Fresh Prince Reboot': hoe zal de show overleven zonder oom Phil?

Inhoudsopgave:

Fresh Prince Reboot': hoe zal de show overleven zonder oom Phil?
Fresh Prince Reboot': hoe zal de show overleven zonder oom Phil?
Anonim

Sommige fans hebben misschien aan de geruchten getwijfeld, maar het lijkt erop dat The Fresh Prince of Bel-Air toch terug is, zij het in een iets dramatischer formaat. De aanstaande reboot is een heruitvinding van de familiekomedie door de lenzen van Morgan Cooper. Hij produceerde in 2019 een korte film van Bel-Air die het publiek een glimp gaf van zijn visie op de potentiële serie, en het is veel donkerder dan de sitcom uit de jaren 90. Will en Jada Pinkett Smith's Westbrook Studios en Universal TV ondersteunen het project terwijl Chris Collins samen met Cooper het script schrijft. Het is nog niet op een platform geland, hoewel een lancering van streaming onvermijdelijk lijkt.

Nu The Fresh Prince zijn weg vindt naar actieve ontwikkeling-ergens-casting kan worden beraadslaagd. Er zijn geen namen, groot of klein, aan het project verbonden, dus het is moeilijk om met zekerheid te zeggen wie er op de show zal zijn. Cooper kan ervoor kiezen om met de cast te gaan die hij voor zijn korte film heeft geselecteerd, maar welke streamer de serie ook verwerft, zou kunnen willen dat verschillende acteurs aan deze nu iconische rollen worden gehecht.

Wie zou de nieuwe oom Phil kunnen zijn?

Over de cast gesproken, het werven van een nieuwe acteur om Uncle Phil te spelen zal een taak op zich zijn. Wijlen James Avery was fenomenaal als het middelpunt van de morele steun voor de cast van Fresh Prince, waardoor het de zijne werd. Elke noot, of het nu een sombere of een vreugdevolle noot was, Avery speelde ze stuk voor stuk perfect tot een T. Ik bedoel, wie kan anders een tiener uit een luxueus herenhuis gooien, zonder eruit te zien als een kindermisbruiker? Helaas is Avery in 2013 overleden.

Wat betreft het krijgen van iemand anders in de schoenen van oom Phil, zal de gekozen acteur een grote test voor de boeg hebben en de moderne stem van de rede worden in The Fresh Prince. De vraag is, wie heeft zulke grote voeten?

Hoewel er tal van Afro-Amerikaanse acteurs zijn die binnen de juiste leeftijdscategorie vallen en over de nodige vaardigheden beschikken om oom Phil te spelen, is er maar één geschikt voor de rol: Will Smith.

Moet Smith de rol op zich nemen?

Het is waarschijnlijk een punt van controverse, maar het zou passend zijn om Smith de rol van zijn oom op het scherm te laten overnemen. Smith portretteerde deze onbezonnen, onverzettelijke tiener voor de eerste seizoenen van Fresh Prince of Bel-Air en verscheurde het in de comedy-afdeling, maar tegen het einde van de serie was hij een volledig veranderd persoon, dankzij zijn oom Phil.

Nu, in zijn iets oudere jaren, kan Smith gemakkelijk doorgaan voor een rijke oom die zijn lastige neef van de straat ha alt. Hij is nog niet grauw of nors, maar Smith is zeker ouder geworden sinds zijn tijd bij The Fresh Prince, genoeg om ons voor te stellen dat hij oom Phil speelt.

Smith heeft ook het bereik dat we zouden willen zien van een acteur in deze geliefde rol. Hij heeft alles gedaan, van komedie tot drama tot sciencefictionthrillers, en bewijst waarom. Smiths cv bevat Bad Boys, Concussion, Aladdin, Suicide Squad en vele anderen, die hem allemaal nieuwe vaardigheden hebben bijgebracht die hij kan overbrengen naar de reboot van The Fresh Prince. Maar zou Smith de rol echt accepteren?

Zelfs als het hem wordt aangeboden, zal Smith waarschijnlijk niet invallen als oom Phil. Hij zal het druk hebben als studiohoofd dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en uitrol van de serie, dus hij zal veel grotere vissen hebben om te bakken terwijl het filmen aan de gang is. Dat gezegd hebbende, staat de kwestie van wie de rol van Avery zal overnemen nog ter discussie.

Aanbevolen: