Gewoon enkele geweldige dingen die Jennifer Lopez voor de wereld heeft gedaan

Inhoudsopgave:

Gewoon enkele geweldige dingen die Jennifer Lopez voor de wereld heeft gedaan
Gewoon enkele geweldige dingen die Jennifer Lopez voor de wereld heeft gedaan
Anonim

Jennifer Lopez heeft een achtergrond in dans en is erin geslaagd een van de meest succesvolle carrières tot nu toe te maken. De zangeres "Love Don't Cost a Thing " doet het nog steeds goed, meer dan twee decennia sinds ze beroemd werd na haar vertolking van de Queen of Tejano-muziek, Selena, in de iconische 1997 biopic.

Meer dan de indrukwekkende staat van dienst van Lopez is de vriendelijkheid die ze door de jaren heen heeft getoond. Naast het doen van het allemaal; acteren, zingen, dansen en het doden met over-the-top mode, Lopez is verschillende initiatieven begonnen en leende haar stem aan verschillende goede doelen. Hier zijn er enkele:

10 "The Last Goodbye"

Op 11 september 2001 beleefde Amerika de ergste aanval ooit, georkestreerd door de terroristische groepering al-Qaeda. Toen de Twin Towers van het World Trade Center instortten en een soortgelijke aanval werd gezien aan de westkant van het Pentagon, volgden 2996 doden en meer dan 25.000 gewonden. Om steun te betuigen aan de slachtoffers van de aanslagen, was Lopez betrokken bij een aantal liefdadigheidsinitiatieven en was hij te horen op de nummers "What's Going On" en "El Ultimo Adios (The Last Goodbye), " die bedoeld waren om de slachtoffers van 9/9 te helpen. 11.

9 Ren voor iets beters

In 2007 begonnen Lopez en ex-man Marc Anthony aan een gezamenlijke tour genaamd 'Jennifer Lopez & Marc Anthony en Concierto' of 'El Cantante Tour', die begon in september en eindigde in november. Zeventien shows later werd de tour uitgeroepen tot een van de beste Noord-Amerikaanse tours, met een geschatte $ 13.8 miljoen. Van de verkoop ging een dollar van elk verkocht kaartje naar Run for Something Better, een liefdadigheidsinstelling die zich specialiseerde in fitness voor kinderen.

8 ‘Bordertown’

In 2007 speelde Lopez in de film Bordertown samen met Martin Sheen, Maya Zapata, Sonia Braga en Antonio Banderas. In de film portretteerde Lopez Lauren Adrian, het kind van twee immigranten, en rapporteerde voor Chicago Sentinel. Voor haar werk in de film werd Lopez erkend door Amnesty International, die haar de Artists for Amnesty Prize toekende voor de manier waarop femicide in Ciudad Juárez werd benadrukt.

7 The Lopez Family Foundation

In 2009 lanceerde Jennifer Lopez, samen met haar broer Lynda Lopez, de Lopez Family Foundation, die werd geïnspireerd door een medische angst die Lopez's dochter Emme Maribel ervoer. De Lopez Family Foundation stond ook bekend als de Maribel Foundation, een naam die werd gegeven ter ere van de zus van Marc Anthony, die op 8-jarige leeftijd aan hersenkanker bezweek. Het is gericht op het verstrekken van gezondheidszorg aan kansarme kinderen.

6 Samenwerken met Children's Hospital Los Angeles

Om haar doel om gezondheidszorg te bieden aan kansarme kinderen te bereiken, werkte Lopez Family Foundation samen met Children's Hospital Los Angeles. Bij het starten van het initiatief zei Lopez: Het is het begin van iets dat we hopen te groeien en groeien en groeien. Er zijn zoveel harten en zoveel mensen voor nodig, en zoveel liefde om op deze manier iets voor elkaar te krijgen. Ik wil zeggen hoe trots ik ben dat we onze eerste kleine stapjes hebben gezet, en ik hoop dat we het uitgroeien tot iets dat uiteindelijk zoveel kinderen helpt, want dat is uiteindelijk het doel.'

5 Het centrum voor gezonde jeugd

Jennifer Lopez heeft een passie voor kinderen en hen het beste van het beste te bieden. Haar samenwerking met Children's Hospital Los Angeles was niet alleen beperkt tot Los Angeles. In plaats daarvan breidde Lopez de vleugels uit naar Panama en Puerto Rico, en uiteindelijk haar achtertuin, The Bronx. In The Bronx richtte Lopez het Center for He althy Childhood op.

4 Slachtoffers van orkaan Sandy helpen

In 2012 verzwolg de orkaan Sandy een aantal landen, helemaal van het Caribisch gebied tot Canada, en trof delen van Lopez' eigen woonplaats, New York City. Het was de tweede grote orkaan van het jaar en veroorzaakte een schade van $ 70 miljoen. Als reactie daarop startte Lopez een liefdadigheidsactie die erop gericht was de getroffenen te helpen hun weg te vinden. Dit deed ze om het Rode Kruis te steunen, dat al grote inspanningen leverde.

3 'Plaats je geld waar de wonderen zijn'

In 2015 werd Lopez onderdeel van een campagne genaamd 'Put Your Money Where The Miracles Are', en werd onthuld als de woordvoerder van de Children Miracle Network Hospitals en de BC Children's Hospital Foundation. Als onderdeel van de campagne zei Lopez: Je ziet de hele tijd wonderen in ons kinderziekenhuis; de eerste glimlach na de operatie, een meisje dat liep toen ze zeiden dat ze dat niet zou doen. Wonderen komen nooit gemakkelijk. Daarom hebben kinderziekenhuizen, hoe geweldig ze ook zijn, onze steun nodig om wonderen te laten gebeuren.”

2 Persoonlijke donaties doen

In september 2017 ontweek orkaan Irma Kaapverdië, Benedenwindse Eilanden, Jamaica, de Bahama's en delen van de Verenigde Staten. Slechts twee weken na zijn aanval ontstond orkaan Maria, die de meeste van dezelfde regio's ontweek, met een schade van $ 91 miljard tot gevolg. Lopez bood een persoonlijke donatie van $ 1 miljoen aan voor hulp, en sloot zich aan bij JetBlue, dat hetzelfde bedrag aan transportdiensten bood.

1 ‘Liefde maakt de wereld rond’

In 2016 beleefde Florida een van de ergste schietincidenten ooit. De 29-jarige Omar Mateen vond zijn weg naar een homonachtclub en schoot 49 mensen neer, waarbij 53 anderen gewond raakten. Lopez heeft in samenwerking met Lin-Manuel Miranda een lied uitgebracht, "Love Make The World Go Round", gericht op de getroffenen. Ze speelde ook op een ander nummer, 'Hands', waarvan het doel hetzelfde was.

Aanbevolen: