Gewoon enkele geweldige dingen die Justin Bieber voor de wereld heeft gedaan

Inhoudsopgave:

Gewoon enkele geweldige dingen die Justin Bieber voor de wereld heeft gedaan
Gewoon enkele geweldige dingen die Justin Bieber voor de wereld heeft gedaan
Anonim

Minder dan twee decennia geleden was Justin Bieber gewoon een willekeurig kind dat covers op internet plaatste. Het lot wilde dat talentmanager Scooter Braun, terwijl hij rondjes op internet deed, op de video's van Bieber zou stuiten. Het duurde even voordat iemand kon zien wat Braun in Bieber zag, en toen ze dat zagen, voelde Braun zich niet minder dan gevalideerd.

Een hoop prijzen later heeft Justin Bieber zijn naam gestempeld tussen de groten, en zijn hart is net zo groot als zijn lijst met prestaties. Van het lenen van zijn stem aan goede doelen tot het doneren van zijn haar, hier is alles wat hij heeft gedaan om van de wereld een betere plek te maken:

10 Potloden Van Belofte

Opgericht door Adam Braun in 2008 is Pencils of Promise een non-profitorganisatie die scholen bouwt en tot nu toe heeft bijgedragen aan de bouw van 350 scholen. De organisatie draait in Laos, Guatemala en Ghana. Justin Bieber heeft gediend als manager voor de activiteiten van de organisatie in Guatemala en is ook de woordvoerder van het goede doel. Hij doneert een deel van zijn opbrengst uit muziek aan het goede doel.

9 mensen voor de ethische behandeling van dieren

The People for the Ethical Treatment of Animals, ook bekend als PETA, is een organisatie die pleit voor de verzorging van dieren. Het luidt de slogan: "Dieren zijn niet van ons om op te experimenteren, te eten, te dragen, te gebruiken voor entertainment of op een andere manier te misbruiken." De organisatie promoot een veganistische levensstijl, spoort mensen aan om af te zien van vleesconsumptie en is tegen het dragen van bont. In 2010 leende Bieber zijn stem aan de zaak door zijn fans te vertellen huisdieren uit opvangcentra te adopteren.

8 De zachte schuur

The Gentle Barn is een liefdadigheidsinstelling die zich inzet voor het redden van dieren. Talkshowhost Ellen DeGeneres staat erom bekend dat ze pleitte voor alles wat met dieren te maken had, dus toen Justin Bieber in 2011 in haar show verscheen, schonk hij zijn haar. Bieber's haar werd verkocht voor maar liefst $ 40.000, die allemaal gingen naar de ondersteuning van de inspanningen van The Gentle Barn.

7 De opbrengst van zijn concerten doneren

In maart 2011 werd Japan getroffen door de aardbeving en tsunami in Tohoku, de krachtigste die ooit in het land is geregistreerd. De aardbeving en tsunami resulteerden in 19. 747 doden, meer dan 6.000 gewonden en meer dan 2000 vermisten. Bieber had toevallig concerten in Japan en koos ervoor om de opbrengst van zijn concerten te doneren aan het Japanse Rode Kruis.

6 Persoonlijke donaties doen

In 2011 deed Justin Bieber een donatie van $ 100.000 aan de Whitney Elementary School in Las Vegas. Het bedrag werd gebruikt om studenten te helpen die niet de financiële middelen hadden om op school te blijven. In dezelfde geest schonk Bieber in 2020, toen Bieber op tournee was na de release van zijn album Changes, $ 100.000 aan een fan die pleitte voor geestelijke gezondheid.

5 Liefdadigheidswater

Charity Water, opgericht in 2006 door Scott Harrison, is een organisatie die drinkwater levert aan landen die onderontwikkeld zijn. Tot nu toe heeft het 44.000 projecten gefinancierd, verspreid over 28 landen. Bieber is een van de beroemdheden die de zaak hebben gesteund. Twee keer op zijn verjaardag riep Bieber fans op om te doneren aan het goede doel via een campagne van Twitter. In 2011 werd hij uitgeroepen tot een van de meest liefdadige beroemdheden van het jaar.

4 Geef Filipijnen terug

In 2013 trof tyfoon Haiyan, ook bekend als Super Typhoon Yolanda, de Filippijnen, waarbij naar schatting 6300 mensen omkwamen. Het maakte miljoenen mensen dakloos. In totaal werden naar schatting meer dan 11 miljoen mensen getroffen door de tyfoon. Bieber startte een campagne genaamd 'Give Back Phillipines', waar hij $ 3 miljoen ophaalde en naar het land reisde. Door zijn liefdadigheidsinspanningen verdiende Bieber een ster op de Philippine Walk of Fame.

3 Covid-19-hulpinspanningen

Terug in 2020, vlak voordat de wereldwijde pandemie toesloeg, deed Justin Bieber een donatie om te helpen bij de hulp aan Covid-19 in Peking, China. Later zouden hij en Ariana Grande samenwerken aan het nummer 'Stuck With U' onder leiding van Scooter Braun. De opbrengst van het lied ging ook naar Covid-19 Funding. Bieber bundelde ook zijn krachten met Chance the Rapper en Cash App om een bedrag van $ 250.000 te doneren om fans te helpen die getroffen waren door de pandemie.

2 Anti-Recidive Coalitie

De Anti-Recidive Coalitie is een organisatie die steun biedt aan mensen die voorheen achter de tralies hebben gezeten. In wat Bieber omschreef als een bezoek dat hij niet snel zou vergeten, bracht hij samen met zijn nu-vrouw Hailey Beiber een bezoek aan de California State Prison. Bieber bood aan om bussen te doneren om de overtocht mogelijk te maken van familieleden van gevangenen die vanwege de pandemie niet konden komen.

1 Ondersteuning voor slachtoffers van orkaan Harvey

In augustus 2017 trof orkaan Harvey Louisiana en Texas, wat leidde tot 107 bevestigde doden en naar schatting $ 125 miljard aan schade. Orkaan Harvey zorgde ook voor overstromingen, waardoor velen dakloos werden. In een poging om hulp te bieden, doneerde Justin Bieber $ 25.000 aan het Rode Kruis. Onder degenen die ook steun toonden voor de slachtoffers van orkaan Harvey was Beyonce, via haar BeyGOOD-stichting.

Aanbevolen: