The Rock deelt oprecht advies na de dood in zijn familie

Inhoudsopgave:

The Rock deelt oprecht advies na de dood in zijn familie
The Rock deelt oprecht advies na de dood in zijn familie
Anonim

Een lange week gehad? The Rock kan betrekking hebben.

Dwayne 'The Rock' Johnson jongleert promotie voor 'Jungle Cruise' en 'Black Adam' met de vadertaken die hij heel serieus neemt. Naast het opvoeden van dochters tot 'kleine kampioenen', neemt The Rock steeds de tijd om zijn enorme online fanbase te motiveren en te inspireren met echte tips en advies.

Dit weekend had zijn peptalk een behoorlijk grimmig onderwerp: de dood in de familie. Lees verder om erachter te komen wat de acteur en vader van drie te zeggen hadden over leven en dood terwijl hij na middernacht alleen zat en een tequila nipte.

Sommige reizen zijn geëindigd

"Het is een zeer lange werkweek geweest, en ik weet zeker dat voor velen van jullie die een lange werkweek hadden, het ook een lange levensweek was", begint hij in de onderstaande video.

In termen van het persoonlijke leven heeft The Rock een tragedie (en ook een beetje vreugde) in de familie meegemaakt.

"We hebben deze week een paar dierbaren verloren die aan het einde van hun reis kwamen", legt hij uit. "En ironisch genoeg, mooi genoeg, hebben we er een nieuwe geliefde bij gekregen in de vorm van een klein jongetje."

Hij zegt niet welke familieleden net zijn overleden, maar hij zal zeker vermelden dat nee, de babyjongen niet van hemzelf is ("Ik had geen ander kind…ik denk niet dat ik dat deed!").

'Je sterft maar één keer'

"Ik zal je achterlaten met een geweldig, geweldig citaat van een vriend van mij, en zijn naam is Yomiko", zegt The Rock terwijl hij zijn glas tequila klaarmaakt. "Weet je, we zeggen altijd graag dat je maar één keer leeft, je hebt maar één leven, dus leef het ten volle.' En zijn perspectief was: eigenlijk, elke keer dat we onze ogen openen, hebben we leven."

Voor iedereen die verdrietig is om te zien dat 'YOLO' zo wordt gesleept, maak je geen zorgen. Yomiko (volledige naam Yomiko Morena, een tatoeëerder uit Brooklyn) heeft een nieuwe motiverende quote waar The Rock dol op is:

"Ik hou van dat perspectief", vervolgt The Rock, "want de waarheid is dat elke keer dat we onze ogen openen, we weer leven, zei hij. Maar als we sterven, sterven we maar één keer.'"

Hij is aan het praten

Klinkt het een beetje morbide? Niet naar De Rots. Dit is niet de eerste keer dat hij van een tragedie een motivatie maakt. Hij is al toegewijd om elk moment te laten tellen, of zoals hij het uitdrukte: "het leven ten volle leven … met liefde, met ijver, met passie, met empathie en met humor."

Voor bewijs, zoek niet verder dan deze IG-berichten over het koesteren van de tijd die hij deelt met zijn kinderen terwijl ze groeien. Kerel neemt niets als vanzelfsprekend aan!

Aanbevolen: