Gewoon enkele geweldige dingen die Blake Lively en Ryan Reynolds voor de wereld hebben gedaan

Inhoudsopgave:

Gewoon enkele geweldige dingen die Blake Lively en Ryan Reynolds voor de wereld hebben gedaan
Gewoon enkele geweldige dingen die Blake Lively en Ryan Reynolds voor de wereld hebben gedaan
Anonim

Blake Shelton en Ryan Reynolds hebben keer op keer bewezen dat ze de titel van het powerkoppel verdienen. Het duo heeft belangrijke prestaties geleverd in hun entertainmentcarrière, door hard te werken en lef te hebben. In wezen zijn de beloningen er voor iedereen om te zien.

Terwijl Lively en Reynolds hun overwinningen vieren, slagen ze er altijd in om de gemeenschap te bereiken. Reynolds en zijn oude vrouw hebben verschillende keren iets teruggegeven aan de gemeenschap en zorgden ervoor dat ze hun liefde en zorg toonden. Het meest opvallende is dat het paar vorig jaar, toen de uitbraak voor het eerst de ether bereikte, de krachten bundelde tijdens de pandemie van het coronavirus. Hier is een blik op de filantropische inspanningen van het machtspaar.

7 Lively en Reynolds bereikten voedselorganisaties tijdens de lockdown

Vorig jaar namen de Proposal-acteur en de Gossip Girl-ster contact op met voedselorganisaties die extra inspanningen leverden om te voorzien in de voeding van degenen die getroffen zijn door de pandemische lockdown. Reynold maakte op Instagram bekend dat hij en zijn vrouw $ 1 miljoen hebben gedoneerd aan de koers van twee van dergelijke organisaties. De steracteur vertelde dat het enorme bedrag verdeeld zou worden tussen FEEDING AMERICA en FOOD BANKS CANADA. Lively deelde het nieuws ook op haar Instagram-pagina en voegde eraan toe dat hoewel de sociale afstand mensen uit elkaar hield, iedereen verbonden kon blijven met technologie. Ze noemde anderen die kinderen en oudere senioren hebben geholpen, en voegde eraan toe dat iedereen "iets voor elkaar zou kunnen doen, ook al is dat gewoon thuisblijven".

6 Het goede doel van het stel uitgebreid tot immigrantenkinderen in 2019

Het duo van beroemdheden vond het belangrijk dat de rechten van immigrantenkinderen die van hun familie zijn gescheiden, worden beschermd, en ze ondersteunden dit door actie te ondernemen. Daartoe hebben Reynolds en Lively donaties gedaan aan twee organisaties die zich bezighouden met de bescherming van immigranten. De ouders van drie kinderen stuurden elk 1 miljoen dollar naar het NAACP Legal Defense and Educational Fund en het Young Centre for Immigrant Children's Rights. Er werd aangekondigd dat het geld zou helpen bij het bevorderen van raciale, sociale rechtvaardigheid en gelijkheid. Het paar deelde in een verklaring dat het doel was om meer compassie en empathie in deze wereld te kweken.”

5 Er waren meer donaties voor hulp aan COVID-19

Na het nieuws over de Blake en Ryan die geld uitdelen aan voedselorganisaties, kwamen ze opnieuw in actie. Het echtpaar stuurde geld van $ 500.000 naar FEEDING AMERICA en FOOD BANKS CANADA. Deze keer was het om te helpen bij het verzamelen van de benodigde voorraden om veel voedsel te brengen aan de burgers die worstelen met hun financiën. Dit was in februari 2021. FOOD BANKS CANADA ging naar hun officiële Instagram-pagina waar ze een bedankbriefje aan de man en vrouw schreven waarin ze opmerkten dat ze steun toonden voor hun COVID-19 Response-fondsen. Feeding America uitte hun waardering op Twitter en toonde een verklaring waarin Lively en haar echtgenoot zeiden dat ze zich bevoorrecht voelden om te helpen.

4 Hun inspanningen met de inheemse jeugd

Reynolds, geboren in Vancouver, en zijn vrouw voelden de behoefte om te voorzien in Influence Mentoring, een groep die steun geeft aan inheemse studenten die op zoek zijn naar een baan en hen ook helpt om in contact te komen met mentoren van hun keuze velden. Het paar schonk in maart $ 250.000 aan de groep om "de geest van verzoening" met de studenten en hun mentoren te bevorderen. De vooruitgang bereikt ook de inheemse jongeren in Canada die als groentjes de arbeidsmarkt op gingen.

3 Ze toonden steun voor inheemse vrouwen

Tijdens de inspanningen van het power couple vorig jaar hebben ze een enorm bedrag van $ 200.000 gedoneerd als ondersteuning voor Canada's National Indigenous History Month., Lively en Reyolds zorgden voor de fondsen en stuurden ze naar St. Het nieuwe initiatief van het Coady's Institute van de Francis Xavier University, de Circle of Abundance. Het initiatief is erop gericht inheemse vrouwen te helpen hun stem te versterken. De donaties van het paar dienden als aftrap om het doel van $ 1 miljoen te bereiken.

2 Ze doneerden aan NAACP te midden van het raciale onrecht en de dood van George Floyd

Een paar weken voor de donatie van de Canada National Indigenous History Month stuurde de bekroonde actrice $ 200.000 naar het NAACP's Legal Defense Fund. Dit kwam na de dood van George Floyd en te midden van de protesten die in het land gaande waren. Reynolds plaatste ook een bericht op sociale media waarin hij de essentie van privileges opmerkte en trouw en steun betuigde aan de getroffen gemeenschap.

1 Het paar bood hulp aan Haïti te midden van de aardbevingsproblemen

Per E! News, Reynolds en Lively vertelden over hun inspanningen om het aardbevingshulpprogramma in Haïti te ondersteunen. De sterren vertelden dat ze elk 10.000 dollar stuurden naar vier liefdadigheidsorganisaties die zich tijdens de crisis inzetten voor de getroffen Haïtianen. Het geld ging naar Airlink, Hope for Haiti en Haiti Air Ambulance. Het Hope For Haiti-initiatief stuurde berichten naar het paar op sociale media om hen te bedanken voor hun genegenheid. In het bericht onthulden ze dat de donatie een grote bijdrage zou leveren aan de hulpverlening aan de gemeenschappen in Zuid-Haïti en de zwaarst getroffen gebieden.

Aanbevolen: