Regé-Jean Page deelt de reactie van zijn familie op de stomende scènes in 'Bridgerton

Inhoudsopgave:

Regé-Jean Page deelt de reactie van zijn familie op de stomende scènes in 'Bridgerton
Regé-Jean Page deelt de reactie van zijn familie op de stomende scènes in 'Bridgerton
Anonim

Maak kennis met Regé-Jean Page, ook bekend als Simon Basset, het nieuwste vriendje van internet.

Als je een show wilt zien vol aantrekkelijke mensen die verkleedpartijen spelen, frivole bals bijwonen en dansen op instrumentale, snaarmelodieën geïnspireerd door hedendaagse muziek, dan is Bridgerton iets voor jou. Dat alles vervaagt echter wanneer Regé-Jean Page, de acteur die Simon, de hertog van Hastings speelt, op het scherm verschijnt!

De serie is op zijn hoogtepunt in populariteit en de castleden hebben een plekje in de schijnwerpers gevonden, met Page in het midden. De Zimbabwaans-Britse acteur voegde zich onlangs bij Jimmy Fallon in The Tonight Show en besprak alles wat met Bridgerton te maken had, van 'eindeloze' uren in dansrepetities tot de reactie van zijn familie toen ze kennismaakten met de vele… stomende scènes van de show.

Zo reageerde de familie van de acteur

De serie is misschien niet perfect, maar staat bekend om zijn inclusiviteit en seks-positieve thema. Bridgerton verrast de kijker met verschillende onverwachte scènes die de intimiteit van de personages blootleggen, met de nadruk op Daphne, het 'seksuele ontwaken' van de hoofdrolspeelster, zoals de acteur zichzelf eerder vertelde.

Het is een periodedrama met een andere insteek! Er zijn verlangende blikken en meer dansen dan je kunt tellen, maar hier is geen handflexie. Dit is geen Pride & Prejudice.

De gedachten van zijn familie over de scènes delend, deelde Page: "Je kunt mijn familie niet echt van streek maken. Als je door het theater komt, zien ze dingen en knipperen ze niet eens meer."

Hij voegde eraan toe: "Er zijn waarschuwingen. De WhatsApp-groep van de familie heeft rode knipperende lichten."

"We misten een van mijn neven en ze stuurde me een bericht als: 'Ik moest zoveel tactische kopjes thee zetten tijdens de show'."

"Mijn familie is op dit moment zeer, zeer gestimuleerd en cafeïnevrij, wat klinkt als een dodelijke combinatie", deelde de acteur mee.

De Shondaland-serie arriveerde op eerste kerstdag en is sindsdien door meer dan 45 miljoen mensen bekeken, waardoor het een van de meest succesvolle originelen van Netflix tot nu toe is. Gemaakt door Chris Van Dusen en geproduceerd door Rhimes, is de serie een bewerking van Julia Quinns historische romans die zich afspelen in de wereld van de Londense high society in de jaren 1810.

Aanbevolen: