avond met Rich Paul
Adele-fans zeggen dat ze er 'zo goed' uitziet op haar date-avond met Rich Paul
Anonim

Bekroonde zangeres Adele, die een relatie heeft met NBA-agent Rich Paul, werd helemaal verkleed gezien voor een intieme date night met haar partner. De Rolling in the Deep-zangeres bracht haar A-game naar haar date night en zag er erg chic uit in een zwarte coltrui, een geruite minirok, zwarte kousen en kniehoge zwarte laarzen.

De zangeres versierde haar outfit met een eenvoudige zilveren ketting en een armband, en droeg een zwart masker. Adele droeg haar lange haar in een lage paardenstaart en gouden oorringen, terwijl haar vriend een vrijetijdskleding droeg en een spijkerbroek en een hoodie met rits droeg.

Adele's fans houden van haar stijl

Geruchten dat het paar een relatie had, doken voor het eerst op in juli, toen het paar samen een zeer openbare verschijning maakte in de NBA, tijdens wedstrijd 5 van Finals tussen de Phoenix Suns en The Milwaukee Bucks. Adele en Paul leken gezellig samen te zijn, en fans zagen vonken tussen hen overvliegen!

Adele's fans zijn erg te spreken over haar date night-outfit en schreven op Twitter hoe geweldig ze eruitzag!

"Ze ziet er zo goed uit omg", schreef een fan.

"ze ziet er prachtig uit…" een ander toegevoegd.

"DE LAARZEN DE ROK ALLES!!" lees een antwoord.

"Haar lichaam is alles. Ze is mooi, heeft een mooie stem en een hart van goud. Geen wonder dat ze zo succesvol is," gutste een fan.

Adele trakteerde de wereld voor het eerst op foto's van haar dramatische gewichtsverlies op haar verjaardag vorig jaar, en fans maakten zich er enigszins zorgen over, toen ze zagen hoe snel haar transformatie tot stand was gekomen. Haar trainer bevestigde dat Adele hard heeft gewerkt om daar te komen en betere keuzes heeft gemaakt wat betreft haar ma altijden en af en toe sporten.

Fans hebben gewacht op een nieuw album van de zanger, en ze vroegen wanneer het zou aankomen.

"ze doet alles MAAR laat het album vallen!!"

"Dus… Adele, je hebt een nieuwe man, maar waar is het album?"

"Waar is het album, we hebben het verdomde album nodig."

Adele's laatste album, 25, werd uitgebracht in 2015, en sindsdien is er alleen maar stilte geweest van haar muziekcarrière. Fans hebben gewacht op haar om een nieuwe single of album uit te brengen, en hopen dat 2021 het jaar is dat ze wat lawaai maakt!

Aanbevolen: