Gewoon enkele geweldige dingen die Chrishell Stause voor de wereld heeft gedaan

Inhoudsopgave:

Gewoon enkele geweldige dingen die Chrishell Stause voor de wereld heeft gedaan
Gewoon enkele geweldige dingen die Chrishell Stause voor de wereld heeft gedaan
Anonim

Chrishell Stause is een lieverd met een hart van goud. Ze groeide op zonder veel geld en was op een gegeven moment zelfs dakloos. Ze heeft het vaak gehad over het feit dat ze het stinkende kind op school was omdat ze geen stromend water hadden om mee te douchen.

Het feit dat Stause niet met veel is opgegroeid, heeft ervoor gezorgd dat ze alles wat ze nu heeft nog meer gaat waarderen. Haar verleden heeft haar geaard en ze vergeet nooit waar ze vandaan kwam. Daarom probeert ze zoveel mogelijk terug te geven aan de minderbedeelden.

Stause helpt niet alleen anderen in nood, maar ze is ook een groot voorstander van dieren. Haar hond Gracie is haar baby en ze heeft ook een hart voor alle vachtbaby's van de wereld. Stause heeft veel voor de wereld gedaan.

8 Ze doneerde om Afghaanse vrouwen te helpen

chrishell-status
chrishell-status

Toen het nieuws brak over de verwoesting in Afghanistan, ging Stause naar haar Instagram-verhalen en vroeg haar volgers om suggesties over wat ze kon doen om te helpen. Nadat ze reacties had ontvangen, plaatste ze de organisaties waaraan ze doneerde, waaronder een fonds dat noodhulp bood aan Afghaanse vrouwen. Ze plaatste de links naar de organisaties zodat anderen ook konden doneren.

7 Ze vecht voor dieren

Stause werkt samen met PETA om het adopteren van honden te promoten in plaats van ze te kopen. "Vanuit een achtergrond van het omgaan met dakloosheid, begrijpt mijn hart het", zei ze in haar videospot voor het bedrijf. "Om het leven van een hond volledig te kunnen veranderen en ze een eeuwig thuis te geven, heb ik altijd bij me gezeten", voegde ze eraan toe. Ze adopteerde haar hond Gracie vele jaren geleden en ze is de liefde van haar leven geworden. Ze zei ook dat veel mensen mooie honden willen, maar die honden zijn te vinden in asielen. Er zijn zoveel dieren die een liefdevol huis nodig hebben en het is zo geweldig dat Stause voor hen pleit.

6 Ze geeft cadeaus aan fans

Chrishell Stause Jason Brett Oppenheim
Chrishell Stause Jason Brett Oppenheim

Telkens wanneer Stause een gratis cadeau per post ontvangt van een merk, probeert ze om extra te vragen om weg te geven aan haar volgers op Instagram. Veel beroemdheden en influencers krijgen altijd gratis spullen van merken, maar bieden zelden of nooit aan om ze weg te geven. Stause denkt altijd aan anderen en dat maakt haar zo'n lieverd. Ze geeft ze echter niet zomaar aan iemand weg, ze kiest iemand die iets heeft gedaan dat de gratis swag verdient. Zo'n geweldige manier om het uit te betalen aan degenen die goed doen in de wereld!

5 Ze gooit liefdadigheidsevenementen

Stause hield een liefdadigheidsevenement in seizoen drie van Selling Sunset om geld in te zamelen voor Upward Bound House, een organisatie die een einde wil maken aan de dakloosheid van gezinnen. Ze liet haar vrienden items doneren voor de veiling tijdens het evenement en gebruikte het feest om aandacht te vragen voor dakloze gezinnen. Het is zo geweldig dat ze iets kan teruggeven aan dakloze gezinnen nadat ze zo succesvol is geworden in het leven en dat haar vrienden bereid zijn haar op alle mogelijke manieren te helpen.

4 Ze nam deel aan het liefdadigheidsevenement van de Oppenheim Group voor te voet eten

Jason en Brett Oppenheim geven al geruime tijd iets terug aan de daklozengemeenschap in Los Angeles via een organisatie genaamd "Food on Foot" die mensen in armoede voedsel en banen biedt om daklozen te helpen hun leven op te bouwen weer op de rails. Stause hielp met hun evenement dat werd vertoond tijdens seizoen één van Selling Sunset en vertelde iedereen hoeveel het voor haar betekende dat de groep aanbood om hun tijd en geld te besteden aan het helpen van mensen die net als zij waren.

3 Ze steunt zegeningen in een rugzak

Naast Stause's steun voor Upward Bound House, steunt ze ook het goede doel, Blessings in a Backpack, dat helpt mensen en middelen te mobiliseren om in het weekend voedsel te verstrekken aan schoolgaande kinderen die anders honger zouden lijden. Zoveel kinderen in het hele land vertrouwen op schoollunches voor eten en die krijgen ze niet aangeboden in het weekend als ze niet op school zijn. Stause's bewustzijn van dit soort problemen is ongelooflijk gunstig omdat miljoenen kinderen over de hele wereld worstelen met voedselonzekerheid.

2 Ze helpt fans in nood

Als fans contact opnemen met Stause om GoFundMe-pagina's te delen, kan ze dat doen en zelfs zelf doneren. Een fan nam contact op met Stause over de GoFundMe-pagina van haar moeder voor haar vader, bij wie een bepaald type kanker was vastgesteld. Medische rekeningen zijn niet goedkoop en de familie had wat financiële hulp nodig. Stause was zo vriendelijk om de tweet te delen en zelf een donatie te doen. Ze bood ook aan om voor de vader van het meisje te bidden. Zo lief van haar!

1 Ze maakt zich bewust van de Free Britney Movement

Als grote Britney Spears-fan heeft Stause grondig geïnvesteerd in de saga van de "Free Britney"-beweging. Ze was boos toen een opmerking van haar werd verwijderd van de Instagram-foto van Spears en ging naar haar verhalen om haar volgers te vragen of de persoon die het account van Spears bijwerkte, zij was. Stause heeft ook Twitter gebruikt om haar frustraties te uiten over het conservatorium van Spears, waarin staat dat ze "1000% RIOT zal zijn als Britney niet wordt vrijgelaten."

Aanbevolen: