Hier is waarom fans Erika Girardi's echtscheiding nep noemen

Inhoudsopgave:

Hier is waarom fans Erika Girardi's echtscheiding nep noemen
Hier is waarom fans Erika Girardi's echtscheiding nep noemen
Anonim

Kijkers genieten van Erika Girardi's opwindende outfits en glamourploeg, en nu seizoen 11 van RHOBH aan de gang is, praten fans van de Real Housewives alles over haar scheiding.

Van vragen of Erika en Tom gaan scheiden vanwege hun leeftijdsverschil tot het nieuws dat bijna elke dag naar buiten komt over hun juridische strijd, er is zoveel om over te praten.

Hoewel Erika heeft laten zien ongelooflijk kwetsbaar te zijn in de laatste afleveringen van RHOBH, zeggen sommige fans dat haar scheiding helemaal niet echt is. Laten we eens kijken waarom sommige mensen denken dat het nep is.

Inside The Divorce

Seizoen 11 van de Real Housewives of Beverly Hills heeft de scheiding van Erika en Tom uitgelegd, terwijl fans hoorden dat Erika wist dat het tijd was om afscheid te nemen van haar huwelijk en verhuisde uit het enorme landhuis dat ze deelden.

Fans hebben de scheiding een "schijnvertoning" genoemd en volgens People vertelt Erika daarover in de realityshow en legt uit: "Wat er wordt gezegd is gewoon, ik bedoel, het is krankzinnig. Die rechtszaak die zegt dat mijn scheiding is een schijnvertoning, zodat ik activa kan verbergen. Mensen willen dat geloven."

Het blijkt dat mensen denken dat de scheiding nep is vanwege de rechtszaak die Erika noemde. Volgens People hebben families van slachtoffers van een vliegtuigongeluk het koppel aangeklaagd via Edelson PC, een advocatenkantoor, omdat ze schikkingsgeld hebben verduisterd.

De rechtszaak zei: "De kern van dit bedrog is beklaagde Girardi en zijn behoefte om een buitensporige levensstijl te financieren voor zichzelf en zijn aanstaande ex-vrouw, Erika Jayne", aldus People. Het vervolgde: "Terwijl Erika deze maand publiekelijk de echtscheiding aanvroeg, op basis van informatie en overtuiging, is die 'echtscheiding' gewoon een schijnpoging om Tom's en Erika's geld op frauduleuze wijze te beschermen tegen degenen die proberen te innen op schulden van Tom en zijn advocatenkantoor GK."

Fans denken wel dat er een verband is tussen de rechtszaak en de echtscheiding: een fan suggereerde op Reddit: "Ze probeert hem te dekken en stemde ermee in om te scheiden om waarschijnlijk activa te verbergen." Een ander zei: "Het aardigste wat ik kan bedenken is dat Erika misschien te weten kwam over de verduistering en dat ze daardoor een gevoel kreeg over haar huwelijk? Ik denk zeker dat de scheiding en de rechtszaak met elkaar verband houden."

Wat is de waarheid?

Natuurlijk is er geen manier om te weten wat hier de waarheid is, want tenzij iemand rechtstreeks met Erika en Tom praat, zijn er alleen de nieuwsverhalen die er zijn.

Maar één ding is zeker, Erika lijkt verontrust en overstuur door deze aantijgingen.

Het klinkt ook alsof Erika misschien niets weet over de beschuldigingen rond het verduisteren van geld: volgens People, zegt ze in de midseason-trailer voor RHOBH: ""Als hij het geld heeft gestolen, zou ik graag willen weten waar het is."

Terwijl Erika om partneralimentatie vroeg, wilde Tom dat niet, volgens Us Weekly.

Een bron legde uit dat Erika in het ongewisse was over wat er aan de hand was: ze zeiden: "Erika was totaal niet op de hoogte van de zeer ernstige beschuldigingen die in de rechtbank tegen Tom werden geuit. Tom regelde altijd alle financiën en zo hebben ze de dingen aangepakt. Erika voelt zich verraden door Tom omdat ze hem volledig vertrouwde. Ze is gewoon aan het bijkomen van dit alles, maar vergis je niet. Erika is een harde koek en ze is niet dom. Ze zal hier doorheen komen, " volgens Us Weekly.

De publicatie meldde ook dat Tom zei dat zijn financiële situatie eigenlijk best nijpend was: "Op een gegeven moment had ik ongeveer $ 80 miljoen of $ 50 miljoen in contanten. Dat is allemaal weg. Ik heb geen geld."

Het was zo schokkend om Tom en Erika te zien scheiden omdat, zoals veel kijkers het erover eens zijn, ze het goed leken te doen, en Erika bleef maar zeggen dat het huwelijk heel goed voor hen werkte. Maar zoals kijkers onlangs leerden, was dat niet het geval en Erika voelde zich er lange tijd niet gelukkig of goed bij.

Het was interessant om te zien hoe Erika en de andere huisvrouwen discussies hebben over haar scheiding op RHOBH. Volgens Page Six vertelde ze hen dat ze zich bewust moesten zijn van hoeveel geld er op hun bankrekeningen staat in plaats van er maar vanuit te gaan dat alles in orde is omdat hun partners ervoor zorgen.

Erika zei tegen hen: Ik ga je een les geven die ik heb geleerd. Je ziet wat er vandaag met me gebeurt. Kijk alstublieft naar uw bankrekeningen. Je moet. Negeer het niet. Hoe meer geld je man verdient, hoe meer ze je buitensluiten. En dan, 22 jaar later, loopt het niet geweldig af.”

Fans zullen dit seizoen van RHOBH moeten blijven kijken om te zien wat er nog meer naar boven komt.

Aanbevolen: