TikTokers Slam Olivia Rodrigo's Merch, zeggend dat het 'lage kwaliteit' is

Inhoudsopgave:

TikTokers Slam Olivia Rodrigo's Merch, zeggend dat het 'lage kwaliteit' is
TikTokers Slam Olivia Rodrigo's Merch, zeggend dat het 'lage kwaliteit' is
Anonim

Breakout-zangeres Olivia Rodrigo ha alt dit jaar de krantenkoppen vanwege het maken van enorm populaire liedjes en het domineren van de hitlijsten.

Rodrigo bracht een merch-lijn uit en veel fans kochten opgewonden producten, maar toen ze aankwamen, zag de kleding er niet uit zoals geadverteerd en velen brandmerken de items "lage kwaliteit".

TikTokers klagen over haar koopwaarkwaliteit

Nadat ze hun langverwachte bestellingen hadden ontvangen en teleurgesteld waren, wendden veel van de kopers zich tot TikTok om hun frustraties te uiten, waarbij ze vergelijkingen lieten zien tussen wat ze dachten te bestellen en wat ze per post kregen.

Een gebruiker klaagde dat het sweatshirt dat ze kocht een aantal problemen had, waaronder een afbeelding die veel kleiner was dan geadverteerd, een compleet andere pasvorm en zelfs scheermesjes in de stof.

Een ander meisje maakte een video over hoe een hemd dat ze had besteld een gedempte, stoffige paarse kleur moest hebben, maar wat ze ontving was fel donkerpaars.

"Ik heb het gevoel dat ik voor de gek ben gehouden. Zoals, degene die de leiding heeft over deze website heeft zojuist de massa voor de gek gehouden en ik ben er het slachtoffer van geworden. En ik wil gewoon mijn geld terug", zei ze.

Een ander die hetzelfde shirt kocht en ook teleurgesteld was over de kleur, zei dat het haar aan "Barney" doet denken.

Een meisje dat dacht dat ze een witte crop top bestelde, plaatste een video die haar hoofd schudde over wat er zou komen: een superlange tank, met de graphics veel donkerder dan ze op de website lieten zien.

Fans wachtten meer dan 2 maanden om de bestellingen te ontvangen

Een andere reden waarom mensen zo boos zijn op Rodrigo's slechte merchandise-kwaliteit, is dat de bestellingen zo lang op zich lieten wachten. Velen kochten in mei artikelen en wachtten vol spanning tot ze werden verzonden.

De geschatte aankomsttijd was 4-5 weken, maar de meeste mensen hebben ze uiteindelijk meer dan twee maanden niet ontvangen. Toen eind juli eindelijk de bestellingen binnenkwamen, sloeg de opwinding al snel om in teleurstelling.

Word begint rond te komen, en sommige van degenen die nog steeds op hun pakketten wachten, overwegen gewoon een terugbetaling te krijgen in plaats van het lange wachten en de slechte kwaliteit aan te pakken.

Hopelijk komt de kritiek Olivia niet te veel aan. De zangeres is in het verleden openhartig geweest over de tol die roem van haar heeft geëist.

Aanbevolen: