Wat fans kunnen verwachten van seizoen 7 van 'Jonger

Inhoudsopgave:

Wat fans kunnen verwachten van seizoen 7 van 'Jonger
Wat fans kunnen verwachten van seizoen 7 van 'Jonger
Anonim

Voor degenen die dol zijn op het kijken naar tv-programma's in New York City, vrouwelijke vriendschappen en het reilen en zeilen van de wereld van de boekuitgeverij, is Younger de perfecte keuze. De serie is gebaseerd op een boek van Pamela Redmond Satran en er gaan zelfs geruchten dat er een spin-off komt die zich richt op Kelsey Peters.

Wanneer het zevende seizoen van Younger in première gaat, hebben fans veel verwachtingen en ideeën over wat ze zouden kunnen zien. Laten we eens kijken naar alles wat we weten over dit nieuwe seizoen van deze geliefde show.

De COVID-19 pandemie

De COVID-19-pandemie betekende dat veel films en televisieseries niet konden beginnen of eindigen met filmen. Het heeft ertoe geleid dat de industrie enkele veranderingen moet doorvoeren en nieuwe veiligheidsprotocollen moet hebben. Het zevende seizoen van Younger is ook getroffen.

De show is onlangs begonnen met filmen en Hilary Duff, die Kelsey speelt, is momenteel zwanger van haar derde kind.

hilary duff als kelsey peters op jongere tv-show
hilary duff als kelsey peters op jongere tv-show

Darren Star suggereerde dat de pandemie deel zou kunnen uitmaken van het zevende seizoen. In een interview met TV Line zei de maker en showrunner: de actie van Younger gaat min of meer verder waar het vorige seizoen was gebleven, dat was vóór de pandemie. Maar ik denk dat we ernaar uitkijken om het in de actie op te nemen. naarmate het seizoen vordert.”

Dit is heel logisch, aangezien iedereen natuurlijk de gedeelde ervaring heeft gehad om sinds maart 2020 hetzelfde mee te maken: sociale afstand nemen, thuis blijven, maskers dragen en contact houden met vrienden en familie over veel Zoom-oproepen.

Het lijkt ook logisch omdat New York City volgens WBUR.org "het epicentrum van de pandemie" werd genoemd, en aangezien Younger zich in die stad afspeelt, is het logisch om te onderzoeken hoe de personages met de situatie omgingen.

Het laatste seizoen

Darren Star vertelde TV Line dat het zevende seizoen van Younger het laatste zal zijn: "We plannen [Seizoen 7] onofficieel als een laatste seizoen."

Aangezien er geen seizoenen van Younger meer zullen zijn, zijn er veel dingen die de show kan afronden. Een daarvan is of Liza zal zeggen dat ze altijd smoorverliefd is geweest op Josh, of dat ze zal besluiten dat haar volwassen relatie met Charles het beste voor haar is.

Aangezien het verhaal om Liza Miller draait, lijkt het erop dat fans daar zeker een bevredigende conclusie uit zullen trekken. Zoals Star tegen The Hollywood Reporter zei: "Ik ben altijd Team Liza. En toch denk ik dat de mannen verschillende kanten van haar psyche vertegenwoordigen, haar verlangens en waar ze is. En Josh, simpelweg door zijn aanwezigheid, is nooit van tafel. een liefdesdriehoek die zich op onverwachte manieren blijft ontwikkelen."

Alles over karakters

Younger heeft een aantal prachtige karakters, van leergierige en logische Liza Miller tot haar eigenzinnige en krachtige vriend Kelsey tot de liefdesbelangen, artistieke Josh en gereserveerde maar brutale Charles.

Darren Star wilde absoluut een geweldige show maken over sterke karakters, zoals hij al zo vaak heeft gedaan. De showrunner vertelde Indiewire.com dat het laten groeien en veranderen van personages een groot deel uitmaakt van hoe hij tv maakt.

Star zei dat hoewel de andere personages hebben ontdekt dat Liza tegen hen heeft gelogen over haar leeftijd, de show doorgaat omdat hij ervoor zorgt dat hij zich op de mensen concentreert.

Sutton Foster als Liza Miller en Hilary Duff als Kelsey Peters in jongere tv-show
Sutton Foster als Liza Miller en Hilary Duff als Kelsey Peters in jongere tv-show

Star vertelde de publicatie: "we moeten de show op verrassende manieren laten groeien en ontwikkelen qua verhaal. En dat zullen we ook doen. Dat is het leuke ervan."

Star zei ook dat toen hij Beverly Hills 90210 maakte, mensen dachten dat dit betekende dat de personages voor altijd tieners zouden zijn, maar hij wist dat het tijd was om ze naar de universiteit te laten gaan en niet op de middelbare school te blijven. Hij zei: "Destijds dacht ik: Oké, als je een serie maakt over kinderen op de middelbare school, blijven ze 10 jaar op de middelbare school. Zelfs toen zouden de personages en mensen die erin investeerden niet acceptabel zijn. Dus het verhaal van 'Beverly Hills 90210' hoefde 10 jaar lang geen personages op de middelbare school te zijn."

Op basis van dat interview lijkt het erop dat fans kunnen verwachten dat de personages op Younger veel zullen opgroeien in het zevende en laatste seizoen.

Volgens Oprah.com werd Sutton Foster geïnterviewd door TV Guide en zei: "Ik denk niet dat [Liza en Josh] elkaar kunnen laten gaan. Er is iets, ze hebben een diepe connectie. Ze houdt van Charles en heeft een relatie met hem, maar ze zal altijd van Josh houden." Fans die Liza en Josh verzenden, zijn zeker opgewonden om dat te horen.

Hopelijk gaat seizoen 7 van Younger binnenkort in première en kunnen fans zien wat Liza en de andere geweldige personages van plan zijn.

Aanbevolen: