Vrienden zeggen dat Britney Spears' vriend Sam Asghari erg goed voor haar is, en dit is waarom

Inhoudsopgave:

Vrienden zeggen dat Britney Spears' vriend Sam Asghari erg goed voor haar is, en dit is waarom
Vrienden zeggen dat Britney Spears' vriend Sam Asghari erg goed voor haar is, en dit is waarom
Anonim

Singer/songwriter Britney Spears was het gouden meisje, de "Princess of Pop". Het meisje tekende bij Jive Records toen ze nog maar 15 jaar oud was. Met haar eerste twee studioalbums Baby One More Time (1999) en Oops behaalde ze een gouden, eerder diamanten status… Ik deed het opnieuw (2000). Ze werd geprezen, toegejuicht en gretig gevolgd door haar jonge fans.

Wie weet wat er is gebeurd met het kleine meisje uit McComb, Mississippi, maar in 2007 had ze een zeer openbare instorting, waarbij ze haar hoofd schoor en een paparazzi aanviel met een paraplu. Ze was duidelijk geestelijk gestoord! Maar ze was ook een goudmijn, een van de best verkopende platenartiesten aller tijden. Dus ging ze in behandeling, kwam er weer uit en ging weer aan het werk.

Tegen 2008 was het alleen maar erger geworden en werd ze onvrijwillig opgenomen in een psychiatrische instelling. De rechtbanken verleenden haar vader Jamie Spears en advocaat Andrew Wallet een permanent conservatorium over haar vermogen. Ze deed al het werk. Ze hadden volledige controle over haar vermogen, evenals over de meeste van haar persoonlijke beslissingen. Het leek een goede deal voor iemand.

We slaan haar knipperlicht over en je zult het huwelijk met Jason Alexander missen en meteen doorgaan naar 2004 en het rampzalige huwelijk met Kevin Federline. Dat eindigde in 2007, toen rapper K-Fed de fysieke voogdij kreeg over de zonen Sean en Jayden. De onrustige Britney Spears was al begonnen mensen voor de gek te houden met haar grillige gedrag.

Het achtergrondverhaal

Na verschillende behandelingen na haar ineenstorting, werd Brit in een enorm succesvolle, langlopende (en lucratieve) residentie in Las Vegas gegooid. Dus ze verdient veel geld dat ze niet kan aanraken. Op de achtergrond dook online een FreeBritney-beweging op. Het uitgangspunt was simpel: Brit moet worden bevrijd van de beperkingen die het conservatorium haar oplegt.

Er is op dat vlak goed nieuws geweest. Vanwege de slechte gezondheid van Jamie runt sinds 2019 een onpartijdige professionele conservator de show. En Britney wil dat zo houden. Daarom heeft ze onlangs een motie ingediend bij de rechtbanken van Californië.

Waarom wil ze dat Jamie's rol streng wordt beperkt? Op de achtergrond gaat het verhaal ongeveer als volgt: het was in ieders belang (behalve dat van Britney) dat ze werkte, werkte en nog eens werkte. Jamie lijkt haar tot overbelasting van het werk te hebben gedwongen. En Britney heeft onlangs gezegd dat ze een pauze wil nemen en naar een wellnesscentrum wil gaan voor behandeling. De professionele conservator is op dat vlak ontvankelijker dan Jamie zou zijn. Ook gaan er geruchten dat Jamie vrijheden heeft genomen met Brits fortuin. als je onze drift begrijpt. De rechtszaak gaat er grotendeels over om Jamie in de kou te houden.

Nu naar Sam Asghari.

Enter The Boy Toy

Oké, Sam Asghari is zo'n 13 jaar jonger dan de 38-jarige Britney. Maar leeftijd is maar een getal, nietwaar? Ze ontmoetten elkaar in 2016 op de set van Brit's Slumber Party-muziekvideo. Er was vertraging in de schietpartij en de Brit en personal trainer Sam raakten in gesprek. Hij was door een ster getroffen. Ze kwamen allebei uit een bescheiden begin, zij in Mississippi en hij in Iran. Hoe dan ook, het lijkt erop dat ze het goed hebben gedaan. Al snel belt ze hem en nodigt ze hem uit voor een sushi-date.

In 2017 waren ze Insta-officieel. En sindsdien zijn ze onafscheidelijk.

Waarom hij goed voor haar is

Nou, hij is erg beschermend voor haar. Hij zorgt voor haar. En ze doen normale dingen zoals wandelen of zonnen op een strand. Het is het soort normale leven dat alleen aan Britney ontbreekt, 24/7 werken. En het heeft haar enorm geholpen, zeggen sommige vrienden.

Ten tweede laat hij haar regelmatig sporten. En we weten allemaal dat lichaamsbeweging een stemmingslift is. Ze sporten samen en joggen samen. En hij werkt haar ook aan een gezonde voedingsroutine.

Ten derde heeft hij haar aangemoedigd om een pauze te nemen van haar werk en naar het wellnesscentrum te gaan. Voor hem lijkt hij, in tegenstelling tot papa Jamie, oprecht meer geïnteresseerd in haar welzijn dan in haar melkkoe-potentieel.

Zijn boodschap is simpel: je kunt het altijd beter maken, met vastberadenheid en hard werken. Hij is van een dikke slons naar een buff hunk gegaan. Zijn hele vibe is "een zelfverbetering, je kunt alles doen wat je maar wilt". En dat is precies wat Britney nodig heeft.

Sommigen zeggen dat het slopende werkschema waartoe ze is gedwongen een groot, groot deel van haar mentale strijd is. Ze heeft zelfs laten doorschemeren dat alleen moeder zijn goed voor haar zou zijn. Ze heeft ook laten doorschemeren dat ze graag nog een kind zou willen.

Sam steunt natuurlijk de FreeBritney-beweging en haar rechtszaak. Hij wil dat ze een stap achteruit doet en de tijd neemt om te genezen.

Is er slecht nieuws?

Nou, misschien. Sommige mensen denken dat speelgoedjongen Sam een bijbedoeling heeft. Britney heeft gezegd dat ze wil dat het conservatorium op een gegeven moment stopt. En die goede oude Sam is daar helemaal voor. Ze zou toegang hebben tot honderden miljoenen dollars. En de negatieve trollen daarbuiten fluisteren dat Sammy Boy vrij snel zijn hand in de koekjestrommel zou hebben.

Wie weet? Is hij een ridder in glanzend harnas of een wolf in schaapskleren. De meeste vrienden van Brit lijken te denken dat hij meer een ridder dan een wolf is. De tijd zal het leren.

Aanbevolen: