Waar heb je de cast van Peacock's 'Fresh Prince'-reboot eerder gezien?

Inhoudsopgave:

Waar heb je de cast van Peacock's 'Fresh Prince'-reboot eerder gezien?
Waar heb je de cast van Peacock's 'Fresh Prince'-reboot eerder gezien?
Anonim

Peacock werkt aan een dramatische hervertelling van de ongelooflijk populaire sitcom The Fresh Prince Of Bel-Air uit de jaren 90. De nieuwe serie, die exclusief beschikbaar komt op het streamingplatform van NBC, heet Bel-Air.

De cast voor de serie is afgerond en Will Smith nam zelf contact op met Jabari Banks om hem te laten weten dat hij was gecast in de rol van Will, waar de jonge acteur in paniek van raakte en eeuwig dankbaar was voor de kans. Van de toevallig genoemde Jabari Banks tot de nieuwe Carlton, Olly Sholotan, we hebben een overzicht van het eerdere werk en de acteercredits van de cast.

De rest van de cast wordt gecompleteerd door acteurs Akira Akbar, Jimmy Akingbola, Cassandra Freeman, Adrian Holmes, Coco Jones, Jordan L. Jones en Simone Joy Jones. Vraag je je af of je een aantal van deze acteurs al eerder hebt gezien? Laten we eens kijken naar wat ze hebben gedaan.

9 Jabari Banken

Jabari Banks heeft geen eerdere acteercredits vermeld op IMDb, dus dit zou eigenlijk zijn eerste rol op het scherm kunnen zijn. Banks heeft echter muziektheater gestudeerd, en begrijp je, hij komt eigenlijk uit West Philadelphia! Hij heeft een bachelor in de beeldende kunst in muziektheater van de University of the Arts in Philadelphia. Hij studeerde af in 2020, dus hij heeft een behoorlijk goede start gemaakt als nieuwe afgestudeerde. Banks is ook trots op zichzelf als muzikant, want hij is een songwriter en rapper.

8 Olly Sholotan

Olly Sholotan heeft een aantal grote schoenen om de rol van Carlton in te vullen, de rol die beroemd is gemaakt door niemand minder dan Dancing With the Stars-kampioen zelf, Alfonso Ribeiro. Sholotan is een Nigeriaans-Amerikaanse acteur en muzikant en is verschenen in een paar korte films en in een aflevering van The CW-serie All American. Meest recent speelde hij in een film genaamd "Run Hide Fight", die werd vertoond op het Internationale Filmfestival van Venetië in 2020.

7 Akira Akbar

Akira gaat de rol van Ashley Banks spelen. Haar grootste rol tot nu toe is waarschijnlijk haar rol als jonge Monica Rambeau in Captain Marvel tegenover Brie Larson. Ze speelde ook een jonge Beth in een aflevering van This Is Us en verscheen in drie afleveringen van Freeform's dramaserie Good Trouble. Fans hebben haar misschien ook gezien in enkele afleveringen van Criminal Minds en Grey's Anatomy.

6 Jimmy Akingbola

Jimmy is gecast in de rol van Geoffrey. Hij heeft een heleboel acteercredits op zijn naam staan, waaronder zijn rol in de BBC-serie Holby City. Hij portretteerde ook de rol van Baron Reiter in zestien afleveringen van The CW's Arrow. Meer recentelijk speelde de acteur de rol van Valentine in de STARZ-serie In the Long Run. Hij verscheen ook in een aantal afleveringen van het eerste seizoen van AppleTV+'s Ted Lasso, waarin hij de rol van Ollie speelde.

5 Cassandra Freeman

Cassandra is ingehuurd om de rol van Vivian Banks te spelen. De actrice speelde eerder de rol van Thelma in de film Hammerhead en was een gastrol in meerdere televisieshows, waaronder Blue Bloods, The Good Wife, Bluff City Law en The Last O. G. Ze had ook een terugkerende rol in de VH1-serie Single Ladies. Fans hebben haar misschien ook gezien in de films Inside Man en Blue Caprice.

4 Adrian Holmes

Adrian neemt de rol van Phillip Banks op zich. Deze man heeft meer dan honderd acteercredits op zijn naam staan, wat een indrukwekkende prestatie is. Fans hebben hem misschien gezien in de rol van Captain Pike in de dramaserie Arrow van The CW, of in de film Skyscraper naast Dwayne Johnson. Hij speelde ook de rol van Nick Barron in de Bravo-serie 19-2. Onlangs was Holmes te zien in de film Zero Contact en in een aflevering van de AppleTV+-serie Home Before Dark.

3 Coco Jones

Coco is gecast in de rol van Hilary Banks. Jones begon met acteren op Disney Channel en verscheen op Good Luck Charlie and So Random! Ze was ook in de originele film van Disney Channel, Let It Shine. Ze speelde ook een gastrol in een aflevering van The Exes en verscheen in tal van films, waaronder Grandma's House en Vampires vs. the Bronx.

2 Jordan L. Jones

Jordanië speelt de rol van Jazz. Het meest recent verscheen hij in een aflevering van de CBS-dramaserie All Rise. Hij verscheen ook in enkele afleveringen van The Rookie en Shameless. Hij staat ook bekend om het spelen van de rol van Nat in de FOX-serie Rel. Hij heeft nog niet veel acteercredits op zak, maar zijn rol in Bel-Air zal hem zeker wat aandacht opleveren.

1 Simone Joy Jones

Simone heeft de rol van Lisa gekregen. Ze heeft tot nu toe slechts twee credits op IMDb staan, maar ze heeft onlangs een film opgenomen met Renee Elise Goldsberry in de hoofdrol en geregisseerd door Billy Porter, genaamd What If? Ze speelde eerder Young Vicky in de film The Son of No One met Channing Tatum en Al Pacino in de hoofdrol. Ze verscheen ook in twee afleveringen van de Netflix-serie The Chair, met in de hoofdrol Sandra Oh.

Aanbevolen: