Dit is wat fans kunnen verwachten van seizoen 18 van 'Grey's Anatomy

Inhoudsopgave:

Dit is wat fans kunnen verwachten van seizoen 18 van 'Grey's Anatomy
Dit is wat fans kunnen verwachten van seizoen 18 van 'Grey's Anatomy
Anonim

Voor veel fans van Grey's Anatomy was seizoen 17 erg moeilijk om naar te kijken toen Meredith Gray COVID-19 opliep en de artsen de pandemie behandelden. Fans waren opgewonden om Derek terug te zien keren in seizoen 17, en het was absoluut geweldig om Meredith weer met hem te zien praten op het strand.

Fans willen dat Arizona terugkomt, en het zal interessant zijn om te zien hoe het volgende seizoen eruitziet. Laten we eens kijken naar alles wat we weten over seizoen 18, dat op 30 september 2021 in première gaat.

Addison Montgomery en Ellis Grey

Fans zijn verheugd dat Kate Walsh terugkeert als haar populaire Grey's Anatomy-personage Addison Montgomery.

Kate Walsh vertelde TV Line in 2017 dat het voelde alsof haar personage klaar was in de show en zei: "Ik heb het gevoel dat we het hebben ingepakt. Ik zeg niet of [maker van de serie] Shonda [Rhimes] zoiets had van: 'We gaan een heel speciale aflevering van Grey's doen waar …' Maar ze is echt bewust, we hebben het allemaal gedaan. We hadden de spin-off, en we hadden dat allemaal. Het was een geweldige ervaring en reis.”

Fans die het geweldige personage van Addison hebben gezien in Private Private, de spin-off waar de actrice naar verwees, weten dat ze zoveel heeft meegemaakt sinds ze Grey's Anatomy verliet. Addison voegde zich bij de andere artsen van Oceanside Wellness in Californië en had een knipperlichtrelatie met Sam Bennett, de ex-man van haar goede vriend Naomi. Hoewel het leek alsof ze altijd samen zouden zijn, gingen ze uit elkaar en tegen het einde van de serie had Addison Jake Reilly gekozen en waren ze baby Henry aan het opvoeden.

Het drama tussen Meredith en Addison ging natuurlijk altijd over Addisons ex-man Derek Shepherd, en nu Derek er niet meer is, kunnen ze het misschien weer eens worden. Het zal fascinerend zijn om te zien wat er gebeurt.

Ellis Gray komt ook terug: volgens Us Weekly ziet de trailer Ellis Gray aan Meredith vragen: "Je hebt het ondenkbare overleefd, wat ga je doen Meredith?" Volgens Deadline.com zal Kate Burton komen terug voor verschillende afleveringen en ze zal in de première van seizoen 18 zijn.

Hier komt de zon

Volgens Us Weekly zal de eerste aflevering van seizoen 18 "Here Comes The Sun" heten en zal iemand het ziekenhuis binnenkomen nadat hij gewond is geraakt door vuurwerk. Het is ook vermeldenswaard dat de première-aflevering een cross-over zal zijn met Station 19.

De officiële beschrijving van de seizoenspremière van ABC zegt: Terwijl de stad Seattle opgetogen is op de Phoenix Fair om de wedergeboorte van de stad na COVID te vieren, behandelen de Gray Sloan-artsen een patiënt die illegaal vuurwerk tegenkomt. “Intussen heeft Bailey haar zinnen gezet op het inhuren van nieuwe artsen, maar ze heeft moeite om haalbare opties te vinden. Owen en Teddy proberen de volgende stap te zetten in hun verloving, en Meredith krijgt een verrassende kans wanneer ze een dynamische arts uit het verleden van haar moeder ontmoet.”

Dit klinkt allemaal geweldig, want er gebeurt veel drama. Fans zijn dol op Miranda Bailey en het zal hilarisch zijn om te zien hoe ze hoge eisen stelt aan de artsen die ze wil inhuren. De verhaallijn van Meredith klinkt ook erg intrigerend.

Andere potentiële verhaallijnen

Fans hebben wat vragen over welke andere verhaallijnen zullen plaatsvinden in seizoen 18 van Grey's Anatomy op basis van wat online is besproken.

Toen een fan TV Line schreef om te vragen naar Meredith en Cormac Hayes, zei Meg Marinis, een van de uitvoerende producenten van het ziekenhuisdrama: "De tijd heeft niet aan hun kant gestaan! Hij vroeg haar om iets te drinken, en toen vond hij haar buiten, nadat ze was ingestort door COVID. Meg Marinis vervolgde: "We zagen dat Hayes zich meer tot haar aangetrokken voelde, ook al lag ze het hele seizoen in een ziekenhuisbed."

In ander opwindend nieuws zal Peter Gallagher in de show schitteren als Dr. Alan Hamilton. Volgens TV Insider zal hij in de première van seizoen 18 zijn en zal Meredtih met hem communiceren, aangezien hij en Ellis Gray elkaar kenden. Dit is geweldig nieuws voor alle fans van The O. C. die graag de carrière van de acteur volgen in de jaren sinds het tienerdrama werd uitgezonden.

Wat er ook gebeurt in seizoen 18 van Grey's Anatomy, fans hopen echt dat Meredith Gray een veel gemakkelijkere en vlottere tijd heeft, aangezien ze in seizoen 17 echt door het belsignaal werd gehaald. En als ze opnieuw contact kan maken met sommige mensen uit haar verleden en ook weer liefde vinden, zullen kijkers echt blij zijn. Het klinkt absoluut alsof het een spannend nieuw seizoen gaat worden en er is veel om naar uit te kijken.

Aanbevolen: