Hier is waarom fans denken dat Erika Jayne heeft geïnvesteerd in de schoonheidslijn van Lisa Rinna

Inhoudsopgave:

Hier is waarom fans denken dat Erika Jayne heeft geïnvesteerd in de schoonheidslijn van Lisa Rinna
Hier is waarom fans denken dat Erika Jayne heeft geïnvesteerd in de schoonheidslijn van Lisa Rinna
Anonim

Fans van de Real Housewives van Beverly Hills zijn zwaar geïnvesteerd in het drama van seizoen 11. Er zijn vragen of Erika Jayne het geld van Tom Girardi uitgeeft en de cast praat over Erika's echtscheiding in veel afleveringen.

Nu Erika's co-ster Lisa Rinna haar eigen lijn schoonheidsproducten heeft uitgebracht, vragen fans zich af of Erika heeft geïnvesteerd in Rinna Beauty. Laten we eens kijken.

Is het gebeurd?

Lisa Rinna viert de release van haar beautymerk op 57-jarige leeftijd, en Lisa Rinna's Watch What Happens Live-optreden gaf fans enkele sappige details. Iemand vroeg de realityster: "Maak je Erika niet de eigenaar [dit seizoen] omdat ze in je make-uplijn heeft geïnvesteerd?"

Lisa zei dat ondanks de geruchten die de ronde doen, dit helemaal niet is gebeurd.

Lisa zei: "[Erika] heeft niet geïnvesteerd in [Rinna Beauty], laten we dat nu echt duidelijk maken. Dat was een heel vreselijk gerucht. Ik bedoel, ik zou nooit geld van iemand lenen. Ik heb een partner waarmee ik zaken doe, Erika heeft me geen cent gegeven. En trouwens, ik zou nooit geld lenen van een vriend. Leen nooit geld van een vriend - ga nooit zaken doen met een vriend!"

Lisa Rinna's advies is absoluut slim, want zaken doen met vrienden kan lastig zijn, en dat geldt ook voor hen om geld vragen.

Fans vinden ook dat Lisa Rinna Erika Jayne meer moet ondervragen over dit seizoen van RHOBH. Volgens Us Weekly zei Lisa dat ze er zeker van is dat Erika in het ongewisse was over wat er aan de hand was. Lisa legde uit: Ik ken Erika al heel lang, ik denk niet dat ze iets wist. … Waarom zou Tom Girardi Erika iets vertellen? De advocaten wisten het niet eens. Zo voel ik me, ik blijf erbij. Als ik het mis heb, zal ik er verdomme mee afrekenen.'

Lisa zei ook: Moet ik de show op mijn rug dragen? Nee. … Maar serieus, er zijn hier andere mensen, we zijn met z’n achten.”

Rinna Beauty

Lisa Rinna kwam in november 2020 uit met Rinna Beauty en Lisa's merk heeft lipkits die absoluut perfect passen bij de actrice en realityster, aangezien mensen altijd over Lisa's lippen praten.

De lipkits hebben hele leuke namen, van No Apologies tot Birthday Suit tot Legends Only, en de kleuren variëren van nude tot roze tot rood.

Lisa Rinna deelde dat haar moeder altijd lippenstift droeg en het klinkt alsof dat een enorme inspiratie is geweest. Fans van RHOBH hebben Lisa's moeder Lois in sommige afleveringen zien verschijnen, en ze is altijd lief en helemaal fantastisch.

In een interview met Page Six zei Lisa: Mijn moeder was altijd iemand met haar gezicht op, en dat betekende lippenstift. Ze ging nooit het huis uit zonder. Het enige dat ik me herinner, vanaf de vroegste leeftijd, is dat mijn moeder zich daardoor op haar gemak voelde om de wereld in te gaan.”

Het klinkt alsof dit iets is dat Lisa Rinna heel graag wilde doen: ze vertelde Forbes.com: Dit was altijd een droom van mij en een passie. Ik heb mijn lippen laten doen toen ik 24 jaar oud was. Ik noem mezelf altijd 'de lippionier', wat zo dom en leuk en dom en grappig is. Waarom kan ik hier geen geld mee verdienen? Waarom kan ik geen merk bouwen?”

De lipkits hebben veel geroezemoes gekregen, waarbij Lisa aan Allure.com vertelde dat ze ongeveer tien jaar geleden met een lipproduct wilde komen. Ze zei dat het steeds maar mis ging en aangezien ze al een tijdje kleding op QVC verkoopt, dacht ze dat ze daar misschien haar aandacht op moest vestigen. Gelukkig is het helemaal gelukt en het lijkt erop dat Lisa er echt van geniet.

Lisa's 'RHOBH'-tijd

Lisa Rinna's seizoenen van The Real Housewives Of Beverly Hills waren fascinerend om naar te kijken. Ze had lange tijd een conflict met Kim Richards en in seizoen 11 had ze het over haar dochter Amelia met de oudere Scott Disick.

Fans hebben ook de kans gekregen om Lisa en Harry Hamlin in sommige scènes thuis te zien rondhangen, en Lisa liet kijkers kennismaken met Harry's prachtige tuin in hun achtertuin.

Het is goed dat Lisa Rinna het valse gerucht heeft opgehelderd over Erika Jayne die investeert in haar lijn lipkits. Nieuwsgierige fans kunnen ze bekijken op haar website en het is een leuk product omdat elke lipkit wordt geleverd met een lipstick, lipgloss en lipliner.

Aanbevolen: