Fans reageren op Joe Rogan's gebruik van paardenmedicijnen om zijn COVID-19-symptomen te genezen

Inhoudsopgave:

Fans reageren op Joe Rogan's gebruik van paardenmedicijnen om zijn COVID-19-symptomen te genezen
Fans reageren op Joe Rogan's gebruik van paardenmedicijnen om zijn COVID-19-symptomen te genezen
Anonim

Vanaf het allereerste begin van de pandemie heeft Joe Rogan zich uitgesproken over zijn standpunt over zaken als maskering en vaccins. Binnen een dag slikte hij een zeer controversieel paardenmedicijn, tegen het advies van medische professionals in. Nu voelt hij zich prima, en Twitter heeft meningen.

Na te zijn aangevallen vanwege zijn anti-vaxhouding, namen veel fans een "ik zei het je toch!" houding toen hij zijn worsteling met COVID-symptomen meldde. Ze werden echter snel het zwijgen opgelegd door zijn aanhoudende rapporten die erop wezen dat Rogan ivermectine en een cocktail van andere medicijnen had ingenomen en binnen een dag volledig herstelde.

Twitter bruist van verschillende meningen over dit hot topic.

Joe Rogan's unieke benadering van genezing van Covid

Joe Rogan werd getroffen door COVID, en hij werd hard geraakt. In een video onthulde hij; "Ik voelde me erg moe, ik had hoofdpijn en voelde me gewoon vervallen. Om voorzichtig te zijn, scheidde ik me van mijn familie, sliep in een ander deel van het huis, en de hele nacht kreeg ik koorts en zweet en ik wist wat er was Ik stond 's ochtends op, ik werd getest en het bleek dat ik COVID had."

Vervolgens verklaarde hij dat hij medicatie nam die typisch wordt gebruikt om paarden met parasitaire wormen te behandelen, ivermectine. Mediakanalen geven ook aan dat de UFC-commentator ook het gebruik van "een monoklonale antilichaambehandeling, Z-Pak, de steroïde prednison, NAD-infuus en vitamine-infuus" heeft nagestreefd.

De FDA had al waarschuwingen naar het publiek gestuurd om hen eraan te herinneren dat het gebruik van medicijnen zoals ivermectine niet wordt aanbevolen en mogelijk zeer gevaarlijk kan zijn, maar ze leken te werken voor Joe Rogan… en ze leken erg snel te werken !

Twitter reageert op zijn controversiële methoden

Het publiek is misschien niet aan boord met zijn methoden, maar Joe Rogan zegt; "Hier zijn we op woensdag en ik voel me geweldig. Ik heb eigenlijk maar één slechte dag gehad, de zondag was klote. Vandaag voel ik me goed. Ik voel me eigenlijk best verdomd goed." Met die verklaring explodeerde Twitter.

Sommige fans bespotten hem door te zeggen; "Ik kreeg COVID, dus ik nam monoklonale antilichamen, Ivermectine, Little Debbie Cosmic Brownies, Z-Pak, enkele pillen die ik in de kast vond, steroïden en lang verlopende Crystal Pepsi."

Anderen dragen Rogans fakkel door te schrijven; "Joe Rogan herstelde van Covid met behulp van ivermectine, monoklonale antilichamen en een z-pac en werd beter. Mensen haten hem ervoor. Waarom? We weten waarom …" en "Joe Rogan overleefde covid na een inspannende strijd van 3 minuten. Australië heeft heeft nu zijn podcast verbannen."

Anderen schreven; "Hilarisch om te zien dat zoveel mensen pten dat Joe Rogan, een man met een ongelooflijk gezonde levensstijl, voorspelbaar de Rona overleefde zonder het vaccin te krijgen," en "CNN haat Joe Rogan, omdat ze de waarheid haten!"

Aanbevolen: