Wat is er met het familiegeld van Tori Spelling gebeurd nadat haar vader was overleden?

Inhoudsopgave:

Wat is er met het familiegeld van Tori Spelling gebeurd nadat haar vader was overleden?
Wat is er met het familiegeld van Tori Spelling gebeurd nadat haar vader was overleden?
Anonim

Ze is misschien een reality-tv-ster met een spraakmakende echtgenoot, maar Tori Spelling is geen Kardashian. In plaats van een imperium op te bouwen ter waarde van een miljard dollar, heeft Tori in de loop der jaren moeilijke tijden doorgemaakt.

Fans waren verbijsterd nadat Tori's problemen bekend werden, vooral omdat haar vader, de bekende producer Aaron Spelling, zoveel waard was toen hij stierf.

Fans dachten dat Aaron zijn dochter meer geld zou hebben nagelaten om van te leven of te investeren, waardoor ze haar eigen weg zou moeten gaan terwijl ze haar gezin (waaronder vijf kinderen!) grootbrengt.

Maar het bleek dat het geld van Aaron Spelling niet naar zijn kinderen ging, en noch Tori, noch haar broer hebben veel van het fortuin van hun vader op zak.

Wat is de netto waarde van Tori Spelling?

Gecombineerd met haar man, Dean McDermott, doet Tori Spelling het tegenwoordig financieel niet zo slecht. Toch had ze vroeger een veel hoger vermogen en er waren een paar ups en downs op haar carrièrepad.

Dus heeft Tori een hoog vermogen? Dat hangt af van het perspectief. Voor iemand die vroeger meerdere miljoenen had, is Tori's huidige vermogen van minder dan een half miljoen niet erg indrukwekkend.

Voor de gemiddelde mens is het nog steeds een hoop geld. Maar gezien de achtergrond van Spelling en haar eenmalige erfenis, is $ 500K praktisch een schijntje.

Maar hoe kwam ze aan zo weinig geld, en waar kwam het geld van haar vader terecht nadat hij was overleden?

Tori-spelling kreeg niet veel van het landgoed van haar vader

Het is al bevestigd dat terwijl Tori Spelling wat geld verdiende toen haar beroemde vader Aaron stierf, ze het niet lang volhield.

Maar hoewel Tori en haar broer elk ongeveer $ 800.000 ontvingen, maakt dat slechts een klein percentage uit van het totale vermogen van Aaron Spelling op het moment dat hij stierf.

Dus waar is de rest gebleven?

Aaron Spelling was $600 miljoen waard toen hij stierf

Aaron Spelling was een duizelingwekkende hoeveelheid geld waard toen hij in 2006 stierf. Rekening houdend met de inflatie, zou de $ 600 miljoen die Aaron waard was nu bijna $ 800 miljoen bedragen - als het allemaal bewaard was gebleven, tenminste.

Fans weten al dat Tori Spelling het grootste deel van haar erfenis in korte tijd kwijt is. Maar wie stond op om de rest van de nalatenschap van wijlen Spelling te krijgen? Blijkt dat het zijn vrouw was -- en Tori's moeder -- Candy was zijn voornaamste begunstigde.

Wie is de vrouw van Aaron Spelling, Candy?

Candy Spelling, geboren Marer, trouwde in 1968 met Aaron. Hoewel zowel Aaron als Candy al eerder getrouwd waren, verwelkomden ze Tori en Randy samen en bleven ze meer dan drie decennia getrouwd.

Interessant genoeg is er niet veel informatie over het verleden van Candy Spelling. In feite hebben al haar Wikipedia-artikelen betrekking op haar carrière en leven na het overlijden van haar man.

Candy schreef een autobiografie en een memoires, produceerde en speelde in twee realityshows op HGTV, begon met het produceren van Broadway-theater (met Daniel Radcliffe in één hoofdrol), en meer.

En hoewel ze het Spelling-huis een paar jaar na het overlijden van Aaron te koop heeft gezet, lijkt Candy niet echt geld te hebben verplaatst. Toch kreeg ze bijna de hele staat van haar overleden echtgenoot na zijn dood, waardoor fans zich afvragen waar het nu is.

Wat is er met het geld van Aaron Spelling gebeurd?

Wie heeft het fortuin van Aaron Spelling gekregen? Candy ontving het grootste deel van het geld, en veel bronnen noemden haar het "grootste deel" van het landgoed. Aangezien het aandeel van Tori en Randy minder dan 3 procent van het totale bedrag was, betekent dat dan dat Candy de andere 97 procent in eigen zak heeft gedaan -- of ongeveer $ 580 miljoen?

Blijkbaar niet zo. Bronnen suggereren dat Aaron Spelling geld heeft nagelaten aan verschillende andere mensen, ook aan mensen buiten de familie. Hoewel zijn vrouw het grootste deel van Aarons geld ontving, kregen andere mensen ook een deel van het geld.

Aan wie heeft Aaron Spelling nog meer geld nagelaten?

Bronnen suggereren dat niet-familieleden in het testament van Aaron Spelling zijn geschreven, inclusief personeel van het Spelling Mansion. Een binnenhuisarchitect ontving naar verluidt $ 50K, terwijl een schoonheidsspecialiste $ 25K mee naar huis nam.

Bronnen beweren ook dat Aaron een no-contest-clausule in zijn testament had opgenomen, wat betekende dat als Tori, Randy of iemand anders het testament zou aanvechten, ze hun relatief magere erfenis zouden verliezen.

Tegelijkertijd waren veel mensen het niet eens met Aarons beslissing om het grootste deel van het landgoed aan Candy over te laten; zij en Tori hadden lange tijd ruzie, wat betekende dat Tori grotendeels werd afgesneden nadat haar $ 800K op was.

En toch heeft Candy Tori er misschien toe aangezet om expres te leren hoe ze haar financiën moet beheren. Mevrouw Spelling heeft gezegd dat het uitgavenpatroon van haar dochter uit de hand liep, dus misschien oefent ze haar vermogen uit om haar volwassen dochter een lesje te leren dat ze al lang geleden had moeten leren.

Aanbevolen: