Dit is wat er echt is gebeurd tussen Mariah Carey en Nicki Minaj

Inhoudsopgave:

Dit is wat er echt is gebeurd tussen Mariah Carey en Nicki Minaj
Dit is wat er echt is gebeurd tussen Mariah Carey en Nicki Minaj
Anonim

Als het gaat om enkele van de grootste namen in de muziek, zijn er maar een paar artiesten die de tand des tijds echt hebben doorstaan, Mariah Carey is een van hen! De zangeres van " We Belong Together" heeft niet alleen 19 Billboard Hot 100 1's verzameld, maar Mimi schreef de meeste, waardoor ze ook een behoorlijke zangeres is.

Hoewel Mariah bekend staat om haar grote stem, grote diva-persoonlijkheid en natuurlijk haar grote vermogen, staat ze ook bekend om haar grote vetes! De koningin van Kerstmis staat op gespannen voet met een aantal beroemdheden, waaronder Jlo en Eminem, maar niets komt in de buurt van haar American Idol debacle met Nicki Minaj!

In 2013 kregen Mariah en Nicki ruzie over Idol na een meningsverschil tussen Minaj en de hele jury. Het ging mis tussen Mimi en Nicki, wat leidde tot veel gepraat over hun gevecht, maar wat gebeurde er echt? Laten we erin duiken!

7 Mariah & Nicki begonnen als vrienden

American Idol Seizoen 12 Rechters
American Idol Seizoen 12 Rechters

Als het gaat om grote namen in de branche, staat Mariah Carey het grootste deel van haar carrière op de eerste plaats. Wat Nicki Minah betreft, haar debuut met 'Super Bass' stelde haar in staat om naar de toppositie in de rapindustrie te stijgen, wat bewijst dat ze allebei wisten hoe ze de hoofdrol konden spelen in hun respectievelijke genres.

Aangezien Mimi berucht is omdat ze rapartiesten in haar liedjes gebruikt, duurde het niet lang voordat Mariah en Nicki de schouders ophaalden bij prijsuitreikingen, rode lopers en een aantal evenementen in heel Hollywood en natuurlijk Mariah's thuisstad, New York. Hoewel ze niet de beste vrienden werden, was het duidelijk dat Mariah en Nicki elkaar wel kenden, in tegenstelling tot JLo!

6 Nicki bewondert Mariah Carey veel

Met Mariah Carey als een van de meest succesvolle soloartiesten aller tijden, is het geen verrassing dat Nicki Minaj een fan van Mimi was. Minaj heeft een aantal keer over Mariah gesproken, maar tijdens hun samenwerking aan American Idol prees Nicki Mariah's werk als het ging om haar en Whitney Houston's duet, 'When You Believe'.

Het was Candace Glover die het nummer zong, Nicki achterlatend om te onthullen dat ze zich herinnert dat ze naar die plaat in haar kamer had geluisterd, verdomd goed wetende dat het de motivatie was die ze nodig had om door te gaan, en helaas, het was alles de motivatie die ze nodig had!

5 Het duo werkte zelfs samen

In 2009 bracht Mariah Carey haar album Memoirs Of An Imperfect Angel uit, met daarop haar hit 'Obsessed'. Nou, als het ging om de vele hits die Mimi op haar album had, was Nicki! Zoals eerder vermeld, staat Carey bekend om haar samenwerking met vele hiphop- en rapartiesten gedurende haar hele carrière, zozeer zelfs dat ze in wezen de pop/rap fusion-trend begon.

Nicki en Mariah hebben 'Up Out My Face' opgenomen en samen de videoclip opgenomen. Hoewel de twee het nummer nooit samen uitvoerden, was het meteen een succes en fans konden er geen genoeg van krijgen! Terwijl hun samenwerking werkte als het op de muziek aankwam, ging het mis toen ze naast elkaar aan Idol werkten.

4 Het 'American Idol'-nieuws

In 2012 werd aangekondigd dat Mariah Carey, Keith Urban en Randy Jackson de juryleden zouden zijn van seizoen 12 van American Idol. Er begonnen geruchten te circuleren over een vierde mogelijke rechter, waarbij de naam van Lenny Kravitz opdook. Terwijl Mariah werd verteld dat het een panel van drie rechters zou zijn, had Fox andere plannen.

Nicki Minaj werd al snel uitgeroepen tot de vierde jurylid en Mimi leek niet zo enthousiast te zijn. Terwijl de 'Heartbreaker'-zanger duidelijk maakte dat het niets te maken had met Minaj, en alles met het netwerk dat beweerde dat ze alleen met Keith en Randy zou werken, ontplofte het toen de twee elkaar niet zagen tijdens het auditieproces.

3 The Big Blow Up

TMZ brak het verhaal als eerste als het ging om het explosieve gevecht op American Idol. Hoewel er aanvankelijk wat spanning was toen Nicki werd aangekondigd als mede-rechter, waardoor iedereen zich afvroeg of de twee het met elkaar zouden kunnen vinden of niet, lijkt het alsof de vragen de moeite waard waren om te stellen. Hoewel velen dachten dat het goed zou komen met de twee, blijkt uit hun eerdere samenwerking dat het niet goed was!

Nadat ze het oneens waren over het geluid van een deelnemer, waarbij Mimi, Randy en Keith allemaal beweerden dat ze 'country' was, maakte Nicki duidelijk dat ze het gevoel had dat de jury haar in een hokje stopte, wat aanleiding gaf tot de ruzie. Het ging heel snel van 0 naar 100 toen Nicki naar buiten stormde na de uitwisseling tussen Nicki en Mimi. Hoewel het argument een "catfight" werd genoemd, waren Nicki en Randy ook betrokken bij het geschil, maar we weten allemaal hoe de media vrouwen graag tegen elkaar opspelden.

2 Was Nicki &Mariah's strijd om publiciteit?

Het beeldmateriaal is vrijgegeven door TMZ, waar Mariah en Nicki het tegen elkaar opnemen, terwijl Randy Jackson aan het einde Mimi verdedigt. Aangezien dit tijdens het auditieproces was, dat nog niet op televisie was uitgezonden, hadden veel fans het gevoel dat het gevecht een truc was om views te krijgen.

Met Simon, Paula en het originele panel dat de show verliet, waardoor de kijkcijfers daalden, dachten kijkers dat producenten het argument verzonnen om mensen aan het praten te krijgen, en hoewel het onzeker is of het een publiciteitsstunt was of niet, het heeft zeker zijn doel gediend.

1 Waar staan ze vandaag?

Van samenwerking tot het delen van een paar speciale momenten op Idol, veel fans namen hun strijd als een ondertekend, verzegeld en geleverd op hun vriendschap, maar de twee koesteren geen wrok. Tijdens Nicki's bezoek aan The Ellen Show in 2013 maakte ze duidelijk dat het gevecht niets anders was dan een meningsverschil tussen 'twee grote 'oude diva's', vertelde Nicki aan Ellen.

Hoewel Nicki niet al te gefaseerd was door de ontmoeting, waren fans in de war met haar toen ze 'The Re-Up' uitbracht van Pink Friday, waar het duidelijk was dat ze Mimi dissed. Nou, Mariah hield haar adem niet in, bewerend dat het werken aan Idol was als "werken met de duivel". Hoera!

Aanbevolen: