Angelina Jolie's kinderen keurden haar date met The Weeknd om deze reden niet goed

Inhoudsopgave:

Angelina Jolie's kinderen keurden haar date met The Weeknd om deze reden niet goed
Angelina Jolie's kinderen keurden haar date met The Weeknd om deze reden niet goed
Anonim

Hollywood-ster Angelina Jolie en de Canadese zangeres The Weeknd zijn al meer dan een jaar aan elkaar gekoppeld, maar geen van de twee heeft ooit een romantische relatie bevestigd. Aangezien beide sterren de neiging hebben om hun liefdesleven privé te houden, lijkt het alsof dat zo zal blijven.

Fans geloven echter dat er een bepaalde reden is waarom Angelina Jolie niet naar de beurs is gegaan met The Weeknd - haar kinderen. Zit er enige waarheid achter de geruchten dat Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox en Vivienne niet echt van de beroemde zangeres houden? Blijf scrollen om erachter te komen!

Hebben de kinderen van Angelina Jolie The Weeknd ontmoet?

Slechts twee weken nadat het nieuws bekend werd over de vermeende relatie tussen Angelina Jolie en The Weeknd, zouden de kinderen van de Hollywood-ster de beroemde zangeres hebben ontmoet. In juli 2021 meldde Hollywood Life dat Jolie's dochters Shiloh en Zahara samen met hun moeder en The Weeknd de privéshow van dichter Mustafa in Los Angeles bijwoonden. De twee sterren werden echter niet samen gefotografeerd, ook al woonden ze allebei het evenement bij.

De twee sterren werden voor het eerst samen gespot toen ze samen gingen eten in Giorgio Baldi, een populair restaurant in Santa Monica, Californië. Destijds meldde Page Six dat Angelina Jolie en The Weekend enkele uren bij elkaar in het restaurant bleven, maar dat ze het diner apart verlieten.

Een insider van Page Six onthulde dat de twee sterren niet geheimzinnig deden over hun date. "Ze proberen duidelijk niet [de dinerdatum] te verbergen", onthulde de insider. "Hij is absoluut gefocust om naar de filmbusiness te gaan. Hij heeft de nieuwe HBO-serie waarin hij de hoofdrol speelt." The Weeknd speelt de hoofdrol in HBO's aankomende dramaserie The Idol, gemaakt door Euphoria-bedenker Sam Levinson.

Volgens US Weekly waren de twee sterren echter niet op een romantische date, maar eerder op een zakendiner. "Angelina en The Weeknd hadden een zakelijke bijeenkomst", zegt een bron voor de outlet. "Het had te maken met hun HBO-shows. Ze konden het goed met elkaar vinden, maar er gebeurt niets romantisch tussen hen twee."

Waarom houden de kinderen van Angelina Jolie niet van The Weeknd?

Hoewel de kinderen van Angelina Jolie niets tegen The Weeknd lijken te hebben, beweren rapporten dat ze de voorkeur geven aan Jolie's ex-man Jonny Lee Miller met wie de actrice in juni 2021 werd gelinkt. Jolie was van 1996 tot 1999, en meer dan 20 jaar later werd ze gefotografeerd toen ze aankwam in het appartement van de acteur in Brooklyn.

Volgens The Sun vertelde Angelina Jolie haar kinderen dat Jonny Lee Miller haar 'eerste liefde' is. Volgens een insider van de outlet heeft de actrice de acteur zelfs voorgesteld aan een van haar jongste kinderen, Knox. "Op haar eerste avond met Jonny nam Angelina alleen Knox mee, en ze konden met elkaar opschieten als een huis dat in brand stond", aldus de actrice. "Knox is een lieve jongen, en ik kan me voorstellen dat ze besloot dat hij de makkelijkste was om mee te beginnen. [Jonny is een] man over wie ze altijd zo liefdevol heeft gesproken. Ze hebben maar een korte tijd rondgehangen in het appartement van Jonny, maar ze leken het goed met elkaar te kunnen vinden."

Volgens National Enquirer is Jolie gelinkt aan zowel Miller als The Weeknd. De outlet beweert echter dat haar kinderen de voorkeur geven aan Miller en daarom zouden ze naar verluidt de beroemde zangeres niet mogen. De outlet beweert zelfs dat Jolie's kinderen Maddox en Pax denken dat haar relatie met The Weeknd 'griezelig' is.

"Angelina is gevoelig voor de gevoelens van de kinderen, maar probeert niets voor hen te verbergen. Dus wanneer het een avondje uit is, zijn ze zich er terdege van bewust - ook al ontvangt Abel 99 procent van de tijd Angie bij hem thuis. Ze boekt een booty-call met Abel wanneer ze tijd heeft", onthulde een insider voor de tabloid.

Velen geloven dat de single van The Weeknd, "Here We Go… Again", is geschreven over Angelina Jolie, en de insider voor National Enquirer onthulde dat haar kinderen het helemaal niet leuk vinden. "Angie lijkt niet gehinderd door het lied, maar de kinderen zijn niet echt warm voor Abel. Ze kunnen hem niet laten weggaan, maar ze hoeven het ook niet leuk te vinden. Ze vinden Jonny leuker. Hij heeft nooit over hem gepraat. hun moeder. Hij is erg discreet, "zei de bron.

Hoewel sommige media melden dat Jolie's kinderen geen fans zijn van The Weeknd, beweren anderen dat ze heel blij zijn dat hun moeder connecties heeft met de beroemde zangeres. Volgens US Weekly vinden Jolie's kinderen het geweldig dat hun moeder zo dicht bij de zangeres staat. "Ze zijn gek op hem en ze houden van hem en zijn muziek. Ze zijn allemaal een echte buddy-buddy geworden en de kinderen vinden het zo cool dat hun moeder een connectie heeft met The Weeknd", onthult de bron.

Aanbevolen: