Married At First Sight': fans bestempelen Michaela als 'beledigend

Inhoudsopgave:

Married At First Sight': fans bestempelen Michaela als 'beledigend
Married At First Sight': fans bestempelen Michaela als 'beledigend
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Married At First Sight' van 27 oktober 2021 worden hieronder besproken. Dit seizoen van Married At First Sight bewijst van de meest giftige tot nu toe! Hoewel het er in het begin veelbelovend uitzag tussen de koppels van dit seizoen, is het duidelijk dat dat niet meer het geval is! Fans kunnen het erover eens zijn dat, hoewel Myrla en Gil het meest rockende koppel van het stel leken, de twee als beste uitkomen.

Hetzelfde kan helaas niet gezegd worden van Michaela en Zack. Kijkers prezen het duo aan het begin van het seizoen, maar na hun eerste explosieve gevecht was het niet meer hetzelfde. Tijdens de aflevering van vanavond ging Michaela van rommelig naar rommeliger, en fans zijn er niet zo blij mee.

Terwijl fans zich tegen Johnny hadden gekeerd, is het duidelijk dat ze zich nu tegen Michaela keren. Zij en Zack lieten hun ware aard zien tijdens hun therapiesessie en fans roepen Michaela op omdat ze het slachtoffer speelt. Nu er geruchten gaan dat Zack en Bao nu aan het daten zijn, lijkt het erop dat Michaela en Zach het niet echt halen, en om eerlijk te zijn, het is maar goed ook!

Speelt Michaela het slachtoffer?

Aan het begin van het seizoen onthulde Michaela dat ze soms 'Hurricane K' kan worden, een bijnaam die ze zichzelf gaf. Nou, het lijkt alsof de tropische storm de stranden heeft vermeden en in plaats daarvan op Zack is geland! Hoewel ze dit seizoen een paar gevechten hebben gehad, komt niets in de buurt van wat er gebeurde tijdens de aflevering van vanavond.

Van het omdraaien van meubels, het dichtslaan van deuren tot het vloeken van links en rechts, fans roepen Michaela op voor haar beledigende gedrag en eisen dat anderen haar helemaal niet meer verdedigen. "Zeg het met me dames: MICHAELA IS MISBRUIK. Ze is een misbruiker en we waren er getuige van op live televisie. Iemand tegenhouden om weg te gaan, zijn bezittingen met geweld achterhouden, hem de weg blokkeren, hem duwen, uitschelden en vloeken!", schreef een fan op Twitter.

Nou, ondanks dit alles wat op het scherm gebeurt en gefilmd wordt, want weet je, ze filmen een tv-show en zo, Michaela beweert dat het bizarre gedrag dat Zack haar beschuldigt van exposeren gewoon gewoon is' t het geval. Tijdens hun therapiesessie vertelde Michaela hoe ze voelt dat Zack haar afschildert als 'gek', terwijl er geen bewijs is van dergelijk gedrag. Uh…roll beeldmateriaal, alstublieft!

Kijkers waren er snel bij om Michaela te roepen omdat ze het slachtoffer speelde, ondanks dat haar capriolen op camera werden vastgelegd. Hoewel het duidelijk is dat zij de ondergang van het huwelijk van haar en Zack zal zijn, denken fans niet dat hij beter is.

Fans beweren dat Zach niet beter is

Hoewel Zach geen driftbuien heeft met het niveau van Michaela, is het duidelijk geworden dat hij ook enkele gebreken heeft. Ik bedoel, doen we dat niet allemaal? Niet zoals deze twee, dat is zeker. Tijdens hun sessie met Dr. Pepper (we kunnen nog steeds niet over die naam komen) moest Zack weglopen nadat hij Michaela had horen ontkennen, ontkennen en nog meer ontkennen.

Nou, fans wijzen erop dat Zack ook een negatieve invloed heeft op hun huwelijk, vooral als het gaat om zijn narcisme, zoals fans het uitdrukken. "Zack is net zo giftig als Michaela - ze is gewoon veel meer vocaal - en zijn narcisme laat geen enkele zelfreflectie toe", liet @ImaniComedy op Twitter weten. Met hun toxiciteit die een recordhoogte bereikt, is het geen verrassing dat er geruchten circuleren over Zack en Bao die mogelijk aan het daten zijn, wat erop wijst dat hij en Michaela de beslissingsdag niet halen. Hoera!

Aanbevolen: