Vandaag is Miranda Lambert blij dat haar ex Blake Shelton haar "behoorlijk goed afgebroken" heeft achtergelaten

Inhoudsopgave:

Vandaag is Miranda Lambert blij dat haar ex Blake Shelton haar "behoorlijk goed afgebroken" heeft achtergelaten
Vandaag is Miranda Lambert blij dat haar ex Blake Shelton haar "behoorlijk goed afgebroken" heeft achtergelaten
Anonim

Een van de grootste sterren in de countrymuziek is Miranda Lambert. Toen ze getrouwd was met de muzikant Blake Shelton, bleken de twee het "eerste koppel" in de countrymuziek te zijn. Ze leken in veel opzichten op roy alty's in countrymuziek. Helaas is hun huwelijk gewoon niet gelukt. Het paar onthulde dat ze in 2015 uit elkaar waren gegaan.

Ze zijn al ongeveer zeven jaar gescheiden, maar hun scheiding zal de geschiedenis ingaan als een van de meest tumultueuze in de geschiedenis van de A-lijst. Het is natuurlijk geen sinecure om hun scheiding onder publieke controle te krijgen. Nu kon de zangeres niet anders dan een zeldzame opmerking maken over de scheiding, waarin ze uiteenzette hoe ze in staat was om met alle geruchten om te gaan.

Geruchten deden de ronde na de scheiding van Miranda en Blake

Na haar spraakmakende scheiding van landgenoot, heeft Miranda Lambert de krantenkoppen gehaald - met enkele mediakanalen die hun versie van 'waarheid' voorstelden. Nu is ze openhartig over de zeer openbare scheiding en heeft ze nagedacht over hoe moeilijk het was om door haar scheiding heen te gaan terwijl de hele wereld toekeek.

In een gesprek met CBS News-correspondent Lee Cowan deelde de countryzanger hoe ze zich voelde over haar leven in de schijnwerpers en hoe ze in staat was om met de geruchten om te gaan. Ze gaf toe dat ze niet voorbereid was op de intense inmenging van de pers in hun relatie, vooral niet tijdens zo'n moeilijke tijd in haar leven.

Lambert onthulde: Daar was ik niet op voorbereid. Nou, ik denk niet dat iemand dat is. En het is soms niet leuk, maar ik denk dat je het met een korreltje zout moet nemen en weet dat ik een singer-songwriter ben, dus gelukkig kan ik mijn hele waarheid vertellen.” Gelukkig heeft ze de mogelijkheid om het record op een zeer indrukwekkende manier recht te zetten.

Ze voegde eraan toe dat ze een manier had gevonden om om te gaan met de constante speculatie over wat er echt mis ging in hun huwelijk. "Ik zal niet liegen in mijn muziek", zei ze. Aangezien ze een singer-songwriter is, is het niet verwonderlijk dat ze haar gevoelens over de breuk in haar muziek heeft gegoten.

Miranda Lambert is dankbaar voor het drama van vandaag

Hoewel Miranda Lambert na haar zeer openbare echtscheiding voor uitdagingen en zelfs geruchten stond, heeft ze op de harde manier lessen geleerd - en daar is ze dankbaar voor. In een interview met People vertelde ze dat het een lange reis is geweest om op een geweldige plek in haar leven te komen. Ze zei: "Mijn manager is er goed in geweest me te vragen om 'in mijn leven te zitten'. Countrymuziek is een groot deel van mijn leven, maar het is niet helemaal wie ik ben."

Daardoor moest ze soms lastige situaties doorstaan terwijl ze zich aanpaste aan het leven zonder Shelton en verwikkeld raakte in verschillende romances die haar regelmatig in het nieuws hielden.“Toen ik 30 werd, begon ik het leven een nieuwe wending te geven en begon ik mezelf echt beter te begrijpen. En als je door moeilijke dingen gaat, leer je jezelf natuurlijk beter kennen, legde ze uit.

Onthullen dat ze "behoorlijk kapot" was, moest de countryzanger erachter komen wat ze wilde in het leven, en dat betekende dat ze zichzelf helemaal opnieuw moest leren kennen. Toen begon alles op zijn plaats te vallen. Ze vertelde: "Ik heb een heel goede plek met mezelf bereikt. Toen ontmoette ik mijn man.”

Lambert weet dat de moeilijkheden die ze ondervond bij haar scheiding van Shelton haar alleen maar voorbereidden op de betere kant van het leven dat ze nu ervaart. “Zonder de moeilijke dingen – de chaos, het gekke schema, het liefdesverdriet, het verliefd worden, het uitvallen van de liefde – zou ik niet zijn wie ik ben. Ik ben dankbaar voor de lessen, ook al deden ze op dat moment pijn, 'zei ze.

Ze voegde er ook aan toe dat ze wil dat iedereen weet hoe gelukkig ze nu is met haar leven. “Ik wil open zijn over hoe gelukkig we zijn. Ik geef gewoon niets om de mening van mensen over mij, mijn huwelijk, mijn muziek of wat dan ook. Ik geef er gewoon om dat ik mezelf ben, 'legde ze uit.

De zangeres zei ook hoe gezegend ze is om haar man te hebben ontmoet en zei: Het is fijn om daar een partner in te hebben, iemand aan je zijde die je steunt, van je houdt en in je gelooft. Hij houdt van mij voor mij. Het is echt gaaf om in mijn leven te hebben, op dit punt in mijn leven.”

Terwijl Miranda Lambert gelukkig leeft met haar man Brendan McLoughlin, was het niet gemakkelijk om die status te bereiken. Ze moest haar leven resetten na haar scheiding. En hoewel hun vierjarig huwelijk met Blake Shelton eindigde in een breuk, veranderde het haar leven ten goede. Ze leeft momenteel op haar voorwaarden - en het is absoluut de beste plek om te zijn.

Aanbevolen: