RHOP': wat is er echt gebeurd tussen Karen Huger en Gizelle Bryant?

Inhoudsopgave:

RHOP': wat is er echt gebeurd tussen Karen Huger en Gizelle Bryant?
RHOP': wat is er echt gebeurd tussen Karen Huger en Gizelle Bryant?
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Real Housewives of Potomac' van 15 augustus 2021 worden hieronder besproken! De dames van Potomac stellen nooit teleur! Fans beweren niet alleen dat de cast de meest herkenbare Real Housewives-franchise van allemaal is, en terecht, maar seizoen 6 warmt op alsof het niemand iets aangaat. Kijkers maakten voor het eerst kennis met de nieuwe huisvrouw Mia Thornton, die geen tijd verspilde om het tegen collega-co-ster, Dr. Wendy Osefo, op te nemen.

Nou, Real Housewives Of Potomac is geen onbekende in vetes, maar een van de grootste van de serie is die tussen Gizelle Bryant en Karen Huger! De twee Potomac OG's stoten al sinds de eerste dag op elkaar, maar de zaken komen tot zo'n hoogtepunt dat hun vriendschap helemaal niet meer zou kunnen zijn. Hoera!

Gizelle heeft een handvol vetes veroorzaakt tijdens haar tijd in de show, meer recentelijk met Wendy over geruchten over Eddie Osefo! Hoewel Gizelle zich zou moeten concentreren op haar relatie of het gebrek daaraan, lijkt het erop dat ze de kleinzieligheid meer bijhoudt dan wat dan ook, waardoor fans zich afvragen wat er echt is gebeurd tussen Gizelle en Karen, en wanneer zal het voorbij zijn?

The Karen & Gizelle Feud Explained

Terwijl de dames hun reis voortzetten in Williamsburg, Virginia, met Karen, Wendy en Askale in het niet zo luxe huisje, lijkt het alsof kamerarrangementen de minste zorgen van de dames zijn.

Bij aankomst verspilden Karen Huger en Gizelle Bryant geen tijd voordat ze aan de lunchtafel aan de slag gingen. Het is geen geheim dat de twee sinds seizoen 2 van de Real Housewives of Potomac op gespannen voet staan, maar de zaken komen zeker aan de kook, en Karen noch Gizelle lijken bereid om zich te verontschuldigen.

Candace Dillard riep de spanning uit, en terecht, aangezien dit de reis van haar meisje is, werd het duidelijk dat de twee niet van plan zijn een brug te bouwen en eroverheen te komen. Karen beweert dat Gizelle "de dood wenste aan Ray", de man van Karen, maar de opmerking was duidelijk uit de context gehaald!

Wat Gizelle betreft, ze is het beu dat Karen haar mond opendoet over haar relatie met Jamal Bryant, ondanks dat Gizelle de koningin is van het praten over andermans zaken! Fans hebben Gizelle uitgescholden omdat ze afdwaalde om te voorkomen dat ze over haar eigen problemen moest praten, en nou ja, ze zijn zeker iets op het spoor.

Tijdens de reünie van seizoen 5 van RHOP beweerde Karen dat Jamal een zijkuiken had met een baby op komst, iets wat de vader van Gizelle ook zou hebben bevestigd aan Karen. Dit viel duidelijk niet in goede aarde bij Gizelle, die sindsdien op zoek is naar excuses.

Van praten over Ray's leeftijd tot praten over Gizelle's romance, het is geen schok dat deze twee hun verbroken vriendschap niet hebben kunnen herstellen. Dus het werd duidelijk dat ze het ofwel repareren of dumpen! Mede-RHOP-nieuwkomers, Mia en Askale spraken over de ongemakkelijke en ongemakkelijke spanning in de lucht, waardoor fans zich afvroegen of Gizelle en Karen hier levend uit kunnen komen.

Wendy komt ook voor Gizelle

Terwijl de dames zich klaarmaakten voor het diner in de aflevering van vanavond, hadden de groenogige bandieten, Gizelle en Robyn een kleine kiki in hun kamer voorafgaand aan de ma altijd, en de zaken namen een wending!

Hoewel we weten dat ze graag praten over geruchten over iedereen behalve zichzelf, is dit gerucht misschien een beetje teveel. Gizelle Bryant sprak over geruchten die in B altimore en Potomac opdoken over het huwelijk van Dr. Wendy Osefo met Eddie. De beweringen stellen dat Eddie een kind had van een eerdere "side chick" en je durft te wedden dat Gizelle en Robyn daar allemaal over zijn.

Aangezien Karen Wendy had gewaarschuwd tijdens haar start vorig seizoen, lijkt het alsof de waarschuwing vroeg maar noodzakelijk was! dr. Wendy heeft zich al uitgesproken tegen de geruchten over vreemdgaan en beweert dat ze niet waar zijn, ze is nu van plan om Gizelle een oor te geven voor het ter sprake brengen van hen in de show, in plaats van privé.

Hoewel het drama zich in de volgende aflevering zal voortzetten, is het duidelijk dat Gizelle de veren van veel mensen in de war brengt! Hoewel het drama sappiger is dan ooit, is het veilig om te zeggen dat Gizelle zeker zal krijgen wat komen gaat, en volgens Wendy is Karma wat haar te wachten staat!

Aanbevolen: