Fans Slam Justin Bieber's MIA Fest Collab zeggend dat hij het nummer van WizKid 'verpest

Inhoudsopgave:

Fans Slam Justin Bieber's MIA Fest Collab zeggend dat hij het nummer van WizKid 'verpest
Fans Slam Justin Bieber's MIA Fest Collab zeggend dat hij het nummer van WizKid 'verpest
Anonim

Justin Bieber wordt getrolld voor zijn recente optreden op MIA Fest. De Essence-remix werd helemaal niet goed ontvangen door fans en Bieber wordt nu aangevallen door fans die zeggen dat hij het nummer volledig heeft 'verpest'.

Zelfs Biebers fans konden niet achter zijn samenwerking met WizKid staan, omdat alles aan zijn optreden werd meegesleurd en critici loslieten over zijn mislukte pogingen. Zijn dansmoves kregen een hit, samen met zijn vocale bijdragen, en het werd al snel duidelijk dat Biebers deelname aan dit nummer verre van welkom was.

In de overtuiging dat hij bij zijn eigen platform moet blijven en de muziek van WizKid goed genoeg met rust moet laten, zijn fans in de war en hopen ze dat Justin Bieber toekomstige samenwerkingen met andere artiesten uit de weg gaat.

Justin Bieber wordt geslagen

Justin Bieber is eraan gewend om door fans te worden omarmd en aanbeden als hij op het podium verschijnt. Al sinds hij een heel jong kind was, is de ster niet alleen welkom, maar ook erg gewild als het gaat om liveshows.

Fans herinneren hem er nu echter aan om in zijn eigen straatje te blijven en Bieber te controleren hoe hij in de toekomst omgaat met samenwerkingen met andere artiesten.

Dit kwam allemaal voort uit zijn MIA Fest-optreden waarin hij het podium betrad om zijn zang toe te voegen aan de single van Wiz Kid, Essence. Justin denkt misschien dat hij het goed heeft gedaan, of het nummer op de een of andere manier heeft verbeterd door er zijn stem aan te geven, maar fans zijn het daar niet mee eens.

Hij wordt bekritiseerd omdat hij te hard zijn best heeft gedaan en omdat hij heeft bezoedeld met een nummer dat volgens de fans perfect was voordat hij zich ermee bemoeide.

Bieber heeft het nummer van WizKid verpest

Fans hielden van Essence zoals het was en vonden dat WizKid beter af was met deze track. Nadat hij Bieber dit nummer met zijn eigen flair had zien opnemen, gingen fans naar sociale media om te schrijven; "Dit nummer had niemand anders nodig?," "Ze hadden geen andere bodddyyyyy op dat nummer nodig," en "Ik voel het niet", evenals; "Justin had deze moeten uitzitten??."

Anderen deelden hun mening door te zeggen; "Wie heeft om deze ongekruide versie gevraagd?" en "Justin zeurt op dat nummer", evenals; "Hij heeft zojuist een perfect goed nummer verpest ?," we hebben hier niet om gevraagd " en"

Ik vind hem niet leuk in het nummer… daar zei ik het."

Fans zeiden ook; "Ik haat het dat hij op dit nummer staat," en "wat is Justin in godsnaam aan het doen?" en culturele vlammen ontstoken met vermelding van fans; "Het gemak waarmee Justin Bieber gewoon in en uit de cultuur springt wanneer het hem uitkomt, is erg vervelend en hij maakt het nummer niet eens beter."

Dat is een harde pass op dit nummer, volgens veel fans.

Aanbevolen: