Waarom fans willen dat Erika Jayne ontslagen wordt uit Bravo's 'RHOBH

Inhoudsopgave:

Waarom fans willen dat Erika Jayne ontslagen wordt uit Bravo's 'RHOBH
Waarom fans willen dat Erika Jayne ontslagen wordt uit Bravo's 'RHOBH
Anonim

Erika Jayne is een begrip geworden nadat ze in 2015 toetrad tot de cast van The Real Housewives. Erika werd meteen een favoriet bij de fans nadat ze haar tell-it-like liet zien -it-is attitude met een mix van glitter en veel glamour. Ondanks haar carrière als zangeres en danseres en weetjes over haar huwelijk, heeft Erika Jayne haar leven vrij privé gehouden als het op de show aankomt, maar nu lijkt het erop dat ze iets heeft om over te praten!

In november 2020 werd onthuld dat Erika Jayne en ex-man, Tom Girardi, werden onderzocht wegens fraude en verduistering! Het nieuws leidde ertoe dat Erika nogal wat kritiek kreeg, maar het ziet er niet al te warm uit voor de ster. Nu er een proces aan de gang is, roepen fans op om Erika Jayne voorgoed uit de show te ontslaan, en dit is waarom!

Waarom fans willen dat Erika Jayne ontslagen wordt

Erika Jayne begon haar Housewives-carrière in 2015 toen ze in het vijfde seizoen toetrad tot de cast van de Beverly Hills-franchise. De ster bracht de glitter en de glamour overal waar ze ging, of het nu op een cast-reis naar Japan was, een glamping-uitje of een reis naar de supermarkt, hoewel we niet denken dat Erika haar eigen boodschappen doet of misschien niet niet meer!

De realityster bevindt zich momenteel in heet water naast haar vervreemde echtgenoot, Tom Girardi. Tom is een bekende advocaat in heel Californië die de zaak 1993 tegen Pacific Gas & Electric op zich nam, wat later de inspiratie vormde voor de film, Erin Brockovich.

Ondanks dat hij een succesvolle advocaat was, onthulde Tom in november 2020 dat hij blut was! Dit was schokkend nieuws voor fans om te horen, aangezien Erika Jayne rond RHOBH rondhief alsof ze de koningin van de wereld was, zo erg dat ze een nummer uitbracht met de titel 'XXPEN$IVE', met de tekst die beweerde dat het "duur is om te zijn".

Dus nu lijkt het alsof het paar helemaal GEEN geld heeft. Girardi onthulde dat hij "80 miljoen in contanten had en $ 50 miljoen in een beleggingsportefeuille", wat volgens Tom "helemaal op is". Terwijl fans zich afvragen hoe iemand door de 130 miljoen dollar heen blaast, lijkt het alsof ze hun geld op plaatsen krijgen waar ze niet hadden moeten zijn.

Erika en Tom en wordt nu onderzocht voor belastingfraude, -ontduiking en verduistering! Hoewel ze misschien geen onbekenden zijn met rechtszaken, is dit verreweg de grootste waarmee ze zijn gediend.

Het duo ondergaat nu een proces nadat werd gemeld dat Tom miljoenen van zijn advocatenkantoor had verduisterd, waarvan vele rechtstreeks werden gestort in Erika's LLC, Erika Global. Het ergste is dat Tom miljoenen zou hebben verduisterd van de schikking die zijn bedrijf moest geven aan de slachtoffers van de Boeing 737 MAX-crash in Indonesië, samen met slachtoffers van andere tegenslagen.

Fans begonnen onmiddellijk te tweeten en te 'grammen' over hun gedachten over de situatie van Erika Jayne, zo erg dat ze oproepen om haar te ontslaan! Gezien de beschuldigingen tegen Tom en Erika, en Jayne die al die jaren als een van Girardi LLC's secretaresses wordt vermeld, zijn kijkers niet blij dat ze een plek en platform krijgt in de Bravo-serie.

Een fan ging naar Twitter om hun minachting te delen: "Waarom heeft Bravo Erika Jayne niet ontslagen? Zij en haar nu ex-man Tom hebben tonnen geld gestolen van slachtoffers. Hé! @AndyCohen, keur je dit type goed van gedrag, of zal het netwerk doen wat juist is?", schreef gebruiker @4whatsright.

Ze waren niet alleen! Nadat Erika Jayne een teaserfoto had gepost van haar opnames voor het komende seizoen van RHOBH, antwoordde een kijker op de getweete foto met de woorden: "We zijn het niet vergeten! Je zou een boete moeten krijgen. FEDERALE GEVANGENIS", schreven ze, om te laten zien hoe overstuur fans zijn met betrekking tot haar status op de show.

Dit leidde ertoe dat al hun accounts werden bevroren terwijl Erika wettelijk werd belet haar designerartikelen online te verkopen, zoals ze begon te doen toen dit allemaal naar het zuiden ging. Fans van The Real Housewives beweren nu dat Tom en Erika de volgende Teresa en Joe Giudice zijn uit The Real Housewives of New Jersey. Hoewel Teresa en Joe, die samen 4 jaar in de gevangenis zaten, schuldig werden bevonden, hebben ze niet verduisterd van slachtoffers van een verschrikkelijke vliegtuigcrash!

Met Erika die haar privéleven het grootste deel van haar tijd op een laag pitje heeft gehouden in de realityserie, wat we nu weten waarom fans zich afvragen of ze hier het komende seizoen over zal praten.

Nou, dat zal ze zeker zijn! Het ziet er niet naar uit dat Bravo voorlopig een grote stap zal maken als het op Erika aankomt, in ieder geval niet voordat een definitief oordeel is gegeven. Zowel Lisa Rinna als Erika verklapten dat de zangeres van 'How Many F' er zeker over zal praten.'

In de tussentijd blijft Erika wijzer spelen en beweert dat ze niets wist van Tom's acties, ondanks het feit dat ze geld rechtstreeks op haar persoonlijke bankrekening ontving. Naarmate de zaak vordert, blijven we nieuwe details met betrekking tot hun vermeende verduistering in de gaten houden!

Aanbevolen: