Dit is Jabari Banks, de acteur die de rol van Will in de reboot van 'Fresh Prince Of Bel-Air' heeft geland

Inhoudsopgave:

Dit is Jabari Banks, de acteur die de rol van Will in de reboot van 'Fresh Prince Of Bel-Air' heeft geland
Dit is Jabari Banks, de acteur die de rol van Will in de reboot van 'Fresh Prince Of Bel-Air' heeft geland
Anonim

The Fresh Prince Of Bel-Air is een van de meest iconische shows die televisie ooit heeft gezien en was de drijvende kracht achter het succes van Will Smith. De hilarisch grappige sitcom slaagde erin om enkele moeilijke kwesties met een humoristische flair te bespreken en toonde de diversiteit van de klassenstructuur op een onmiskenbare manier. De show domineerde in de jaren negentig en heeft een voetafdruk achtergelaten in de industrie die nooit kan worden vervangen. Het wordt echter zeker gedupliceerd.

De reboot van de show is onderweg en een frisse Jabari Banks is in een aantal zeer grote schoenen gestapt. Hij is klaar om de hoofdrol van Will Smith op zich te nemen, en fans zijn enthousiast om te zien waar deze getalenteerde jonge acteur voor staat. Pop Sugar meldt dat Jabari een absoluut talent is en fans kijken reikhalzend uit naar de nieuwe elementen die hij naar de show zal brengen. Het eens zo rustige leven van deze jongeman staat op het punt te ontploffen met fanrazernij. Hier is alles wat we tot nu toe over Jabari Banks weten…

10 Hij komt eigenlijk uit West Philadelphia, 'Geboren en getogen…'

Net als zijn personage en de beroemde regels in het themalied, komt Jabari Banks uit West Philadelphia… hoewel hij daar misschien niet is geboren en getogen. Goed genoeg! Hij heeft familie en nauwe banden met West Philadelphia, en hij ging naar de middelbare school aan de Riverside Baptist School in Upper Marlboro, Maryland. West Philadelphia zit zeker in zijn bloed, en Jabari kan zeker aanspraak maken op authenticiteit als het op deze rol aankomt.

9 Dit is zijn eerste grote acteerklus

Het is moeilijk te geloven, maar deze jonge man duikt in het eerste hoofdstuk van zijn acteercarrière door deze iconische rol op zich te nemen. De reboot voor The Fresh Prince of Bel-Air, die vanaf het begin echt geschiedenis schrijft, is de eerste grote acteerklus waar Jabari Banks ooit aan is begonnen. Misschien niet zo ironisch, zijn achternaam is Banks en hij begint aan een nieuw avontuur met de familie Banks op de set.

8 Jabari Banks is een getalenteerde muzikant

Jabari Banks komt in deze rol met een aantal behoorlijk grote talenten om over op te scheppen. Hij heeft een geschiedenis in muziektheater en is hartstochtelijk geïnteresseerd in kunst. Jabari is een echte muzikant en heeft vaardigheden op het gebied van rappen, liedjes schrijven en zingen, waar fans in de zeer nabije toekomst zeker een hint van zullen krijgen.

7 Zijn vader moedigde hem aan om deze rol te vervullen

The Inquirer meldt dat Jabari veel dank verschuldigd is aan zijn vader, aangezien hij de belangrijkste reden is waarom Jabari auditie deed voor deze show. Nadat hij van deze kans had gehoord, moedigde Jabari's vader hem aan om auditie te doen voor deze rol en steunde hij zijn zoon. De rest, zoals ze zeggen, is geschiedenis.

6 Hij is 'zo klaar' voor deze droombaan

Deze hete nieuwe acteerrol kan voor sommigen gemakkelijk als intimiderend worden beschouwd, maar zo voelt Jabari Banks zich helemaal niet. Tijdens een video-ontmoeting met niemand minder dan Will Smith zelf, vertelde Jabari de iconische acteur dat hij 'zo klaar' is voor deze droombaan en ging hij enthousiast over zijn nieuwe rol. Jabari lijkt opgesloten en klaar om te gaan, zonder ook maar een sprankje aarzeling of nervositeit.

5 Hij is altijd al een grote fan van de show geweest

Een van de mooiste momenten uit Jabari's leven werd vastgelegd op camera, toen hij een videogesprek aannam van Will Smith, die opgewonden aankondigde dat Jabari de rol had gekregen. Toen Will Smith Jabari verwelkomde in de show, gaf hij het stokje door, en het bleef niet onopgemerkt door Jabari. Hij zei: Dit is een droom die uitkomt. Je weet het niet, je weet het waarschijnlijk wel. Je voelt het … de show heeft invloed op mij en mijn leven. Het wordt een ongelooflijke ervaring.”

4 Zijn vaardigheden omvatten verschillende genres

Er is iets aangeboren interessants aan elke acteur die in de schoenen van dit personage stapt. Will Smith, en nu Jabari Banks, hebben allebei de rol van de Fresh Prince op zich genomen en een hoop talent naar de tafel gebracht. Beide acteurs zijn bedreven in verschillende genres. Jabari Banks kan muziek schrijven, zingen, rappen en heeft toevallig ook behoorlijk wilde vaardigheden op de baan. Hij is een actieve jongeman die dol is op basketballen en net zo enthousiast is over zijn deelname aan muziektheater.

3 Jabari Banks Jives Met Will Smith

Het is nog maar het begin, maar Will Smith en Jabari Banks hebben al een klik. Jabari hield stand tijdens zijn videogesprek met Will Smith en leek een natuurlijk komische sfeer om zich heen te hebben. Hij sprak feilloos met een van Hollywood's meest begeerde sterren en leek niet in het minst gefaseerd te zijn. Jabari stra alt vertrouwen uit en een onberispelijk gevoel voor humor dat zeker een enorme aanwinst zal zijn voor zijn acteercarrière.

2 Hij is niet dol op sociale media

Voor een jonge man die opgroeit in het digitale tijdperk, lijkt Jabari Banks zeker niet zo dol op sociale media. Hij heeft slechts twee keer op Instagram gepost en heeft ervoor gekozen om rustig te blijven en deelt niet veel online. Hij zal waarschijnlijk binnenkort een andere relatie met sociale media aannemen, maar voor nu geniet hij van de eenzaamheid en sereniteit zolang hij kan.

1 Hij is een vonk van natuurlijk talent

Iedereen die over Jabari Banks heeft gesproken, heeft gezegd dat hij een natuurlijke vonk heeft en dat zijn talenten alles overtreffen wat ze ooit eerder zijn tegengekomen. Hij deed zelfs online auditie voor deze rol, en nooit persoonlijk, wat een enorm bewijs is van zijn capaciteiten. Hij heeft een organische manier om met een publiek om te gaan door zijn charme en zijn charismatische persoonlijkheid, en fans kunnen het niet helpen, maar trekken de connectie met Will Smith, die dezelfde vaardigheid uitstra alt.

Aanbevolen: