Married At First Sight': zou dit het einde kunnen zijn van Jose en Rachel?

Inhoudsopgave:

Married At First Sight': zou dit het einde kunnen zijn van Jose en Rachel?
Married At First Sight': zou dit het einde kunnen zijn van Jose en Rachel?
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Married At First Sight' van 22 september 2021 worden hieronder besproken! Uh-oh! Zou dit het einde kunnen zijn van Jose en Rachel zoals wij die kennen? Misschien wel. Met de beslissingsdag in aantocht, lijkt het alsof er niet te veel koppels zullen blijven, inclusief Jose en Rachel. Het duo zit het hele seizoen in een neerwaartse spiraal en na het explosieve argument van gisteravond lijkt het alsof de twee voorgoed klaar zijn.

Het Married At First Sight-paar is niet de enige die grote turbulentie ervaart binnen hun huwelijk. Zack en Michaela hebben ook hun eigen problemen, en als het erop aankomt om nog een paar weken te duren tot de dag van de beslissing, zijn fans er niet zo zeker van of ze het ook op de lange termijn zullen redden.

Terwijl trouwen met een totale vreemdeling wild lijkt, heeft het concept met succes een paar koppels zien weglopen die man en vrouw zijn gebleven. Hoewel kijkers graag zouden zien dat Jose en Rachel een van hen zijn, lijkt het erop dat Jose's dominante manieren en Rachels gebrek aan communicatie het einde van hen zullen zijn.

Jose sluit Rachel buiten na explosief gevecht

Hoewel het drama zich voornamelijk afspeelde rond Zack/Michaela en Myrla/Gil, lijkt het alsof Jose en Rachel nu aan de beurt zijn in een mogelijke neerwaartse spiraal in hun romance. Fans zijn niet al te zeker geweest over het paar sinds het allereerste begin, maar hun relatie zag er tijdens de huwelijksreis uit!

Bij terugkeer in Houston, waar de koppels zes weken voor de dag van de beslissing met elkaar zouden samenwonen, begon het huwelijk van Jose en Rachel te ontrafelen, wat grote problemen aan het licht bracht die de twee met elkaar hadden. Kijkers waren er snel bij om Jose's dominante manieren te wijzen, vooral als het om geld ging, wat een grote rode vlag was voor zowel fans als Rachel.

Nou, tijdens de aflevering van gisteravond hadden Jose en Rachel het eindelijk met elkaar uit, en tijdens hun explosieve ruzie schreeuwde Rachel de naam van een andere man. Jakkes! Dit viel duidelijk niet in goede aarde bij Jose, die zichtbaar woedend was over de fout. Ondanks dat Rachel zich vaak verontschuldigde, leek het oprecht niet genoeg te zijn. Rachel verliet hun appartement en liet Jose de deuren op slot doen.

Nadat Rachel rond middernacht was vertrokken, kwam Rachel een uur later terug en klopte op de deuren en ramen om binnengelaten te worden. Toen ze zich realiseerde dat Jose haar had buitengesloten, begon ze hulp te zoeken bij de appartementen van het andere stel. Dit was de druppel die de emmer deed overlopen, toen Rachel duidelijk maakte dat ze niet langer 'verliefd' is op Jose. Au!

Fans denken dat Jose homo kan zijn

Als het gaat om Jose's dominante manieren, lijkt het alsof hij iets overcompenseert. Veel fans hebben sinds het begin van het seizoen geklaagd over Jose's seksualiteit en vertelden dat ze denken dat hij homo zou kunnen zijn. Kijkers wezen erop dat hij meer "GBF"-vibes uitstraalde dan echtgenoot-vibes, en misschien meer macho en controlerend zou doen om te overcompenseren.

Hoewel dit gemakkelijk mogelijk zou kunnen zijn, omdat het niet de eerste keer zou zijn dat een man in de kast op een datingshow verschijnt (bijv. Colton Underwood op The Bachelor), leidt Jose's keuze om in de show te verschijnen en met een vrouw te trouwen ons om te geloven dat hij misschien niet in de stereotiepe versie van een man v alt waar fans zo aan gewend zijn.

Hoewel de geruchten blijven circuleren over Jose's seksualiteit, zijn veel kijkers de beschuldigingen ook beu. Het is duidelijk dat het ontleden van iemands identiteit geen schattig uiterlijk is, en veel fans zijn niet bezig met de aannames. Hoewel ze uit de buurt van de geruchten blijven, blijft de algemene consensus dat Jose nog steeds erg vervelend is.

Tijdens zijn gesprek met Rachel gaf Jose haar de schuld van hun gebrek aan communicatie, wat je niet zou willen vertellen aan iemand die net heeft bekend dat ze over hun huwelijk zijn. Met nog maar een paar weken te gaan voor de dag van de beslissing, lijkt het alsof Rachel al een besluit heeft genomen, en dit zou gemakkelijk het laatste kunnen zijn dat we van haar en Jose zien.

Aanbevolen: