Married At First Sight': het explosieve gevecht van Michaela en Zack kan problemen opleveren

Inhoudsopgave:

Married At First Sight': het explosieve gevecht van Michaela en Zack kan problemen opleveren
Married At First Sight': het explosieve gevecht van Michaela en Zack kan problemen opleveren
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Married At First Sight' van 1 september 2021 worden hieronder besproken!

Eerst komt liefde, dan komt het huwelijk, maar als het gaat om de paren van Married At First Sight,is het precies het tegenovergestelde! Terwijl de huidige tortelduifjes doorgaan op hun reis om elkaar te leren kennen, loopt de spanning hoog op nu de pasgetrouwden officieel onder hetzelfde dak wonen.

Terwijl Johnny en Bao hun fysieke relatie ontdekken, proberen Zack en Michaela ervoor te zorgen dat hun relatie niet fysiek wordt. Tijdens de aflevering van vanavond bereikt het drama een recordhoogte, vooral als het gaat om Michaela's reactie op het feit dat ze alleen thuis wordt gelaten.

Ondanks dat ze beweerde dat weggaan of weglopen van je partner een vorm van misbruik is, deed Michaela precies dat toen ze ontdekte dat Zack het appartement verliet zonder het haar te vertellen. Fans wezen onmiddellijk op de rode vlag en beweerden dat het explosieve argument van Michaela en Zack wijst op een groot relatieprobleem.

Zack en Michaela's explosieve gevecht

Geen enkel stel is perfect, vooral niet als ze trouwen zonder elkaar ooit te hebben ontmoet! Hoewel de zaken goed begonnen lijken te zijn voor Zack en Michaela, zozeer zelfs dat ze meteen favoriet bij de fans worden, komt hun bekendheid onder de kijkers langzaam maar zeker tot stilstand.

De zaken namen een wending tijdens hun huwelijksreis toen Zack gedwongen werd terug naar huis te vliegen nadat hij COVID-19 had opgelopen. Dit verpestte duidelijk de reis van Zack en Michaela, tot het punt waarop de kijkers het gevoel hadden dat ze hem doelbewust tegen hem zou houden en Zack kwalijk nam vanwege hun huwelijksreis, of het ontbreken daarvan.

Hoewel de koppels op Married At First Sight de moeilijkste tijden doormaken, begint het meestal niet zo snel, wat precies het geval is voor dit duo. Vanavond kregen fans een kijkje in Michaela's "gekke kant" en hoewel ze kijkers, en Zack in het begin een eerlijke waarschuwing gaf, bewerend dat ze nogal een knaller is, waren fans verbluft om te zien hoe explosief ze kan zijn.

De hel brak los toen Zack in de vroege ochtend hun appartement verliet zonder Michaela hiervan op de hoogte te stellen. Dit zette haar duidelijk op scherp, wat leidde tot een driftbui die nog nooit eerder op MAFS was gezien. Van het dichtslaan van voorwerpen tot het inpakken van al haar spullen en naar buiten stormen, Michaela speelde niet rond.

Eerder dit seizoen, toen Zack en Michaela bespraken hoe ze met ruzies omgaan, maakte Michaela duidelijk dat ze gelooft dat het bestormen of in de steek laten van je partner een vorm van misbruik is, dus toen ze dat deed, waren de kijkers er snel bij om haar hypocrisie uit te roepen.

"Ik dacht dat je zei mensen in de steek te laten met een vorm van misbruik Michaela?" schreef een fan op Twitter. De ironie van dit alles bracht Zack ertoe om het weg te lachen, wat Michaela geen moment genoot. Gelukkig voor het paar was Pastor Cal er snel bij om op het perfecte moment in te grijpen! Hij verlichtte de spanning tussen de twee en stond hen toe om op een respectabele manier door de kwestie te navigeren.

Hoewel de twee het uitgepraat hebben, lijkt het alsof hun chemie niet langer genoeg is om ze overeind te houden. Fans zijn er zeker van dat dit een van de vele gevechten zal zijn en gezien de sterke reactie van Michaela op hun allereerste argument, is het begrijpelijk dat ze zich zorgen maakt over hoe ze de komende ruzies zal aanpakken.

Tijdens hun gesprek vertelde Michaela dat ze het gevoel had dat Zack niet communiceert of haar niet informeert over belangrijke dingen, wat haar zorgen baart. Zack onthulde toen dat haar gedrag hem zorgen baart, aangezien hij in het verleden te maken heeft gehad met zeer explosieve persoonlijkheden, en dit is gewoon niet iets dat hij wil verdragen.

Hoewel het geen verrassing is dat koppels op Married At First Sight zelden bij elkaar blijven, hoopten fans dat Michaela en Zack de uitzondering zouden zijn. Hoewel ze een geweldige start hadden, is het duidelijk geworden dat deze twee onder de druk zouden kunnen bezwijken, en niet op een stille manier!

Aanbevolen: