Married At First Sight': fans denken dat Michaela de ondergang zal zijn van haar en Zack's huwelijk

Inhoudsopgave:

Married At First Sight': fans denken dat Michaela de ondergang zal zijn van haar en Zack's huwelijk
Married At First Sight': fans denken dat Michaela de ondergang zal zijn van haar en Zack's huwelijk
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Married At First Sight' van 15 september 2021 worden hieronder besproken! Net toen je dacht dat Married At First Sight er geen kon krijgen meer wild, je dacht verkeerd! Hoewel het uitgangspunt zelf verbijsterend kan zijn, weet je, trouwen zonder je partner en zo te ontmoeten, maar het lijkt alsof de relatie van Michaela en Zack de kroon op het werk zet als het gaat om de gekte die MAFS omringt.

Fans wilden dit seizoen graag getuige zijn van de reis van het paar, aangezien ze begonnen als favorieten, maar dat is zeker een wending genomen! Kijkers wijzen er nu op dat de twee de beslissingsdag misschien niet eens halen, voornamelijk vanwege de aanhoudende driftbuien van Michaela, die voor het eerst naar buiten kwamen tijdens het explosieve gevecht tussen zij en Zack.

Hoewel het duidelijk is dat Michaela het Zack kwalijk neemt omdat hij hun huwelijksreis heeft verpest, lijkt het alsof dat helemaal niet het onderliggende probleem is. Nu de pro's de twee hebben samengevoegd, wordt het duidelijk dat hun compatibiliteit helemaal niet is wat fans dachten dat het was; waardoor we ons allemaal afvragen, zou Michaela hun huwelijk kunnen saboteren?

Michaela en Zack blijven vechten

Zack en Michaela kenden een geweldige start, zo erg dat fans op slag verliefd werden op de twee! Zack, die behoorlijk emotioneel was voorafgaand aan zijn huwelijk, aangezien hij al zo lang van deze dag droomde, merkte dat hij om heel verschillende redenen emotioneel werd nu hij en Michaela al weken getrouwd zijn.

Ondanks dat het klikte, lijkt het alsof het bergafwaarts ging toen Zack de huwelijksreis moest overslaan nadat hij Covid-19 had opgelopen. De kijkers begrepen duidelijk de ernst van de situatie, maar Michaela was behoorlijk geïrriteerd dat hun reis zo kort was afgebroken, waardoor ze de keuze maakte om ook te vertrekken.

Tijdens hun eerste paar nachten samen als getrouwd stel in Houston, kregen Zack en Michaela hun eerste ruzie, en we bedoelen ruzie! Toen Zack op een ochtend een paar uur wegging zonder Michaela het te laten weten, brak de hel los en kreeg Zack voor het eerst kennis van Michaela's duistere kant.

Hoewel ze beweerde dat vertrekken tijdens een ruzie al vroeg in hun huwelijk een vorm van verlating is, deed Michaela precies dat toen ze haar zin niet kreeg. Nou, tijdens de aflevering van vanavond kregen we opnieuw een glimp van haar humeur, waardoor fans geen andere keuze hadden dan te denken dat ze binnen de kortste keren de ondergang van haar en Zack's huwelijk zou zijn.

Zack is zelfs zo ver gegaan om Michaela te vragen om dingen terug te brengen naar toen ze voor het eerst begonnen, maar Zack, mijn kerel … dat was nog maar 2 weken geleden! Terwijl de twee door hun strijd navigeren, wordt het steeds duidelijker dat de twee de beslissingsdag misschien niet halen.

Zullen ze de dag van de beslissing halen?

De op het eerste gezicht getrouwde stellen moeten 6 weken samenwonen na hun "ik doe''s" om erachter te komen of ze getrouwd willen blijven, of het afzeggen! Wat Michaela en Zack betreft, de kijkers denken niet eens dat de twee het de hele zes weken zullen halen!

"Michaela staat op het punt haar man te verliezen vanwege haar onvermogen om geen driftbuien te krijgen en zich als een beschaafde volwassene te gedragen. Ze is OUDER. Ik verwacht beter van haar", schreef een fan op Twitter en er werd geen leugen ontdekt! Michaela gaat heel snel van 0 naar 100, en Zack is geen fan van haar plotselinge veranderingen in emotie en houding, en wij ook niet!

Het wordt zo wisselvallig tussen de twee, dat het lijkt alsof Zack al uit hun huwelijk is gehaald, en we nemen het hem niet kwalijk! Ondanks dat ze in het begin favoriet waren bij de fans, lijkt het alsof Johnny/Bao en Myrla/Gil de show stelen, ondanks dat Myrla en Gil vanaf het begin hete rotzooi zijn.

Terwijl hun tijd samen op het scherm zich blijft ontrafelen, is het slechts een kwestie van tijd voordat Michaela genoeg opblaast om Zack voorgoed te laten inpakken, en we hopen dat het niet zover komt; hoewel we het voor amusementsdoeleinden niet erg zouden vinden om getuige te zijn van die ontvouwing.

Aanbevolen: