Married At First Sight': fans denken dat Michaela hier een hekel aan zal hebben

Inhoudsopgave:

Married At First Sight': fans denken dat Michaela hier een hekel aan zal hebben
Married At First Sight': fans denken dat Michaela hier een hekel aan zal hebben
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Married At First Sight' van 18 augustus 2021 worden hieronder besproken! Married At First Sight duikt eindelijk in de huwelijksreizen van het stel, en het drama begint eindelijk! Hoewel de zaken voor een paar koppels nogal opzwellen, lijkt het alsof een paar het niet te warm hebben kuch Myrla en Gil kuch. Nu het duo vanaf het begin grote problemen heeft, zijn fans bang dat ze het niet zullen redden.

Wat de anderen betreft, het is duidelijk dat kijkers op Johnny en Bao jagen om het op de lange termijn te halen, en terwijl fans naar Michaela en Zack smachten, ziet het er tussen het duo niet zo goed uit, en het heeft er alles mee te maken dat Zack zich niet zo goed voelt! Toen de koppels elkaar leerden kennen in het Isla Bella Beach Resort in Florida, vroegen enkelen zich af waar Zack en Michaela waren.

Nu het seizoen tijdens de pandemie is gefilmd, was het slechts een kwestie van tijd voordat iemand ziek werd, en die iemand blijkt Zack te zijn! Dit vereiste niet alleen dat hij zich afzonderde, maar het verpestte praktisch de huwelijksreis van hem en Michaela, iets waar fans zeker van zijn dat ze haatdragend zal zijn.

Geen huwelijksreis voor Michaela en Zack

Michaela en Zack zijn zonder twijfel favoriet bij fans, vooral in vergelijking met hun mede-castleden van Married At First Sight, Jose en Rachel, en Myrla en Gil. Hoewel hun chemie op punt is, is hun biologie dat niet! Bij aankomst in hun villa in het Isla Beach Resort in Knights Key, Florida, begon Zack uit te drukken dat hij zich niet zo lekker voelde.

Dit bracht hem en Michaela ertoe om in aparte kamers te slapen, iets wat echtparen normaal niet doen op hun huwelijksreis. Gezien het feit dat een goede vriend van Zack vóór hun vertrek positief is getest op Covid-19, lijkt het alsof hij er ook mee te maken heeft gehad. Dit viel duidelijk niet goed bij Michaela, die meer overstuur leek te zijn op Zack vanwege zijn hangende Covid-19-diagnose dan wat dan ook.

Met de onzekerheid over Zacks gezondheid en Michaela's mogelijke blootstelling, werd hun huwelijksreis afgebroken, waardoor ze geen andere keuze hadden dan naar huis te gaan. Hoewel de zaak nogal serieus was, zijn fans in de war over hoe de productie hen in staat zou stellen om door te gaan met filmen, gezien het risico dat ermee gepaard gaat.

Hoewel montage een belangrijke rol speelt in het drama dat zich op het scherm afspeelt, is het veilig om te zeggen dat Michaela niet blij was met het begin van hun huwelijksreis, en nadat ze terug naar Houston is gevlogen, is het veilig om aan te nemen dat ze Ik zal Zack nooit vergeven dat hun huwelijksreis zo snel voorbij is. Verdorie, Zak! Had je niet een andere keer ziek kunnen worden?

Zal Michaela haatdragend zijn tegen Zack?

Fans waren er snel bij om te zeggen dat Michaela niet rustig zal kunnen rusten totdat zij en Zack een nieuwe huwelijksreis hebben."Michaela heeft een hekel aan Zack totdat ze opnieuw op huwelijksreis gaan", schreef een kijker op Twitter. Hoewel we haar niet kwalijk nemen dat ze "geïrriteerd" is zoals ze zei, is het ook belangrijk om te erkennen dat Zack dit niet met opzet heeft gedaan. Nu er zoveel gebeurt op hun eerste dag, wordt het duidelijk dat hun chemie aan het verdwijnen is.

Hoewel het alleen maar eerlijk is om geïrriteerd te zijn als dingen niet volgens plan verlopen, lijkt het alsof er een paar rode vlaggen bij deze hele uitwisseling betrokken waren. Aangezien Michaela en Zack man en vrouw zijn, is het geen schok dat Zack Michaela en haar gezondheid zou willen beschermen, maar ze leek zich meer zorgen te maken dat ze niet van hun vakantie zou genieten.

Het werd duidelijk dat Michaela lang niet zo lief is als fans dachten! Ondanks dat Zack zich ziek voelde, maakte Michaela zich meer zorgen over de badpakken die ze nu niet meer zou kunnen dragen, waardoor fans haar gebrek aan empathie als een grote rode vlag bestempelden!

Nu Zack en Michaela uit Florida vrede hadden, waren ze niet de enigen die hun huwelijksreis misliepen. Bij aankomst konden Myrla en Gil geen oog in oog staan met hun accommodatie. Myrla verspilde geen tijd voordat de klachten zich begonnen te verspreiden, en nadat ze Gil had verlaten om de solo van het stel bij het zwembad te ontmoeten, lijkt het alsof Michaela en Zack niet het enige stel zijn dat op weg is naar problemen.

Aanbevolen: