Dit is wat fans kunnen verwachten van seizoen 16 van 'RHOC

Inhoudsopgave:

Dit is wat fans kunnen verwachten van seizoen 16 van 'RHOC
Dit is wat fans kunnen verwachten van seizoen 16 van 'RHOC
Anonim

Wat kunnen fans verwachten van het nieuwe seizoen van de Real Housewives van Orange County? Nou, het was super spannend om te horen dat Heather Dubrow weer op RHOC zal zijn, en nu Heather wat interviews heeft gedaan over het komende seizoen, zijn fans benieuwd waar ze naar uit kunnen kijken met dit nieuwe seizoen. Er is ook gesproken over de vraag of de kinderen van Shannon Beador seizoen 16 zullen filmen, omdat hun vader David er niet zo zeker van was.

Nu er wat leuke details bekend zijn, laten we eens kijken naar wat mensen zeggen over dit nieuwe seizoen.

Seizoen 16 van 'RHOC'

Seizoen 15 van The Real Housewives of Orange County was toevallig aan het filmen tijdens de COVID-19-pandemie, en toen het in oktober 2020 werd uitgezonden, herleefden fans de begindagen van deze stressvolle situatie. Kijkers zagen Gina, Emily, Kelly, Elizabeth, Braunwyn en Shannon omgaan met de sluiting van de wereld, mensen die thuis bleven en zelfs de moeilijke tijd die velen hadden om toiletpapier in winkels te vinden.

Emily's echtgenoot Shane belandde in het ziekenhuis met het virus, wat angstaanjagend was om te zien, en Braunwyn en Elizabeth deelden uiterst persoonlijke dingen over hun leven.

Braunwyns vrienden zijn gecast voor RHOC seizoen 16, maar ze komt niet terug. Wat kunnen fans nog meer verwachten?

Nu seizoen 16 van RHOC aan de horizon van reality-tv staat, willen fans weten wat ze ervan kunnen verwachten. En fans vragen zich af of voormalig castmate Vicki Gunvalson zal verschijnen.

Heather DuBrow had het over een "plottwist" en volgens Cheat Sheet ging ze op Bravo's Chat Room met Gizelle Byrant van RHOP en Porsha Williams van RHOP. Heather zei: "Dus, hier is het ding. We staan op het punt om op reis te gaan - in de show. En het lijkt erop dat er tijdens deze reis misschien een kleine opschudding komt, een kleine plotwending." Toen Porsha zei: "Ik heb het gevoel dat de meisjes op reis zijn en dat er misschien een Vicki-pop-up is - Ik zeg alleen maar: " Heather antwoordde: "Alles wat ik kan zeggen is - het wordt leuk."

Volgens Cheat Sheet zei Heather ook: Ik denk dat het publiek heel duidelijk was over het feit dat Orange County moest opschudden en opschudden. Veel mensen zijn weg, ik ben teruggekomen en er zijn zeker een aantal nieuwe personages in de show, maar het zal zeker heel, heel, heel interessant zijn - ik denk dat je op het goede spoor zit.'

Het is interessant om te horen dat Vicki dit seizoen terug zou kunnen komen, al was het maar voor één aflevering of vakantie.

Heather verscheen in de zomer van 2021 op Daily Pop en vertelde over de oude tijd van de show. Volgens Cheat Sheet zei Heather: "Ik denk dat het heel leuk zou zijn om terug te brengen wat grotendeels veel mensen beschouwen als de gouden jaren van [RHOC]. En dus denk ik dat wat het publiek wil, het plezier is. Ik bedoel, drama gebeurt altijd, maar vroeger was het drama alsof ze de strik van mijn taart brak of iets dwaas, weet je."

Heather verwijst naar het hilarische moment waarop ze een feestje bij haar thuis gaf en een gast de strik at die op de mooie taart zat waar ze zo enthousiast over was.

Nu mensen zich afvragen of Vicki terug zal komen naar de realityshow, is het ook interessant om te horen dat Tamra Judge een "vriend" zal zijn in seizoen 16 van RHOC.

Volgens Hollywood Life klonk Shannon in januari 2021 niet enthousiast over de terugkeer van haar voormalige co-ster en zei ze: "Veel geluk voor haar."

Entertainment Tonight meldde dat Tamra via een "brutale TikTok" deelde dat ze weer in de show zou verschijnen. Ze lipte synchroon met een nummer van Nicki Minaj met teksten over het nemen van een pauze en dan klaar zijn om terug te komen.

De gedachte om Vicki, Tamra en Heather terug te hebben in The Real Housewives of Orange County is super opwindend en het zal zeker voelen als de goede oude tijd van de show.

Heather deelde op haar podcast Heather DuBrow's World dat ze RHOC niet bijhield na haar vertrek. Ze zei: "Ik heb het niet bekeken voordat ik begon en ik heb het niet meer gezien sinds ik vertrok. En ik speel geen inhaalslag omdat het geen zin heeft. Wat mij betreft, wanneer je elkaar ontmoet iemand, je zou niet hun hele geschiedenis moeten kennen, want je ontmoet ze voor de eerste keer en mensen mogen je laten zien wie ze willen dat je ziet."

Het zal geweldig zijn om te zien wat Heather en haar co-sterren van plan zijn, en fans kijken ernaar uit om te zien hoe seizoen 16 van The Real Housewives of Orange County eruit ziet.

Aanbevolen: