Wat is er echt gebeurd tussen Donald Trump en Kristen Stewart?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd tussen Donald Trump en Kristen Stewart?
Wat is er echt gebeurd tussen Donald Trump en Kristen Stewart?
Anonim

Hier is een vete waarvan we nooit hadden gedacht dat we ze zouden zien, maar als het gaat om Donald Trump, is echt alles mogelijk. Zoals we in het verleden hebben gezien, is hij echt niet bang om zich uit te spreken, vooral als het gaat om zijn gebruik van Twitter. Heck, hij werd verbannen van het platform … een eer die maar weinig mensen hebben …

De rivaliteit ontbrandde op Twitter en we hebben gezien dat Trump de afgelopen jaren veel andere beroemdheden op het platform uitdaagde. Kristen Stewart is zeker niet de enige. Trump zou Arnold Schwarzenegger bashen en de gedurfde bewering doen dat Arnold 'The Apprentice' in feite vernietigde en niet aftrad om de show te verlaten, maar in plaats daarvan werd 'ontslagen' uit de positie.

Ondanks de gedurfde woorden van Trump, vooral voor degenen in het Hollywood-rijk, hebben veel acteurs en actrices in het verleden teruggevochten, waaronder Stewart. We zullen kijken hoe ze meewerkt en hoe ze reageerde op Donalds harde woorden.

Bovendien zullen we ook de man in het midden van die tijd laten zien, Robert Pattinson, die jaren later ook werd gevraagd om over de kwestie te spreken.

Het heeft zeker voor een aantal boeiende koppen gezorgd, als er iets is …

Trump heeft een rotsachtige relatie met acteurs

Het gevoel is dat Donald diep van binnen altijd Hollywood wilde bereiken, hoewel regisseurs en producenten niet bereid waren hetzelfde te doen. Hij heeft niet de beste filmografie en toen hij in een film verscheen, leek het alsof er altijd een achtergrondverhaal was.

Zoals toen hij verscheen in 'Home Alone', wordt er gezegd dat Trump in feite zijn weg naar binnen drong, omdat ze de 'Trump Towers' gebruikten voor een scène in de film.

Acteurs voelden zich ook een beetje raar toen ze Trump ontmoetten, wat suggereert dat hij over zichzelf praat in de derde persoon. Bovendien heeft Donald een geschiedenis van het bashen van talloze acteurs, hij noemde 'Empire'-ster Jussie Smollett een derderangsacteur, "Ik hoorde die term niet totdat die derderangsacteur in Chicago uitging en hij zei:" Ik werd in elkaar geslagen door MAGA-land.' Kun je het geloven?" zei Trump terwijl de menigte joelde."

Zijn vete met Stewart was van een andere variëteit en een paar fans hadden kunnen voorzien.

Donald begon de vete op Twitter

Ah ja, weer een Twitter-oorlog, deze met een man van in de 70 samen met een vrouw die amper in de dertig is…

Trump zou een reeks tweets doen ontbranden, nee, niet slechts één, maar eigenlijk een paar.

Zijn mening over de kwestie was verbijsterend en tot op de dag van vandaag zijn de meeste fans in de war over waarom hij erbij betrokken raakte, maar hier zijn we dan.

Laten we terugkijken op een paar tweets.

"Robert Pattinson mag Kristen Stewart niet terugnemen. Ze heeft hem bedrogen als een hond en zal het opnieuw doen - kijk maar. Hij kan veel beter!"

Veel reacties op mijn Pattinson/Kristen Stewart-reünie. Ze zal weer vals spelen – 100 zeker – heb ik het ooit mis?”

"Iedereen weet dat ik gelijk heb dat Robert Pattinson Kristen Stewart moet dumpen. Over een paar jaar zal hij me dankbaar zijn. Wees slim, Robert."

"Robert Pattinson zet een goed gezicht op voor de release van Twilight. Hij nam mijn advies over Kristen Stewart…hoop ik!"

"Na de release van Twilight op vrijdag hoop ik dat Robert Pattinson niet met Kristen in het openbaar zal worden gezien - ze zal hem weer bedriegen!"

Yup, tel ze op, dat zijn vijf tweets over de kwestie. Stewart zou later een antwoord geven.

Stewart slaat terug

Volgens Stewart begon dit probleem vanwege het feit dat Trump geobsedeerd is door haar. Dat beweerde ze tenminste samen met Variety.

"Hij was een paar jaar geleden boos op me, een paar jaar geleden echt geobsedeerd door mij, wat gek is."

“Op dat moment was hij gewoon een realityster. Ik had geen referentie. Het was niet echt iets. Maar achteraf herinnerde iemand me daaraan en ik dacht: 'Oh mijn god, je hebt gelijk!' Hij gaat hier waarschijnlijk over tweeten."

Jaren later stemde Pattinson eindelijk in.

"Ik denk dat er zoveel verschillende niveaus zijn. Je identiteit bestaat op veel verschillende niveaus tegelijk en ze kunnen allemaal behoorlijk van elkaar verschillen. Toen hij dat zei, bedoelde het niet echt alles."

Samenvattend, Pattinson had er duidelijk geen last van, maar Trump was duidelijk…

Aanbevolen: