Fans reageren op de positieve test van Chris Rock voor Covid-19 ondanks dat ze zijn ingeënt

Fans reageren op de positieve test van Chris Rock voor Covid-19 ondanks dat ze zijn ingeënt
Fans reageren op de positieve test van Chris Rock voor Covid-19 ondanks dat ze zijn ingeënt
Anonim

Chris Rock ging zondag naar zijn Twitter-account en onthulde dat hij positief heeft getest op Covid-19.

De komiek tweette naar zijn miljoenen volgers: Hé jongens, ik heb net ontdekt dat ik COVID heb, geloof me, je wilt dit niet. Laat je vaccineren.”

Afgaande op zijn opmerking lijkt het alsof Rock de symptomen van het virus bestrijdt (of nog steeds heeft), hoewel het onduidelijk blijft hoe ernstig zijn ziekte werd voordat hij zijn fans aanspoorde om de dubbele prik te krijgen.

De Grown Ups-ster ontving een enorme hoeveelheid liefde en steun van zijn fans, waarvan er één deelde: Daar heb je zo gelijk in. Ik werd iets meer dan een week geleden ziek toen mijn 9-jarige positief testte. Zo dankbaar dat zowel mijn kinderen als mijn man in orde zijn, maar het heeft me hard geschopt. Ik ben beter, maar de hoest is nog steeds verschrikkelijk en nog steeds geen smaak of geur. Ik ben volledig gevaccineerd.”

Een ander herhaalde soortgelijke woorden en voegde eraan toe: Ik kon me niet voorstellen wat er zou zijn gebeurd als ik niet was gevaccineerd. Ik hoop echt dat je hier snel overheen komt en bedankt dat je aan de goede kant van de wetenschap staat. Het vaccin redt levens, iedereen, neem alsjeblieft de jouwe.”

Niet iedereen stond echter op dezelfde lijn als Rock, zoals sommigen kritiek hadden op de vader van twee kinderen - die eerder onthulde dat hij de dubbele prik had gehad - door zich af te vragen of de vaccinatie echt helpt tegen het coronavirus.

De 56-jarige had eerder dit jaar grote opwinding getoond toen hij zich liet vaccineren toen hij zei dat hij "niet kan wachten".

In een interview met CBS Sunday Morning in januari had Rock tegen Gayle King gezegd: Laat ik het zo zeggen: neem ik Tylenol als ik hoofdpijn krijg? Ja. Weet ik wat er in Tylenol zit? Ik weet niet wat er in Tylenol, Gayle staat. Ik weet gewoon dat mijn hoofdpijn weg is. Weet ik wat er in een Big Mac zit, Gayle? Nee. Ik weet gewoon dat het heerlijk is.'

In mei bevestigde hij dat hij het Johnson & Johnson-vaccin had genomen tijdens zijn optreden in The Tonight Show met Jimmy Fallon.

Aanbevolen: