Netflix's 'Cheer' keert terug voor seizoen 2, dit is wat fans kunnen verwachten

Inhoudsopgave:

Netflix's 'Cheer' keert terug voor seizoen 2, dit is wat fans kunnen verwachten
Netflix's 'Cheer' keert terug voor seizoen 2, dit is wat fans kunnen verwachten
Anonim

Netflix-fans verheugen zich nu het aftellen naar seizoen 2 van Cheer begint af te lopen naar de laatste dagen. De docuserie volgt een competitief cheer-team uit het kleine stadje Corsicana, Texas, terwijl ze door de ups en downs van hun persoonlijke en atletische leven reizen. Onder leiding van cheerleader Monica Aldama onthullen de teamleden de stress waarmee ze worden geconfronteerd wanneer ze proberen de nationale titel te winnen, en de camera's blijven draaien terwijl de interpersoonlijke relaties tussen hun team en andere concurrerende squadrons voor verschillende uitdagingen komen te staan.

Emoties lopen hoog op en seizoen 2 belooft aangrijpende, dramatische momenten te leveren. Fans hoeven niet lang meer te wachten om te zien wat dit nieuwe seizoen in petto heeft…

10 De Nitty Gritty Details van 'Cheer' zijn onthuld

Fans of Cheer hebben inderdaad iets om over te juichen, aangezien de releasedatum van 12 januari 2022 voor serie 2 snel dichterbij komt. De productie hiervoor begon in september 2020, na een reeks vertragingen en stopzettingen als gevolg van filmbeperkingen tijdens de wereldwijde pandemie. Ze konden grip krijgen kort nadat seizoen 1 op het toneel explodeerde en een enorme hit werd bij fans over de hele wereld. Seizoen 2 belooft nieuwe wendingen die fans betrokken en verslaafd aan het drama zullen houden.

9 'Cheer' seizoen 2 gaat verder waar seizoen 1 was gebleven

Fans missen hun Navarro-gejuich al een tijdje en ze staan te popelen om verder te gaan waar ze waren gebleven met hun favoriete castleden. Er is bevestigd dat seizoen 2 inderdaad de continuïteit zal bieden waar fans naar op zoek zijn en de verhalen zal gaan vertellen vanaf waar de vorige 6 afleveringen eindigden. De realiteit achter de levens van de cheerleaders die de competitie 14 keer hebben gewonnen, komt terug met meer drama dan ooit tevoren.

8 Netflix gaat zeker een tandje bijsteken

Er staat veel druk op deze Netflix docuserie om uit te blinken in seizoen 2, vooral gezien alle Emmy-knikken en de grote overwinningen die ze voor het eerst behaalden. Ze moeten nu de essentie van hun oorspronkelijke succes heroveren, wat betekent dat de opwinding echt zal zijn en de verhalen intens zullen zijn. Sinds de laatste keer dat fans afstemden, werd Cheer genomineerd voor zes Emmy's en wist ze drie grote Emmy-overwinningen mee naar huis te nemen, waaronder één voor 'Outstanding Unstructured Reality Program'.

7 Fans zullen zien hoe roem de cast van 'Cheer' beïnvloedde

De teamleden waren allemaal bekend in hun directe gemeenschap, maar geen van hen had ooit eerder roem geproefd. Nu de show een enorm succes is na streaming op Netflix, is het leven van sommige leden drastisch veranderd. Terwijl sommigen op een evenwichtige manier met roem omgaan, houden anderen er gewoon niet van. Fans zijn benieuwd welke van de cheerleaders de roem naar hun hoofd laten stijgen en hoe het hun leven beïnvloedt wanneer ze herkenbare figuren worden.

6 Hoe de 'Cheer'-cast omgaat met Covid

De wereldwijde pandemie had een enorme impact op iedereen over de hele wereld, en het gejuich van Navarro was niet vrijgesteld. Het filmen van de show werd genoodzaakt te pauzeren en bij de terugkeer van het team waren er veel nieuwe beperkingen van kracht. Ze moesten een reeks beperkingen en voorschriften omzeilen en sommige uitdagingen moesten helemaal worden geannuleerd. De cast gaat op verschillende manieren om met Covid en de pandemie wordt onderdeel van de verhaallijn.

5 'Cheer' lid Jerry Harris' ernstige criminele beschuldiging

Er ontstaat een groot drama tijdens seizoen 2 als Jerry Harris wordt geconfronteerd met ernstige strafrechtelijke vervolging. Iedereen is verbluft om het nieuws te horen dat Jerry wordt geslagen met beschuldigingen die wijzen op ongepast gedrag jegens minderjarigen, en fans maken een wilde rit als dit verhaal zich ontvouwt. Harris werd in september 2020 gearresteerd nadat hij een aantal beschuldigingen had gekregen dat hij minderjarigen had overgehaald om hem expliciete foto's en video's te sturen. Hij ontkent categorisch alle aanklachten, terwijl het team met ontzetting toekijkt.

4 Rivaliserende teams gaan het tegen elkaar opnemen op 'Cheer'

Emoties lopen hoog op, squadronleden worden tot het uiterste gedreven en de realiteit van ieders competitieve karakter komt naar de oppervlakte in seizoen 2. De dynamiek van Navarro Cheer begint een wending te nemen wanneer ze zich fixeren op het verslaan van de leden van Trinity Valley Community College - hun grootste concurrent. Terwijl beide teams proberen de ander uit te roeien terwijl ze hun eigen persoonlijke uitdagingen aangaan, wordt de stress heel reëel. De Cardinals willen het NCAA National Championship winnen en Navarro Cheer werkt er hard aan om de overwinning binnen te slepen en te blokkeren.

3 'Cheer' terugkerende castdetails zijn onthuld

Fans zullen verheugd zijn om de terugkeer van veel bekende gezichten te zien, aangezien seizoen 2 Coach Monica Aldama, de cheerleading-baas, die Dancing With The Stars-deelnemer werd, terug verwelkomt. Lexi Brumback keert terug om fans in vervoering te brengen met haar beroemde tuimels, als dosis Gabi Butler die een enorme online aanhang blijft verzamelen. La'Darius Marshall en Morgan Simianer maken ook een comeback en vereren fans opnieuw met hun ongelooflijke talenten. Hun concurrenten Vontae Johnson, Khris Franklin, Jada Wooten, Jeron Hazelwood en tuimelaars DeVonte 'Dee' Joseph en Angel Rice keren ook terug.

2 Nieuwe 'Cheer'-castleden springen aan boord

Om de dingen fris en leuk te houden, zullen er ook enkele nieuwe gezichten bij het team komen voor seizoen 2. Fans moeten uitkijken naar het nieuwste Navarro-rekruutlid Maddy Brum dat haar debuut maakt in de show. Ze wordt vergezeld door voormalig kinderoptochtsensatie Cassadee Dunlap. Het door elkaar halen is de nieuwe rookie die zich bij de ploeg voegt, Gillian Rupert. De toevoeging van de nieuwe gezichten brengt een paar verschillen in perspectieven en persoonlijkheden met zich mee en voegt een extra laag opwinding toe voor fans.

1 'Cheer'-persoonlijkheden beginnen op grote schaal te botsen

Net toen het nieuws over de arrestatie van Jerry Harris bekend werd, verliet Monica Aldama het team om haar eigen carrièregroei na te jagen, toen ze een plaatsing op Dancing With The Stars accepteerde. Het team staat op zijn kop en de gemoederen laaien op te midden van de plotselinge veranderingen. La'Darius Marshall botst op grote schaal met de nieuwe assistent-coach en woede overheerst tijdens momenten van hoge stress en enorme revisies in het team.

Aanbevolen: