Alyssa Milano deelt oprecht bericht op Twitter na dodelijk auto-ongeluk met oom

Alyssa Milano deelt oprecht bericht op Twitter na dodelijk auto-ongeluk met oom
Alyssa Milano deelt oprecht bericht op Twitter na dodelijk auto-ongeluk met oom
Anonim

Onlangs werd gemeld dat Charmed-acteur en activist Alyssa Milano betrokken was bij een tragisch auto-ongeluk met haar oom. Milano zou het leven van haar oom hebben gered nadat hij bewusteloos was geraakt tijdens het rijden op een snelweg in Los Angeles. Vervolgens gebruikte ze haar sociale media om een bemoedigend bericht te sturen.

The Daily Mail meldt dat Milano's oom tijdens het reizen last had van complicaties in verband met een hartaanval. Milano redde de dag, stapte op en trapte op de noodrem van hun voertuig, waardoor het tot stilstand kwam na een enkele aanrijding. De 48-jarige acteur diende vervolgens noodreanimatie toe aan haar familielid in afwachting van de komst van de eerstehulpverleners.

Na het dodelijke incident ging Milano naar Twitter om een oprecht bericht met haar volgers te delen. Ze schreef: "We moeten allemaal elke kans aangrijpen die we hebben om de mensen van wie we houden te beschermen. Laat je vaccineren. Draag maskers. Sluit je wapens. Leer reanimatie." Ze vervolgde: "Kleine, gezond verstand acties. Het is niet moeilijk om voor elkaar te zorgen, maar het is belangrijk."

Dit is niet de eerste keer dat Milano een bericht deelt dat haar volgers en collega's aanmoedigt om proactieve maatregelen te nemen tegen mogelijke schade. In een april-interview met The Bump sprak de acteur gepassioneerd over haar dienstverlening aan de gemeenschap en hoe beroemdheden een verschil kunnen maken tijdens de COVID-19-pandemie.

Milano deelde: "Het maakt me zo gefrustreerd om te zien dat beroemdheden met enorme platforms op deze manier wegblijven van hun werk uit angst voor een negatieve invloed op de carrière. We hebben zoveel geluk gehad dat we de aandacht hebben van mensen over de hele wereld wereld die waarschijnlijk niet zo veel aandacht schenken aan overheid of politiek." De moeder van twee voegde eraan toe: "Het is onze verantwoordelijkheid jegens onze fans om hen te helpen beschermen, om te vechten tegen de vreselijke leugens en politisering van wetenschap en geneeskunde."

Haar fans en collega's prezen haar om haar wijsheid, vooral in het licht van de tragedie die ze had meegemaakt. Een fan schreef: "Ik weet waarom je dit schrijft… En het breekt mijn hart. Toen ik vanmorgen het nieuws las, moest ik huilen. Gaat het? Is hij in orde? Ik hou zoveel van je… Ik heb je nodig."

Een ander voegde eraan toe: "Ik hoop dat je oom snel herstelt, Alyssa Milano! Gebeden en genezende gedachten voor hem!"

Een derde fan retweette haar bericht en voegde eraan toe: "Zo veel van dit. Alles wat we allemaal kunnen en moeten doen."

Hoewel er geen update is gedeeld over de staat van de oom van Milano, werd gemeld dat hij stabiel was op het moment van de crash. Hij werd voor behandeling en herstel naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

Aanbevolen: