Dit is wat fans kunnen verwachten van Netflix's 'Outer Banks' seizoen 2

Inhoudsopgave:

Dit is wat fans kunnen verwachten van Netflix's 'Outer Banks' seizoen 2
Dit is wat fans kunnen verwachten van Netflix's 'Outer Banks' seizoen 2
Anonim

Outer Banks is een van de meest verwachte shows die dit jaar terugkeren. De Netflix-show volgt een groep Pogue-tieners die in The Cut wonen en vastbesloten zijn erachter te komen wat er is gebeurd met de vermiste vader van de leider van de groep, John B. Tijdens hun reis vinden ze een geheime schat die verbonden is met zijn vader.

Nu komt de show terug op 30 juli voor seizoen 2, en het avontuur van de Pogues begint nog maar net. Drie maanden na de première plaatste de Instagram-pagina van Outer Banks een post met "See you in the Bahamas" en een emoji van het vredesteken voor seizoen 2. Het filmen werd echter, net als veel andere programma's, vertraagd vanwege de pandemie.

Op 9 juni werd de officiële premièredatum aangekondigd, een trailer uitgebracht en de sterren van de show vertelden hoe enthousiast ze waren voor het nieuwe seizoen. Dit is wat fans kunnen verwachten van seizoen 2.

8 De Pogues moeten terugkeren naar de eilanden

Hoewel John B. en Sarah op de vlucht zijn nadat ze in feite beschuldigd zijn van moord, vertelde showrunner Jonas Pate aan Entertainment Weekly dat "fans hun triomfantelijke terugkeer naar de eilanden niet mogen uitsluiten." Hij ging verder met te zeggen dat er veel dramatische mogelijkheden zijn die ze kunnen verkennen voordat ze herenigd worden. Maar als de Pogues samen zijn, werkt de show het beste.

7 Maar ze gaan ook naar de Bahama's

Sarah en John B. nemen hun boot en gaan naar de Bahama's, hoewel sommige winkels hebben gemeld dat ze in het Caribisch gebied belanden. Hoe dan ook, ze zijn ontsnapt en proberen nog steeds de schat van John B.'s vader te vinden. Ze zullen zeker nieuwe avonturen vinden en onderweg nieuwe problemen en mensen tegenkomen. Hopelijk leren ze meer over zichzelf en hun relatie terwijl ze gescheiden zijn van de rest van de Pogues.

6 Er komen een paar nieuwe personages

Terwijl alle personages uit seizoen 1 terugkeren, zijn er een paar nieuwe personages om te leren kennen. In april 2021 meldde Deadline dat Roots-actrice Carlacia Grant zich bij de cast zal voegen. Ze speelt Cleo, een zelfverzekerde en onverschrokken local wiens wereld in botsing komt met de Pogues. Lost alum Elizabeth Mitchell plaatste op haar Instagram-verhaal dat ze een personage zal spelen dat ze niet kan wachten tot fans elkaar ontmoeten. Limbrey, een oude inwoner van Charlestown, maskeert haar "toxiciteit en dreiging" onder haar zuidelijke charme.

5 Meer Summer Lovin'

Het echte koppel Madelyn Cline en Chase Stokes, die Sarah en John B. spelen, zal zeker meer romantische scènes hebben. Cline sprak met Elle over hun relatie in seizoen 2. "Ik kan niet wachten om te zien waar het verhaal heen gaat als John B en Sarah naar de Bahama's gaan. Mijn wens is dat we Sarah blijven zien tot haar recht komen en uitgroeien tot deze badass. Ik wil dat ze past bij de gek van John B - als een Bonnie en Clyde-achtige dynamiek tussen hen. Dat lijkt me erg leuk om als acteur te spelen. Voor zover Sarah gaat, wil ik haar zien groeien tot haar eigen persoon, en niet onder de invloed of controle van haar vader zijn."

4 Het werd gefilmd in Barbados

Vorig seizoen werd gefilmd in South Carolina, maar vanwege de COVID-pandemie moest de crew verhuizen, dus namen ze de cast mee naar Barbados om te filmen. Jonathan Daviss (paus) plaatste een prachtige foto van hem voor een zonsondergang met het bijschrift: "Tot ziens Barbados." Het zal interessant zijn om te zien hoe ze ervoor zorgen dat de plaats er hetzelfde uitziet terwijl de Pogues op de vlucht zijn voor de Kooks.

3 Er is een beetje een sprong in de tijd

Toen Madelyn Cline met Entertainment Weekly over seizoen 2 sprak, bleef ze behoorlijk terughoudend, maar ze onthulde één belangrijk ding. "Er is een microtijdsprong", zei ze in november 2020. Dus, hoe lang denken de Pogues dat John B. en Sarah dood zijn? Was er geen communicatie? En hebben Sarah's vader en broer ooit bekend gemaakt wie de sheriff eigenlijk heeft vermoord?

2 De Pogues denken dat John B en Sarah dood zijn

In de teaser-trailer voor seizoen 2 zie je JJ, Kiara en Pope de naam van John B in een boom snijden omdat ze denken dat ze dood zijn. JJ zegt "tegen John B" voordat hij een slok neemt, en Kiara voegt "en Sarah" toe.

Seizoen 1 eindigde met het stel dat bijna stierf. Hun boot wordt door de storm meegesleurd door de golven en iedereen thuis denkt dat ze zijn omgekomen. Ze sneden echter John B en Sarah levend en zittend op een strand in de Bahama's. John B wendt zich tot Sarah en zegt "Back in the g-game, baby", wat betekent dat ze nog steeds op jacht zijn naar het goud.

1 De show is maar voor een paar seizoenen bedoeld

Toen Pate met Entertainment Weekly sprak en hen vertelde: "Sinds we zijn begonnen, hebben we het altijd gezien als iets dat waarschijnlijk een show van vier seizoenen was, misschien vijf seizoenen, maar zeker vier seizoenen."Ze kregen groen licht om aan seizoen 2-scripts te werken voordat seizoen één zelfs maar uitkwam. Dus we kunnen nog een paar seizoenen van de Kooks en Pogues verwachten om erachter te komen of ze ooit de schat vinden waarnaar ze op zoek waren.

Aanbevolen: