‘RHOBH’: Erika Jayne verbreekt de banden met alle cast behalve Lisa Rinna

Inhoudsopgave:

‘RHOBH’: Erika Jayne verbreekt de banden met alle cast behalve Lisa Rinna
‘RHOBH’: Erika Jayne verbreekt de banden met alle cast behalve Lisa Rinna
Anonim

Erika Jayne heeft officieel de banden verbroken met haar huisvrouwenvrienden nadat ze de show in re altime had teruggekeken. Jayne had aanvankelijk geen kwaad bloed tussen haar en Dorit Kemsley en Kyle Richards… tot nu toe.

Op Real Housewives van Beverly Hills zag Erika Jayne de dingen alleen door haar lens en niet wat er werkelijk achter gesloten deuren gebeurde. Privégesprekken, biechtstoelen, het is er nu allemaal, en Jayne vindt het niet leuk wat ze ziet.

Erika Jayne is klaar om de dames van Beverly Hills te confronteren als het tijd is voor een reünie en het lijkt erop dat Kyle Richards haar belangrijkste doelwit is.

Een insider legde uit dat Jayne geschokt was door "hoe Richards zich tegen haar keerde en hoe nep Kyle was, evenals over het hypocriete gedrag van Dorit Kemsley. De andere vrouwen zeggen één ding in haar gezicht en iets heel anders achter haar rug om."

Jayne beweert dat ze "nu beseft dat de waarschuwing die Lisa Vanderpump haar gaf over Kyle waar was. Erika weet dat Kyle zowel letterlijk als figuurlijk twee gezichten heeft", voegde de insider toe.

Lage klap van Jayne die Kyle Richards ex-beste vriendin Lisa Vanderpump meesleurt.

Erika en de dames

Geen zorgen in de wereld!

Niets dan een glimlach hier:)

De stilte voor de storm…

Wat Kemsley betreft: "Erika vindt de hypocrisie van Dorit schandalig - het enige wat je hoeft te doen is haar naam te googlen en te zien wat daar verschijnt - voeg de naam van haar man toe aan de Google-zoekopdracht en je mond zal openvallen, verklaarde de bron, aangezien er verschillende rapporten zijn die beweren dat Kemsley en haar man, Paul, meer dan hun deel van de financiële en juridische ellende hebben gehad."

De enige persoon die de toorn van Erika Jayne op de reünie niet zal voelen, is Lisa Rinna. Rinna heeft bewezen een loyale vriendin te zijn en haar steun is nooit wankel geweest.

Volgens de insider, "bewees de moeder van twee Jayne's enige "echte vriend" in de show te zijn, aangezien "Lisa haar echt steunt."

Erika Jayne en Lisa Rinna

Thelma en Louise!

Vrienden die samen memen, blijven bij elkaar.

Er komen nog meer herinneringen aan voor deze twee!

De RHOBH-reünie wordt op vrijdag 10 september gefilmd en Erika Jayne zal zich geen moment inhouden.

Aanbevolen: